Negribas uz darba Z-svētku balli un braukt uz 4!!! dienām svētkos ppie vīra vecākiem, lai arī cik jauki viņi nebūtu. Kā lai pieklājīgi pasaka nē? :( Dilemma!
Ģenerāli- normālās ģimenēs sieviete ir lietas, kur sieviete ir ALFA, un, protams, kur BETA
Ja tev būtu kā teikt ''pauti'', tad Tu vienkārši pateiktu savam vecim, ka negribi braukt un ka viņam ir jāciena arī tavas intreses, ne tikai savu vecāku, bet cosmietes to nespēj - viņas baidās no tā, ka vīri aizmuks prom pie citām.
Es nebaidos- lai jau mūk- vienkārši man nav "pautu" šinī situācijā, jo baidos, ka to uztvers kā necieņu pret viņu pašu no manas puses... Ir arī lietas, kuras viņš piecieš- kā teicu, kur ALFA, kur BETA. ;)
Ja tev būtu kā teikt ''pauti'', tad Tu vienkārši pateiktu savam vecim, ka negribi braukt un ka viņam ir jāciena arī tavas intreses, ne tikai savu vecāku,
Es vairāk par divām dienām nevaru vairs pavilkt pie drauga vecākiem, sāku jūgties nost (tik vasarā atvaļinājuma laikā var kādas 4 dienas, bet tas tādēļ, ka pie jūras gozies :D ). Mums X-mas ir sadalīti, 24. pie viņa vecākiem un 25. braucam pie maniem, 26. paliek mums. Ieteikt kaut ko grūti, jo tas vis atkarīgs no raksturiem, lēmumu pieņemšana bieži ir aiz manis, tāpēc ja pasaku, ka būsim tik uz divām dienām, jo ilgāk nevaru, tad arī būsim uz divām :)
Minēji, ka tagd JUms ir sava dzīvesvieta. Varbūt uzaicini viņa vecākus ciemos pie sevis uz kādu dienu?
Es arī esmu no tām, kurai ciemos patīk vien īsu brīdi. Par laimi, arī manam mīļotajam ir tāpat :)