superīga tēma (l) par cik esmu dzīvnieku fanāte (l)
Rūūū - neiesaku gan ņemt lielu suni dzīvoklim, es šodien gāju pa ielu un es tiešām apstulbu, kad vienā no daudz dzīvokļu mājām redzēju logā (uz palodzes) sēžam haskiju :0 ...skats ne pa jokam, nebiju redzējusi tik lielu suni logā, tiesa gan, viņa skatiens bija tik skumjš :(
vēl kas - vai obligāti vajag šķirnes suni ņemt? es godīgi sakot esmu tikai par patversmes dzīvnieciņiem, man viņu liktenis tāāāā sāp, es regulāri sekoju draugiem.lv Tukuma patversmei, iesaku arī jums, aaa nu pilnīgi sirds plīst pušu, ja ņēmšu nākotnē sunu vai kaķi, tad tikai un vienīgi no patversmes.
Manā dzīvē vienmēr man apkārt ir bijuši mājdzīvnieki, bet par cik esmu uzsākusi kopdzīvi ar puisi un mainījusi dzīvesvietu, tad pastāstīšu par mammas mājdzīvniekiem, kuri ir arī mani, bet vairāk gan mīl mammu :)

Mūsu suns Neris. Tiesa gan, šis mums tā teikt pagadījās šķirnenieks - ķīnas cekulainais powder Puffs :D suga jau skan baigi. Neris pie mums nonāca, kad sabrauca mūsu iepriekšējo suni. Mamma meklēja sunīti līdzīgi iepriekšējam, bija jābrauc uz Džūksti, tur it kā esot plušķaini sunīši...aaa kad aizbraucām, kādi tur bija apstākļi, izrādās, bija vēl atbraukuši cilvēki, uzzināja, ka tur nav kaut kas kārtībā, respektīvi sunīši ļoti sliktos apstākoļos turēti, tikai pavairošanai turēti skaidu pilnā istabā, nu un tad mēs izglābām arī šo te mūsējo - Neri, tikai beigās, kad dabūjām pasīti, pateica, ka tie visi bija šķirnes suņi. :) Neris ir baigais rezgalis, visur tiek ņemts līdzi, dikti patīk mašīnā braukt :) ēd pārsvarā tikai svaigu vistu, dažreiz rīvētus burkānus un sautētus kāpostus :D un pagrauž kaķu kriukšķus. Neris ir diezgan ,,sexsīgs'' :D tendēts uz seksu, laikam ietekme no seksa muzeja Džūkstē :D Nerim ir 6 gadi.
Miciņš :) - šim ir 8 gadi, paņemts no vienas zemnieku sētas, un tā nu dzīvojas pie mums. Iet laukā (mamma nedzīvo pilsētā, bet gan pagastā). Kastrēts. Savdabīgs, mīļojas tikai tad, kad pats grib. Ēd sauso barību, svaigas zivis, svaigu gaļu. garšo arī visi konsveri utt, bet tos nevar dot, jo veidojas uz muguras kraupis :D tad nu tā privilēģija ir beigusies.
Tince ir paņemts no pagraba :) es ar mammu parūpējos arī par viņas māsiņām, atradu visiem mājas, un viņas mammīti izsterilizējām, lai neveidotos kolonija. Tince ir augumā maziņa kaķenīte, dzīvo tikai telpās, un arī, mīlojas, kad pati grib. Naktīs ,,zīž'' mammas roku :D ēd tikai dārgo :@ sauso kaķu barību :)
atvainojos, ka tik gari :)