visas attiecíbas nav vienádas, un tas, ka vírietim nesanáca ar bijusho nenozímé, ka nesanáks ar tagadéjo. nu un, ka tikai 2 méneshi attiecíbám? mani bildinája, kad bijám attiecíbás 3 méneshus, kaut pirms tam vírietim attiecíbas bija 9 gadus un vinjsh vinju nebija bildinájis. visám attiecíbám nav vienáds scenárijs, un nav viena pareizá varianta, ká jábút.
tám, kas kliedz ká trakas, ka vírietis lupata - iesaku paskatíties situáciju no cita skatu punkta, ne vienmér sieviete ir míljá un baltá un púkainá... sheit izskatás, ka varétu arí bút sievietes psihiskás terorizétájas variants - pasútíja vírieti un domája, ka kad sagribés dabús atpakalj, bet vírietis gluzhi pretéji nav lupata, un pie pirmá píkstiena atpakalj neskrien, par bérnu rúpéjas, naudu dod, bérnu atzíst par savu - malacis! bet bút kopá ar tádu sievieti, kas visu dara tik ká pati grib, pasúta nefig vírieti - nu pati vainíga, par savu rícíbu jáuznjemas atbildíba. tas ka vinja piedzemdéja neliek tagad visiem buchot vinjai kájas un darít visu, ko vinja iedomájas. (k-káds mátes varones sindroms?, kas ir ljoti daudzám sievietém) galvenais, ka vírietis par bérnu rúpéjas!
já, man shajá situácijá ir savádáks viedoklis, neká praktiski visám te. bet man dzívé ljoti labam draugam tagad táds piemérs, ka es saprotu, kádas kuces médz bút tádas iedomígás mammas un sievas, bet par laimi situácija ir nonákusi tiesá, un tiesneshi, paldies dievam, ir normáli cilvéki!
bet - pati attiecíbas neveidotu ar vírieti, kuram tik mazinjsh bérns, uzskatu, ka vírietim par agru jaunas attiecíbas - vairák uzmaníbas jávelta bérnam