Ja jau šovakar tādas tēmas.
Kā ir ar jums - vai jūs/jūsu draugs runājat neķītrības gultā vai tāpat sarakstoties?
Ar mani ir tā, ka es varu caur īsziņām rakstīt nez ko, lai uzkurinātu vakaram, bet gultā varbūt šo to tikai pateikšu, tomēr kautrējos :D
Vispār liekas, ka latviešu valoda nav tik pateicīga neķītrību izteikšanai.
Nu kas kuram ir nekitribas.
Tadas kaa te mineja pi**a utt.gan nee, tas nav nekas loti patikams,manuprat
Bet sadus tadus vardinus,ne rupjus,pasaku gan. Ai, kauns vsp ta runat. :D
Ar draugu visbiežāk sarakstoties pastāstam otram kā pagāja diena, pakaļam kādus plānus par nākamo tikšanos un tā. Ja arī ko neķītrāku uzrakstam, tas visbiežāk domāts kā joks. :D Un piekritīšu tām, kas saka, ka latviešu valodā vispār kaut kā stulbi viss tas izklausās.
Ak, es sarkstu un bālēju. Nē, nu, kāda, iespējams, smiesies, bet mani samulsināja vārds "pīz*iņa". :D Deitoju to čali kādu mēnesi un viss bija kolosāli, līdz šim vārdam. :D 2 nedēļas pēc tam it was over. :D
mēs abi tādus neķītros vārdus nesakam, bet kad esam riktīgi uzvilkušies un sekss ir pa skarbo :D tad sanāk tādi visādi - ,,Tu esi tik.... '' bet tā visi šitie fack me, lick my nav mūsu repertuārā :D
Mans draugs vispār neatzīst ne neķītrus vārdus, ne iesišanu pa dupsi pilnīgi neko.
Bet atceros kā attiecību sākumā viņš nosauca intīmo vietiņu par miņdžiņu.Paldies Dievam viņš to vairs nekad neatkārtoja, jo laikam redzēja manu reakciju.