iedomajos slapja gulta butu, es samulsusi, sakaunejusiesPēc seksa gulta tāpat paliek slapja :D,bet pārējais jau ir kādi kompleksi ja jau kautrējies un kaunies. ;)

bet pārējais jau ir kādi kompleksi ja jau kautrējies un kaunies.
vienota viedoklja nav par to, cik tas viss vispaar ir normaali, vajadziigi un anatomiski iespeejami
Un cik lasiits - vienota viedoklja nav par to, cik tas viss vispaar ir normaali,
Umm man gulta pec seksa nav slapja...? Kapec lai butu, kas tur tads jadara, lai butu slapja? Tad jau palagi katru dienu jamainaTagad nedaudz ielīdišu savas intīmās dzīves palagos,bet,jā, tā ir visai normāla parādība,ka gultā paliek kāds slapjums,varbūt esmu tiešām svīstošs mežonis,bet man tā ir,un domāju,ka es neesmu vienīgā vaininiece,kas slapina gultu procesa laikā. Un,nē,man nav bijis kauns,kad notiek skvirtošana,arī ne tad,kad tas bija vairākas reizes un palags bija pamatīgi saslapināts,es nekaunējos. ;) Bet nu man arī nav neērti aizmigt slapjajos palagos,tāpat kā noskūpstīt partneri pēc orālā seksa,man tādas lietas šķiet pavisam normālas,ja partneris neliekas pretīgs. ;)
Tikai pasaki, ka tu nesakaunetos, ja domatu, ka seksa laika apcurajies un apcuraji draugu