Edieni

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Meitenes gribetu uzzinat kadas interesantas receptites,ko medzat biezi gatavot:), vairak sliecos uz zivju edieniem un dazadiem salaatiniem:) Jaa un vel loti garso tuncis un krabju nujinas,bet ierastos krabju salatus est nevaru,jo taja ir risi un majoneze ko vairak needu,un tunca salatos cik atceros gaja kartupeli un tos ari needu vairak. Varat padalities,ar savam receptitem:)
08.12.2014 21:33 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Par rīsiem: lai gan "tas pats ogļhidrāts vien ir", neatkarīgi no krāsas, bet tomēr atsķiras tiem rīsiem glikēmiskais indekss (GI). Jo tas indekss zemāks, jo ilgāk saglabājas sāta sajūta, kas, diētojot, ir pietiekami būtiski. Pie tam, arī šķiedrvielas ir ogļhidrāti, un to jau no brūnajos rīsos būs vairāk.

Vislabāk pie diētām izvēlēties brūnos, basmati ir "sliktāki", kā brūnie, bet labāki, neka 'parastie" rīsi. Par jasmīna rīsiem nezinu.
09.12.2014 09:05 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Pamēģini salātus ar kvinoju/kīnvu (kā kur uzdrukāts, angliski quinoa) Es esmu taisījusi salātus ar kīnvu, ceptām garnelēm, mazajiem tomātiņiem, avokādo un neatceros kādu mērci (noteikti ne majonēzi). Rimi tagad to quinoa bieži redzu.

Esmu veiksmīgi aizstājusi majonēzi salātos ar salātu jogurtu, kam piejaukts mazliet sinepju, dod tādu drusku stiprāku, majonēzīgāku garšu.

Man personīgi garšo tipiskie latviešu tomātu salāti - tomāti, sīpoli, salātu jogurts (oriģinālā krējums), sāls, pipari. Zivi labāk sacept un blakus.
09.12.2014 09:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits