ar kādiem līdzekļiem, paņēmieniem un priekšmetiem (ruļļi, lokotājs) panāk skaistas lokas: gariem- līdz jostas vietai, matiem, kas tumši, smagi/cieti, kupli?
Es arī esmu lokotāju meklējumos, jo ne no mana labā taisnotāja, ne lokšķērēm nav nekādas jēgas. Pēc 3h lokas no maniem garajiem matiem pazudušas. Varbūt jānopērk kaut kāds konuss. :(
Uz saviem matiem esmu sapratusi, ka vajag pirkt lokotāju, kas uzkarst vairāk kā par 180 grādiem. Frizētavā ieveidoja uz 210 - 3 dienas turējās, mājās 180 - taisni pēc 3h.!
Vakar piegadaja un uz atro gribeju izmeginat, lokas turas vel tagad un nelietoju pilnigi nekadas lakas, putas vai pusamos stivinatajus, jo loooti nepatik ta sajuta pec tam. Lokoju uz 150 gradiem, jo bail matus pardedzinat ar augstaku temperaturu un tapat viss smuki turas.
Prieks davanas skiet, ka sads ari butu loti labs, pirmam kartam kaut kas savadaks un otram kartam domaju, ka noturiba ari butu tik pat laba.
Man arī mājās taisītās lokas ar lokotāju īpaši ilgi neturas. Mati man biezi, līdz ar to arī diezgan smagi. Laku pūšu gan pirms uztinu šķipsnu, gan pēc tam. Kad frizieris taisīja, turējās 3 dienas. Ko es daru nepareizi? :D
Manos matos lokas turās ļoti labi! Vislabākās izdodas ar taisnotāju (jebkura brenda) un konusu. Vissliktāk turās lielo lokšķēru lokas - neizskaidrojami, bet fakts :D
Pēc apraksta varētu šķist,ka dāvanu grasies pirkt priekš manis :D Arī man ir biezi un līdz dupsim gari mati, tāpēc grasos pirkt tieši lielizmēra lokšķēres (38mm), jo ar mazām tur nekas nesanāks.
Chiepina, tās ir Remington? Ja jā, tad man tādas ir un esmu vīlusies, jo man ar viņām nesanāk tik labas un smukas lokas kā ar taisnotāju. Un arī neturās ilgi.
iespraugsos ar savu jautajumu kada var ietiekt labas matu putas? bet tadas no kuram mati nepaliek citie vai ari no kuras matos nenotur frizuru ilgi un pectam mati tadi nekadi, gribu tadas putas no kuram matu lokas turas uz nav cietas piem.ka no matu lam gribetos lai dabiski kriit. Mman patiik loreal tas krems veidosanas mati tadi forsi, bet manas dabiskas lokas neturas ilgi smukas veja viss paliek pukains
Gazette jā, Remington. Nopietni? Bet ja pirms tam ieliek putas un tad loko? Tagad nevar saprast pirkt vai nē, negribās pirkt, ja nav labuma un tad stāvēs...
Bija ebayā forš matu lokotājs.kaut kur vidēji 40dolāri maksāja, ja pareizi atceros, tad kaut kur Latvijā tāds pats bija par 120euro... esmu viņu ielikusi wish listā, varbūt kāda ir no ebaya sūtijusi- tāds, kur ieliek matu šķipsnu un viņa iznāk laukā skaisti lokaina... man tagad slinkums meklēt :D