Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ja sit, tad mīl?

Reitings 64
Reģ: 04.10.2014
Izlasīju šo te rakstu:
http://www.viestursrudzitis.lv/vai-ir-izgudrots-kas-labaks-par-vardarbibu/
Kā jums šķiet, vai tiešām viņam ir taisnība un visas problēmas mājās ir sievietes dēļ?
Vai es vienīgā neredzu, ko šajā situācijā vīrietis spēj dot sievietei? Sevietei ir vīrietim jāgatavo vakariņas, jāuztur kārtībā māja, jāaudzina bērni, kā vecos laikos, un kā jau mūsdienu sievietei, vēl arī jāstrādā. Ko šādās attiecībās ienes vīrietis? Nu, ja neskaita sievas pamācīšanu ar dūri? Un kas ir tas iemesls, kāpēc sievietei tas būtu jāpacieš?
Es vienīgā neredzu atbildes uz šiem jautājumiem?
03.12.2014 14:36 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es kaut kā neesmu manījusi, ka Rudzīša fani būtu izskaidrojuši to apgaismoto domu, kas tikai viņiem saprotama.

Jo es viņa rakstu (jā, esmu izlasījusi no sākuma līdz beigām) tulkotu kā "nevaru izdomāt, kā labāk izaudzināt sievu, jo viņas dauzīšana un krāpšana man sagādā emocionālu diskomfortu, bet nekā labāka taču nav, vai ne".
04.12.2014 16:04 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
es izlasīju pāris rindkopas , kaut kāds bullshits , par ko tur rakstīts, kāda var pastāstīt divos, trīs vārdos ?
04.12.2014 16:20 |

Reitings 178
Reģ: 11.08.2013
Still
Nē, nu jebkas no sērijas, cik postošs ir feminisms un sieviešu emancipācija, kā tā ir sačakarējusi vīriešu un sieviešu savstarpējās attiecības, ka jāatgriežas pie patriarhāta un "tradicionālajām" vērtībām un "tradicionālās" sievietes lomas pirmkārt jau viņas pašas labā, un CIK DZIĻI UN SMALKI Rudzītis mēģinājis mums to ieskaidrot (un pārprasts kā Priede :D ), mani nepārsteigs. (Nekad neesmu piekritusi visiem šiem uzskatiem. Bet nu tā laikam ir mana problēma un tēma citai reizei).
Protams, var Rudzīša skribelējumus uztvert kā provokāciju ar mērķi likt lasītājiem domāt; kā viltīgu apgriezto psiholoģiju, kad tieši sašutušās atsauksmes būs tās, kurās dzims patiesība – taču provokācijām tomēr ir robežas.
04.12.2014 16:25 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Ieteiktu mazāk dzīvot internetā un ņemt pie sirds interneta publikācijas.
Varbūt arī atturaties no kriminālromānu lasīšanas, lai nenāktos pēc tam šausmināties tukšās diskusijās par autora psihiskajām novirzēm, nespējot saprast vārdu spēles. ;)
04.12.2014 16:56 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
man neliekas tā mīlestība.
04.12.2014 17:00 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ko tu slimam cilveekam padariisi. Pat skatiens vinjam ir vaajpraatiigs.
Par teemu runaajot - visaas attiistiitajaas valstiis, kuraas ir gan tehnologijas, gan zinaatnes progress, vecie arhetipi ir atmirushi, jo tie ir pieraadiijushi sevi kaa nekam nederiigi. Tad kaapeec buutu jaaseko 3. pasaules valstu dzimumu lomas iekaartai, ja taa aciimredzami nestraadaa un tikai iegruuzj nabadziibaa? Ne viss vecais ir labs. Agraak arii heroiinu deva ziidainjiem pret klepu, tas skaitiijaas pareizi. :D
Otrais arguments - ja sievietes dabaa buutu kalpot viiram, tad sievietes to dariitu un jautaajumi par vienliidziibu pat nepaceltos, vinjai nebuutu ne intelekta nee domaashanas speejas taadaa liimenii, lai vareetu pateikt viirietim nee. Ja ir veelme ciiniities un deg iekshaa veelmee savu reizi pateikt viirietim nee, tas tikai liecina par to, ka vecais patriarhaalais modelis ir pretdabiigs.
04.12.2014 17:16 |

Reitings 178
Reģ: 11.08.2013
krista
Lieliski! +++

Zelta black

nespējot saprast vārdu spēles

Un atkal jau nekas netiek pateikts. Tu nevēlies vai neproti beidzot argumentēt savu viedokli? :) Kas tās par vārdu spēlēm, kuras mēs nesaprotam?
Savukārt nodrillētais ieteikums mazāk dzīvot internetā - nu nebūsim naivas, mums patīk pašausmināties, un man patīk arī šausmenes un kriminālromāni :D Un redzu, ka tu arī te uzturies, tā kā kaut kāda interese acīmredzot ir, mazliet divkosīgi sanāk ;)
04.12.2014 17:35 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Odette Nepūlies,tāpat neko vairāk par Tevis sūtīšanu lasīt dziļo domu,nepateiks. :D

Es ļoti labi uztveru,ko cormeum cenšas pateikt,bet sasaitīt to ar Rudzīša tekstu....nu tās ir divas dažādas pasaules tomēr.
04.12.2014 17:41 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
visaas attiistiitajaas valstiis, kuraas ir gan tehnologijas, gan zinaatnes progress, vecie arhetipi ir atmirushi, jo tie ir pieraadiijushi sevi kaa nekam nederiigi. Tad kaapeec buutu jaaseko 3. pasaules valstu dzimumu lomas iekaartai, ja taa aciimredzami nestraadaa un tikai iegruuzj nabadziibaa? Ne viss vecais ir labs.

Uhu! :-D Attīstītās valstis kurās ir zinātnes progress, bla, bla, bla. :-D Tikai dzimstības virs 2,0 kā nav tā nav. :-D :-D :-D Daattīstījušies.
04.12.2014 17:46 |

Reitings 747
... un te ļoti labi var redzēt kāpēc lielāko daļu no jums jūsu draugi neprec.
04.12.2014 17:48 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
nespējot saprast vārdu spēles

Ja jau autors ir tik ļoti pārprasts, paskaidrojiet, lūdzu, man sekojošas lietas:
1) Kāpēc autors spēj atrast tik dažādus apzīmējumus sitienam, bet nespēj atrast citus vārdus savai domai?
2) Kāpēc, būdams tik inteliģents cilvēks, kas spēj uzrakstīt rakstu, kura zemtekstu nesaprot vairākums lasītāju, viņš neparedzēja sekas? Izlika visu intelektu savā spriedelējumā un pārdomām par to, kā reaģēs tauta, prātiņa vairs neatlika?
3) Kāpēc, sapratis, cik daudzi viņu pārprot (Neticu gan, ka viņš nezināja, ka viņu sapratīs tieši tā.), viņš pat nemēģināja labot situāciju ar paskaidrojumu, ko īsti bija vēlējies teikt? Tā vietā viņš ar apmierinātu sejas izteiksmi noklausījās lēmumu par savu atsijāšanu no ārstu pulciņa...
04.12.2014 18:20 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
+ Alexxa
+ Krista

Bail iedomāties, ka viņam ir bijušas pacientes, kuras ir cietušas no vardarbības un saņēmušas terapiju, pamatojoties uz šādiem uzskatiem, tādejādi uzgrūžot vēl vainas apziņu, jo redz' pati vainīga.
04.12.2014 20:02 |

Reitings 161
Reģ: 23.07.2014
Interesantas lietas pēdējās dienās notiek Latvijā :D Vispirms Priede amatā krietni nokritās twitera dēļ, tagad Rudzītis sava bloga dēļ :D
04.12.2014 20:04 |

Reitings 747
Interesantas lietas pēdējās dienās notiek Latvijā Vispirms Priede amatā krietni nokritās twitera dēļ, tagad Rudzītis sava bloga dēļ

Tauta sadalās divās grupās - zombētie un tie kuri kaut kripatu veselā saprāta vēl saglabājuši.
04.12.2014 20:16 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Tas raksts parāda, ja cilvēks savārījis sūdus un sacer "gudru" attaisnošanās penteri, pilnu ar pārnestām nozīmēm un samezglotiem termiem, tad viņš sevi ir attaisnojis.

Ja gribi pateikt savu viedokli tad runā skaidru valodu nevis murmulē kaut ko.
04.12.2014 20:51 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Sišana nav attaisnojama. Ja pret mani kaut reizi paceltu roku, šķirtos momentā.
05.12.2014 00:56 |

Reitings 192
Reģ: 13.11.2014
ja kuce skrien pa visurieni apkārt, tad ir slānāma...
05.12.2014 15:32 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 25.04.2010
Izskatās, ka cilvēkiem Latvijā grūti - visu laiku viņi tiek pārprasti. Priedi pārprata, Rudzīti pārprata... viņi jau neko sliktu negribēja un viss bija domāts pavisam savādāk, visi tikai muļķi - pārprata...

Rakstu izlasīju. Vardarbība nav attaisnojama. Raksts par izvarošanu bija tik pat briesmīgs. Nevēlos domāt, kādus paņēmienus konkrētais bikšainis piedāvā bērnu audzināšanai.
05.12.2014 15:41 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Rudzītim ir pilnīga taisnība. Rudzītis irt klasisks cilvēks, ar klasikām vērtībām.

Atceros tos laikus, kad sievietes neatļāvās tā uzvesties kā šobrīd. Vīrieti pasūtīt dirst, iesist, maukoties ar citiem, vazāties nezin kur un ar nez ko, bija kaut kāda cieņa un pietāte. Bet tagad? Tas gan neattiecas uz visām sievietēm, bet ir tādas, kurām derēt vismaz reizi dzīvē fingāli uzlikt.
11.12.2014 14:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits