Kādai ir? Mani interesē atsauksmes. Mans ābols morāli mirst nost pēc atjauninājuma. Piekto pirkt negribu, jo problēmas ar batareju. Sesto negribu jo nepatīk.
Iepaticies Huawei Mate 7
Murrra - paldies, līdz šim arī esmu dzirdējusi pāris pozitīvus komentārus. Bet nu, man kā vienmēr gribas atrast arī nelielu "darvas pleķīti", ja vien tāds ir :)
Tu kredītā nemsi? Nekada ta nedaru, tikai perku. ja nevar atlauties samaksat uzreiz, jega?????
Galvenais, ka par kredītu nekas nav minēts, bet Kubietei uzreiz īssavienojums galvā. :D Dārgā, ja Tu nevari atļauties šādu telefonu, tas nenozīmē, ka to nevar neviens. :)
Es ņemtu HTC, noteikti. Tas telefons ir monstrs - maniem dažiem draugiem jau labu laiku ir (vecākā sērija) un VISI ir sajūsmā, viņam nav, kur piekasīties.
LMT links un menesi 19,50...spied uz bildi un redzesi kur ideja man radas.Loģiski tak. Nafig japerk kredita pa 500 telefons ja nevar atlauties? tiesam brinos.
Es vienīgā neredzu neko par ''kredītu''? :D Nesaprotu, no kurienes šis info ņemts.
Par HTC - es nekad neņemtu, jo visiem kolēģiem/paziņām, kam ir bijis - VISI kā viens ir sūdzējušies. Nezinu, vai tehniski HTC ir labāks vai sliktāks - nekad neesmu pat pētījusi, jo tiešām esmu dzirdējusi kaudzi ar negatīvām lietām