Seksa nozīme

10 gadi
Reitings 32
Reģ: 26.01.2014
Čau visiem!
Nelielas pārdomas šovakar un ķeršos uzreiz klāt pie lietas...
Cik ātri pārgulējāt ar savu puisi, kad sākāt tikties? Un kā tas mainīja attiecības vai situāciju? Respektīvi, kā seks ietekmēja attiecību attīstīšanos vai attiecības?
Vai jūsuprāt, ja sieviete atdodas pārāk ātri, tad vīrietim zūd interese? Saprotu, ka tas ir atkarīgs arī no daudz kā cita, bet tomēr, kāds ir jūsu viedoklis?
07.12.2014 20:55 |

10 gadi
Reitings 32
Paldies par dažādajiem viedokļiem!
Man radās vēl daži jautājumi, bet jaunu tēmu netaisīšu.
Tātad, cik daudz realitātē esat satikušās, kontaktējušās vai randiņojušas ar brunču mednieka tipa vīriešiem? Kā sapratāt, ka grib tikai seksu..varbūt tas bija tas, ko gribējāt arī jūs? Droši varat izplūst ar situāciju aprakstiem!
08.12.2014 17:10 |

10 gadi
Reitings 32
Paldies par dažādajiem viedokļiem!
Man radās vēl daži jautājumi, arī saistīti ar šo tēmu, tāpēc jaunu netaisīšu.
Tātad, cik daudz realitātē esat satikušās, kontaktējušās vai randiņojušas ar brunču mednieka tipa vīriešiem? Kā sapratāt, ka grib tikai seksu..varbūt tas bija tas, ko gribējāt arī jūs? Droši varat izplūst ar situāciju aprakstiem! :)
08.12.2014 17:17 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Tātad, cik daudz realitātē esat satikušās, kontaktējušās vai randiņojušas ar brunču mednieka tipa vīriešiem? Kā sapratāt, ka grib tikai seksu..varbūt tas bija tas, ko gribējāt arī jūs? Droši varat izplūst ar situāciju aprakstiem!

Komunikācija (sarakstes un ballītes kopīgā draugu lokā) ir bijusi ar dažiem tādiem medniekiem, reāli kaut kas ir veidojies tikai ar vienu. Man bija diezgan lielas simpātijas pret viņu, lai neteiktu vairāk, bieži paflirtējām, aizgājām kaut kur kopā, taču man nebija necaurredzamas rozā brilles -es labi sapratu, ka viņam patīk bieži mainīt meitenes un vispār viņš ir diezgan liels brīvdomātājs, nepastāvīgs, ļoti bieži dodas komandējumos un attiecīgi daudz tusē. Tāpēc neloloju naivas cerības, ka es būšu tā liktenīgā, kas viņu izmainīs, izbaudīju mūsu kopā būšanas laiku, jo viņš bija arī cilvēks ar aizraujošu personību, un lēnām mūsu saziņu ierobežoju, līdz tā izsīka pa visam, lai nebūtu sevi jāsāpina.
08.12.2014 17:23 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
to jau redz pēc puiša, vai viņam interesē tikai paņemt priekšā vai kko veidot :P

ar manu puisi bija elementāri. mēs vispirms pārgulējām, es uz viņu neskatījos kā uz potenciālo draugu.. beigās izrādījās, ka varētu jau būt potenciālais vīrs :D, nu jau esam vairākus gadus kopā :)
08.12.2014 17:39 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Vai jūsuprāt, ja sieviete atdodas pārāk ātri, tad vīrietim zūd interese?

kā kuram vīrietim. ar bijušo draugu pārgulēju pirmajā dienā, ko pavadījām kopā. uzreiz bija skaidrs, ka tas nebūs nekāds one night stand, jo šī diena bija maģiska un vikās stundām ilgās sarunās no pusdienām līdz nākamā rīta saullēktam, kad nedaudz sagurām un izdomājām iet nevis katrs uz savām mājām, bet vienā virzienā :)
bet labākais draugs ātri zaudē par meitenēm interesi un, kad jautāju, kas par lietu, viņš pateica, ka pirmajā naktī pārguļ, un kaut kas ir zudis.
bet pirmais piemērs ir racionālais vīrietis un otrais ir romantiķis :D
08.12.2014 17:45 |

10 gadi
Reitings 32
Kate40
Padalies, kā Tu to redzi vai saproti pēc puiša? Ir kādas īpašas pazīmes, ja cilvēku iepriekš nepazīsti?
08.12.2014 18:58 |

Reitings 223
Reģ: 26.12.2013
Ar savu vīrieti satikos kādu pusgadu, par pārgulēšanu pat nedomāju, pat skūpstījamies reti. Viņš gan visu šo laiku juka prātā, domāja par mani nepārtraukti. Bet viņš atzīst, ka es radīju ļoti lielu interesi un viņš to nekad neaizmirsīs:) Toreiz domāju (arī tagad tā uzskatu), ka, ja neiedos man laiku, tad nav manis vērts. Bet viņš gaidīja, un vēl šodien brīnās kā tik ilgi izturēja:) Ir ko atcerēties:)
08.12.2014 19:07 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Tas jau laikam tomēr vairāk no vecuma/situācijas atkarīgs. Tā kā mana seksa pieredze ir gandrīz nekāda, tad man tomēr būtu svarīgi pagaidīt. Bet tiem, kuriem seksa pieredze ir daudz lielāka - kāpēc gan daudz čakarēties, ja abi to vēlas? Bieži vien, manuprāt, ja sieviete atdodas pirmajā randiņā, tad viņai tas čalis ar nav nekāds nozīmīgais, ko nebūtu žēl palaist vējā.
08.12.2014 19:37 |

Reitings 131
Reģ: 08.12.2014
Pazinam viens otru 10 gadus, bet kad sākām satikties jau pirmajā vakarā pargulējam. Ar ko tas beidzās? Nu jau pusgadu esmu sievas kārtā ar šo vīrieti :) Nav viena recepte vai noteikumi kad, cik ātri jāparguļ :)
09.12.2014 11:46 |

Reitings 61
Reģ: 01.07.2014
Man no sākuma likās, ka viņam vajag tikai seksu :D tāpēc arī nepiekāpos :D bet tad mēneša laikā sapratu, ka viņš ir tiešām tas īstais un varētu gaidīt vēl! Pašai bija grūti turēties pretī, staigāju mikla visu laiku :D
09.12.2014 14:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits