Es esmu ūdensvīra zīmē, draugs jaunavas. Kā jau Neons minēja - neko sliktu par jaunavām pateikt nevaru, kā arī fiziskā pievilkšanās, bet šur tur kaut kas rīvējās. Es lidinos pa gaisu, bet draugs ir reāls, ar abām kājām uz zemes stāvošs, cilvēks. Tā nu mēdzam saskrieties, tas ir, es viņam uzskrienu virsū parasti.
Vislabākā draudzība izveidojas ar pašu ūdensvīriem, pilnīgi kā dvēseles radinieki, tad arī ar svariem, kuri ir harmoniski, patīkami sarunu biedri; varbūt varētu arī pieskaitīt dvīņus, jo ļoti patīk, izņemot kādas dažas epizodes.
Zivtiņām nav ne vainas, bet sirdskontakts galīgs tomēr nepastāvētu, jo priekšroka atkal iet pašiem ūdensvīriem.
Skorpioni pārāk bravūrīgi šķiet, tā kā es pati situācijās neklusēju, vienmēr ir ko teikt, tāpēc arī uzrodas kādi konflikti.
Auni - humoristiski, šiverīgi, dedzīgi - lielākoties patīk. Tātad man kā gaisam vislabākais kontakts ir ar gaisu - svari, ūdensvīrs, dvīņi un ar uguni - auns, strēlnieks, lauva.
Runājot par attiecībām, strādājam pie tām, neko darīt. :D :) Ar, piemēram, svariem, domāju, vairāk justos kā uz viena viļņa, bet - kas zina.