Manā pusē sniega nav. Bet ļoooti gribas sagaidīt kārtīgu sniegu, puteni, āh (l) laika ziņas tuvākajā laikā to nesola, bet es cerēšu, ka drīz sagaidīšu :D
Sēžu un smejos par IT konsultanta atsūīto jaunās weblapas manuāli. Tik smieklīģs viņš ir, laikam ik pa laikam aizmirsās, ka ieraksta savu balsi. :D
Žēl, ka nevaru nošērot to video, tas būtu ļauni. :D
Pēc vakardienas gājiena līdz centram sapratu,ka līdz janvārim no mājas laukā nerādīšos. Vispār. :D Tik nenormālas cilvēku masas visur,šausmas! Vismaz tiku pie pirkuma,kas bija arī mērķis vakar - es kā sieviete praktiskā priecājos par jauno putekļu sūcēju. :D
Citādi,darba nedēļa...ko tur piebilst.
Artemzija, tā arī ir, ka rakstu jau ilgu laiku. Ja es saprastu, ko, kā tieši man rakstīt, nebūtu problēmas. Man ir palicis aptaujas datu analizēšana. Taču es nesaprotu, kā to darīt, vēl 6 lpp garumā.
Man pat nav īsti svarīgi, kāds būs vērtējums- 10 vai 5, galvenais, lai pieņem un ieskaita.
Sveikas.
Vakar biju uz Sigmas koncertu,varēja tā pamatīgi izdejoties,izlādēties,bet nebija iekšā,bet nu tā bija tīri labi.
Jādodas drīz uz darbu,galīgi negribas no mājas līst ārā,bet neko darīt.
Cerams,ka šonedēļ beidzot dos ziņu tetovētājs,lai varu ilgi gaidīto tetovējumu uztaisīt,būs vismaz prieciņš.
Pēc tik foršām brīvdienām pilnīgi negribējās braukt atpakaļ uz Rīgu vakar vakarā. Tādas ģimeniskas un mierīgas brīvdienas bija, uzlādējos ar pozitīvām emocijām (l)
Šorīt jau sagatavojos aukstajai dienai un uzvilku 3 džemperus un vilnas zeķes :D Bet nu nenosalu vismaz. Un darbā arī sagaidīja patīkams pārsteigums - priekšnieks atnesis papildus sildītāju. Vismaz rokas nesalst :D
Brīvdienās gribas pagatavot kaut ko no ķirbjiem, tad nu jāsāk meklēt garšīgas idejas :)