Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Spiediens uz galvu.

Reitings 159
Reģ: 08.06.2014
Man jau kādu nedēļu ir jūtams spiediens uz galvu. Aizvien biežāk ir tā, ka mācos, daru kaut ko, bet nekas īsti nepaliek galvā. Daru to tikai tāpēc, ka tā vajag. Gulēšana arī īsti vairs nepalīdz - kad ir iespēja, cenšos gulēt 8 vai 9 stundas, bet pamostoties nejūtos pa īstam atpūtusies, kā tas bija agrāk. Zinu, ka tas ir no lielās mācīšanās, jo nāk semestra beigas un augstskolā slodze ir ļoti liela.
Ir kādi ieteikumi, kā novērst šo spiedienu uz galvu? Zinu, ka svaigs gaiss ir vajadzīgs, tāpat arī miegs, bet tagad nevaru atļauties kādu dienu pilnīgi neko nedarīt.
Paldies jau iepriekš! :)
03.12.2014 14:10 |

Reitings 241
Reģ: 31.03.2014
Nevajag jau visu dienu nedarīt neko. Man tieši, kad ir sesija un daudz, daudz jāmācās nepalīdz, ja par daudz guļu. Man palīdz režīma ievērošana. Celšanās noteiktā laikā, gulēt iešana noteiktā laikā, ik pa laiciņam mācoties uz kādam 5-15 min atpūta, vislabāk svaigā gaisā.
08.12.2014 11:04 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Heii, ja atklāsi kādu bīnumlīdzekli, kas palīdz pret šo problēmu, tad padod ziņu. Arī es jau ilgstoši mokos ar spiedienu uz galvu, nereti arī ar spēcīgām galvassāpēm. Diemžēl ārsti neko vairāk par ibumetinu neiesaka.
08.12.2014 11:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits