vienas nakts sakari?

Reitings 310
Reģ: 07.12.2014
Tātād sveiki atkal cosmo sievietes! Sen šeit nebiju viesojies,bet šodien ienāca prāta uzcept jaunu diskusiju un tā būs par vienas nakts sakariem. Tātad kā jau ieprieks biju rakstījis tad man līdz sim nav bijis ne sekss, ne ari attiecibas un es pie sevim padomaju,ja reiz man nekadigi nesanak izveidot attiecibas,tad varbut izveidot vienas nakts sakarus ar kadu sievieti? Tikai problema ir tada, ka es nezinu kur var atrast tadas meitenes un ka ar vinam runat un cik biezi tikties? Un ka jusuprat butu labak, veidot ar kadu firends with benefits jeb labak pagaidit to isto? Cerams ka busiet atsaucigas un laipnas un dosiet noderigus padomus.
07.12.2014 17:07 |

Reitings 310
ir par to domats ari...bet varbut ir vel kadi sakarigi ieteikumi?
07.12.2014 18:49 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
www.draiskajiem.lv ir vel taads portaals.
07.12.2014 18:53 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Aizej uz Vecrīgu. Tur tāds ,tādu atrod.
07.12.2014 18:54 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
nu seit loti saubos ka kaada tev izliidzes te paarsvaraa visas ir normaalas/ vai attieciibaas. :)

http://puh.lv/lv/

pameegini te :D
07.12.2014 19:04 |

Reitings 310
normalas ir tikai tas meitenes kuras ir attiecibas? :D

bet ka tu ieteiktu labak, zaudet nevainibu tagad kada vienas nakts sakara vai pagaidit lidz uzradisies pirmas attiecibas?
07.12.2014 19:10 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ja tev ir kompleksi par nevainību, tad vienas nakts sakaros, ja nav - tad vienalga, kā.
07.12.2014 19:26 |

Reitings 310
es par to nekaunos, bet atkalti ari nerunaju,tadel nezinu ka butu pareizak.
07.12.2014 19:45 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
veidot ar kadu firends with benefits jeb labak pagaidit to isto?

Es labāk gaidītu īsto. Aizej pie astraloģes dziednieces viņa pateiks cik ilgi jāgaida īstā būs.
07.12.2014 19:52 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Aha, un "īstās" telefona numuru astroloģe arī iedos. Nu gan ieteikums.
07.12.2014 19:55 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Kerija_-manuprat esmu, neesmu ano parastajiem caliem kas gerbjas ikdieniski, pie areja stila loti piedomaju,bet protams normas robezas,manuprat drizak problema ir ta ka vienmer izvelos uzrakstit "neistajam"

Nu pag, tad problēma ir tā, ka nevari dabūt nevienu vai esi pārāk izvēlīgs? Tu parasti beidz rakstīt viņām, kā kaut kas nepatīk? Vai meitenes neatbild/ izvairās atbildēt tev?
07.12.2014 20:10 |

Reitings 5
Vienas nakts sakari? Neatbalstu, ja vien tas nav impulsīvs lēmums, bet nenosodu arī tos, kas to dara regulāri. Galvenais, lai izsargājas. Bet tas, mans personīgais viedoklis.

Ja vēlies veidot vienas nakts sakarus, tad dari to! Kaut vai reizi pamēģini, neviens nenosodīs, jo tā ir tava izvēle. Vari to jebkurā brīdī arī pārtraukt. (Tikai neaizmirsti par drošību!)

Cik sapratu - esi nevainīgs? Varbūt tiešām vienu reizi pamēģini, varbūt tāpēc tu nevari izveidot nopietnas attiecības, jo tev ir kāda psiholoģiska barjera... Pārkāpsi to un meitene uzradīsies pati no sevis, kas būs tevis cienīga un ar kuru tev izveidosies attiecības. :) Bet dari to, ko vēlies pats. Galva uz pleciem ir, ir!

Nezinu, kur var atrast meiteni, kas būtu gatava vienas nakts sakariem. Bāros, klubos, internetā utt.
07.12.2014 20:14 |

Reitings 310
Kerija_-nevaru atrast sev piemerotu. gan ta, gan ta ir bijis.

Trav-jaa,esmu. bet kur tad lai atrod tadas meitenes, un ka runat ar tadam? es tachu neiesu klat un neteiksu" chau maza, velos ar tevi soden pargulet?'' ka pareizi runat?
07.12.2014 20:28 |

Reitings 5
NU, ja tu pieiesi klāt nepareizajai, tad vari šādi kārtīgi norauties :D
Nu, lai iepazītos, jāieinteresē partnere...
Vienīgās, kas vienkārši pārgulēs ar kuru katru, ir sievietes par naudu. :D Tā lūk.
Pat tās, kuras kādu reizi atļaujas vienas nakts sakarus, grib sakarīgu un interesantu čali, pat ja nekas tālāk no tā neizies... Nu, ir jau arī izņēmuma gadījumi, kad sievietes vienkārši ir nogribējušās un dara to ar ko pagadās.

Varbūt neieciklējies tagad meklēt vienas nakts sakarus... Vairāk esi sabiedrībā, ej uz ballītēm, iepazīsties, sameklē draugus (varbūt kaut kur starp viņu paziņām būs forša meitene), varbūt sāc nodarboties ar sportu? Sports maina domāšanu, padara vīrišķīgāku. Vienkārši maini savu dzīvesveidu. Maini savu domāšanu. Maini sevi.

Nav vienas noteiktas formulas, kā runāt ar meiteni. Esi jautrs, interesants, gudrs, atklāts, izsaki komplimentus utt. Skaidrs, ka tas dažiem ir grūti, bet pāris reizes pamēģinot, tas aizies dabiski.
07.12.2014 20:55 |

Reitings 310
trav-izklausas tiesam sakarigi padomim, paldies.

es jau nezinu kads meitenu redzejuma ir sakarigs un interesants. Es esmu tads kads es esmu, un vai nu iepatikos tads vai nu nee, manuprat tas ir vispareizakais. Necensos speciali but mils vai jauks vai tmldzigi uzspelets.

Sports ir laba lieta, bet taa nav mana stihija. Neesmu sportists pec dabas, esmu diezgan nesportisks.

Bet ko tiesi mainit domasana vai sevii?
07.12.2014 21:02 |

Reitings 5
Sievietēm nepatīk vīrieši, kas tēlo, bet reizēm var un vajag izdarīt kaut ko sev nebijušu, tas rada pavisam citu tēlu un izjūtas. Tas tā.

Sievietēm patīk, ja vīrietis uzņemas iniciatīvu. Bet nejauc to ar uzbāzību, tās ir divas dažādas lietas. Un nezaudē vēlmi, ja sieviete uz reiz neatbild. Spēcīgs vīrietis cīnās par sievietes uzmanību. Bet neesi uzbāzīgs.

Ko mainīt domāšanu un sevī? Maini vidi, cilvēkus sev apkārt, pat nemanīsi, kā viss ap tevi mainīsies, kļūs savādāks, jo uztvere būs mainījusies Nesēdi četrās sienās, izej ārā........ Nevar jau pateikt, kas tieši jāmaina, bet mainot savu vidi, tu mainīsi arī sevi. Katrs ir atšķirīgs. Ir teiciens - pasaule ir tāda, kādu tu redzi, tātad pasaule ir tavs spogulis. Viss ir galvā. Kā tu pret citiem, tā citi pret tevi.

Par to sportu - iesaku padomāt. Nevajag neko drausmīgu un sarežģītu kā bodybuildings vai kas tamlīdzīgs, kas prasa milzu piepūli un daudz treniņu. Pietiek ar regulāriem skrējieniem, vingrošanu, varbūt kādu sporta veidu. Ļoti daudzi cilvēki jūtās slikti, jo nav fizisku aktivitāšu. Padomā par to, jo izkustēšanās ir ļoti laba lieta gan fiziski, gan garīgi. Kas par to, ka neesi sportisks pēc dabas? To var mainīt ar stingru apņēmību. Vnk pameģini :)
07.12.2014 21:47 |

Reitings 310
un kas butu tas kaut kas nebijis? ka jau teicu, man nepatik telot, vai nu iepatikos meitenei pilniba kads esmu un necensas mani neko izmainit,vai nu neko.

Un ka atskirt sis lietas? es meginaju cinities par kadas meitenes uzmanibu, bet vina tra ari pateica bedz man uzbazties, liec mieru utt. ka tad man pareizi cinites pra uzmanibu lai ta nebutu uzbaziba?

Mana gadijuma, to nav viegli izdarit, draugu ir maz, cetras sienas daudz nesezu.

Nu vienigais butu fitness,bet uz sportzali iet vienam negribas,turklat tuvaka no manam majam ir atletika un ta ir darga. Tpc tas pagaidam atkrit un skriesana mani ipasi nesaista, es atri piekustu un iespejams man tas atri apniktu, lai gan kadu dienu bus japamegina varbut.
07.12.2014 21:54 |

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Nu, godīgi sakot, grūti iedomāties, ka kāda vēlētos veidot attiecību modeli " friends with benefits" ar nevainīgu čali. Jo, galdu galā, šādā " saskarsmē"" galvenais ir sekss, bauda utt , ko nevanīgs puisis iesākumā- bez prasmēm,noturības utt sniegt nevar.

Bet ir jau arī tādas, kuru gaumē ir nevainīgie. Tādas wannabe skolotājas, apmācītājas :D
07.12.2014 23:42 |

Reitings 310
Kalifornija-nu man loti daudzi cilveki ir teikusi ka tas ja kadam ir pieredze galigi nenozime ka vins gulta bus labaks, drizak tiesi preteji :P un ja zinu ka ir tadas skolotajas,apmacitajas, kuram patik nevainigie, kaut es tadu sastaptu :(
07.12.2014 23:44 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Sakrāj naudu vienam maksas seksam, ja nevainības zaudēšana ir tik aktuāla problēma. Nevienam nestāsti un viss ok.
08.12.2014 00:02 |

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Nu, par visiem spriest , protams, nevaru, taču , nepieredzējušam vīrietim, vismaz pirmajās reizēs, spēja darboties ir vien pāris minūtes, ar ko ir stipri par maz..

Nezinu, varbūt man ir nepareizs domu gājiens, taču es Tev ieteiktu vismaz sākumā, sākot tikties vai, vēl jo vairāk, sarakstoties ar sievieti, lieki nestāstīt,ka esi nevainīgs. lai domā, ka tev ir bijušas seksuālas attiecības un ,ja,piemēram, nonākot jau līdz seksam ar viņu, tiešam nenoveicas un noturies to minūti, piemēram, mēģini iestāstīt, ka tā tev līdz šim nav gadījies, ka vnk biji satraucies vai ko tml :D

( protams, normālas attiecības būvēt uz meliem nevajag, taču ar kādu " kluba čiku", kam interesē 1reize, būs vieglāk iegūt pieredzi nestāstot,ka esi nevainīgs)

Bet nu, tas tā- mans domas, varbūt kļūdos :)
08.12.2014 00:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)