Es pusaudža gados biju ļoti trīcelīga, bija ļoti grūti zvanīt kādam un uzrunāt cilvēkus iestādēs, bet tās nekad nebija paniskas bailes. Tagad viss ir diezgan okei, nestresoju par tādām lietām ļoti, vienkārši dzīve iemācīja tam pārkāpt pāri, bija jāpieaug. Turklāt tagad man ir gan smartphone, gan bankas karte, kas ir kā drošības spilvens, 99% situāciju google maps darbosies un 50% situāciju man kartē būs nauda, tā kā nekas pārāk slikts ar mani nevar notikt.
Man jau liekas, ka sagatavoties ir ļoti normāli, jo negribi zaudēt laiku, aizmirstot kādus dokumentus, vai arī nočakarēties kāda svarīga cilvēka priekšā.
Tev tās tiešām ir paniskas bailes un ir tā, ka tā lieta traucē dzīvot vai nedaudz pārspīlē? Paniskām bailēm es tiešām neko ieteikt nevaru. Ja esi jauna, tad gribas mierināt, ka gan jau pāries, un iedrošināt, ka sagatavoties nemaz nav tik slikti. Baidīties no nezināmā un pirmajām reizēm nav nekas apkaunojošs, visi mēs baidāmies lielākā vai mazākā mērā. Ir ļoti iespējams, ka cilvēks, kuram tu baidies piezvanīt, pats baidās no tām situācijām vai arī ir kādreiz baidījies. Ja nopratīs, ka tev ir nedaudz grūti, noteikti sapratīs, tu taču arī saprastu.
Kā tev ar ceļošanu? Ja tev nav nekādas tikšanās ieplānotas un nekas ceļojumā nav ar darbu saistīts, vai tas jaunas vietas un cilvēki arī biedē?