Horoskopi

Reitings 17
Reģ: 02.06.2013
Labvakar, dāmas! Zinu, ka šāds raksts par horoskopu jau ir bijis, taču senāks, vēlos papļāpāt ar jums tagad.
Kas tad jūs esat pēc horoskopa? Kas ir jūsu partneris? Kādas ir attiecības? Kādā zīmē dzimušas jūsu draudzenes? Kas ir īpašs, ko esat novērojušas? Par horoskopu saderību interesējos jau ļoti ilgu laiku, no galvas zinu, kas ar ko labi varētu ''sapast'', esmu novērojusi šādas tādas lietas pati, ja ir interese, varat man pajautāt, izteikties, iespējams openēt manus pieņēmumus!

Pati esmu zivis, viegli saprotos ar visām zīmēm, manuprāt, mans draugs ir vērsis - attiecībās ir vienkārši b u r v ī g a s . Vai ir kāda zivtiņa šeit kopā ar vērsi? Varbūt...?! :S
30.11.2014 00:50 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Sveiciens skorpioneem! :D
Visam, ko pashas skorpiones sheit sarakstiijushas,piekriitu :D
Dzelju arii cilveekiem ,kuriem nevajadzeetu, meegjinu to mainiit,jo esmu sapratusi ka taa nedriikst.
30.11.2014 13:11 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Labas attieciibas vienmer bijushas ar skorpioniem,arii mamma un mazais braalis,draudzene ir skorpioni.. Labi saskan man arii ar veezhiem, miiljotais cilveeks ir lauva,iists miiljuma iemiesojums! :)
Striidi sanaak tikai manas vainas deelj.. Patiik uzburt draamu. :D
30.11.2014 13:13 |

Reitings 93
Reģ: 17.06.2013
Esmu vērsis, bet mans draugs ir skorpions. Teikšu tā, viss ir lieliski līdz kādam strīdam. Strīdos tad viss iet pa gaisu, bet beigu beigās tāpat mēs izlīgstam un atkal dzīvojam laimīgi.
30.11.2014 13:15 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Klotho-kas vainas mežāžiem?
30.11.2014 13:18 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Esmu Strēlnieks, draugs - Jaunava. Pēc horoskopu saderības pilnīgi nesaderam kopā. Un tā arī ir :D Strīdi ir bieži, pasmagi, pie tam strīdi mēdz būt pat par lietām, kuras īsti izmainīt nevar.
Jaunavām pēc būtības hobiji saistās ar pašizglītošanos (kaut ko uzbūvēt, izglītojošās grāmatas utt), taču strēlniekiem hobiji ir relaksējoši (ceļošana, viegla literatūra, nedarīt neko utt).
30.11.2014 13:20 |

Reitings 174
Reģ: 23.04.2013
Es esmu ūdensvīra zīmē, draugs jaunavas. Kā jau Neons minēja - neko sliktu par jaunavām pateikt nevaru, kā arī fiziskā pievilkšanās, bet šur tur kaut kas rīvējās. Es lidinos pa gaisu, bet draugs ir reāls, ar abām kājām uz zemes stāvošs, cilvēks. Tā nu mēdzam saskrieties, tas ir, es viņam uzskrienu virsū parasti.
Vislabākā draudzība izveidojas ar pašu ūdensvīriem, pilnīgi kā dvēseles radinieki, tad arī ar svariem, kuri ir harmoniski, patīkami sarunu biedri; varbūt varētu arī pieskaitīt dvīņus, jo ļoti patīk, izņemot kādas dažas epizodes.
Zivtiņām nav ne vainas, bet sirdskontakts galīgs tomēr nepastāvētu, jo priekšroka atkal iet pašiem ūdensvīriem.
Skorpioni pārāk bravūrīgi šķiet, tā kā es pati situācijās neklusēju, vienmēr ir ko teikt, tāpēc arī uzrodas kādi konflikti.
Auni - humoristiski, šiverīgi, dedzīgi - lielākoties patīk. Tātad man kā gaisam vislabākais kontakts ir ar gaisu - svari, ūdensvīrs, dvīņi un ar uguni - auns, strēlnieks, lauva.
Runājot par attiecībām, strādājam pie tām, neko darīt. :D :) Ar, piemēram, svariem, domāju, vairāk justos kā uz viena viļņa, bet - kas zina.
30.11.2014 13:28 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Esmu Mežāzis, par "mums" varu teikt, ka diezgan auksta (neemocionāla) zīme. Mēdz būt sarkastiski. Lieli darbaholiķi. Lai ko darītu svarīgi būt "at the top of my game". Ne pārāk runīgi, lieli vienpaši. Bieži ieņem augstus amatus.Uzticami, kā darbā tā privātajā, cīnīsies (par sevis izvēlēto mērķi) līdz pēdējam.
Par saderībām , visu dzīvi vīrieši man bijuši tikai zivtiņas, lai cik dīvaini nebūtu. Takā ziviis, lielos vilcienos, pazīstu no A-Z. :D Vēl ok saderības, ar Vēžiem un zitiem mežāžiem.
30.11.2014 13:31 |

Reitings 63
Reģ: 29.03.2014
vai nu es nepamanīju, vai arī tiešām šajā diskusijā nav nevienas jaunavas :D
Tātad es esmu jaunava, vislabāk saprotos ar skorpioniem, dvīņiem un ūdensvīriem, draudzeņu ziņā!
Vīrieši man bijuši vairāk vērši, it kā saprotos un viss kārtībā, bet vērši kā vīrieši laikam mīl krāpt sievietes, jo apkārt tikai tādi vēršu vīrieši! lieliski saprotos ar mežāžiem vīriešiem, varu teikt, ka izcila saderība, bet kā ir rakstīt horoskopā par šo zīmju saderību - es nezinu! :D
30.11.2014 13:42 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Esmu Lauva, draugs Dvīnis. Labi saprotos ar Dvīņiem, Vēžiem, Strēlniekiem, savas zīmes pārstāvjiem. Parasti nekāda kontakta nav ar Ūdensvīriem, Jaunavām, Vēršiem. Šķiet tādi sausiņi. Protams, nav tā, ka šķiroju cilvēku pēc horoskopa zīmes, bet daudzas reizes ir pierādījies, ka pat nezinot, no bara cilvēku atradīšu un sakomunicēšu ar Dvīni vai Lauvu.
Neesmu gan tipiska Lauva, esmu mierīga, nosvērta samērā jūtīga. Nav man Lauvām raksturīgā dižošanās un vēlme pēc spīguļiem, arī par egoisti es sevi īsti nesauktu.
30.11.2014 13:44 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Lauvām raksturīgā dižošanās un vēlme pēc spīguļiem, arī par egoisti es sevi īsti nesauktu.

uuu... precīzi manas draudzenes apraksts. Viss šis minētais atbilst, lai gan pati viņa to noliedz. It kā ir draudzene, jā, bet ir grūti ar viņu līdz galam saprasties, jo daudzas savas domas man ir jānoklusē, lai viņu neaizskartu. Es neesmu tik mantkārīga un arī pēc kaut kāda nenormāla statusa sabiedrībā nealkstu. Tāpēc ūdensvīrs un lauvas... nē... :D
30.11.2014 13:48 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Esmu Ūdensvīrs. :)
Ļoti labi sarunbiedri ir Dvīņi, Lauvas, Ūdensvīri un Strēlnieki. :) Ar pārējiem ir kā ir.
Ar Skorpionu ir mokas, nespēju izturēt viņu ''mūžīgās problēmas'' un to, ka viņi izrāda savu fizisko spēku (starp citu, arī sievietes Skorpiones), nemaz nerunājot par to, ja nedod dievs kaut ko neizdarīs pa prātam, dzels man visu atlikušo dzīvi. :D Saderība NEKĀDA! Nulle! :) Izņēmums ir spēcīga fiziska pievilkšanās, bet es uzreiz redzu, kas par zīmi tā ir, ja, protams, tas ir tipiskais novembra Skorpions. :)

Ar Svariem maz kontakta. Ar Jaunavām galīgi nesader, un ar Zivīm tāpat, un Vēžiem arī, gluži vienkārši kā mīļotais nepiesaista un nekad nepiesaistīs neviena no zīmēm.

Ar Vērsi iet smagi, piespiež pie zemes, pilnīgi pretstati, kā sarunbiedrs var būt jauks, bet kā dzīvesbiedrs man neder, jo pārāk domā par naudu, ir piezemēti, kamēr es vairāk esmu pa gaisu. :D

Ar Mežāzi ļoti interesanti... :) Pagaidām neesmu izpratusi līdz galam viņus.
30.11.2014 13:54 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
MoonLady, ar Lauvām ir grūti. Agrāk biju tipiskā. Ar gadiem 80% no rakstura ir mainījies, vari varbūt uz to cerēt, ka draudzenei būs tāpat. :D Ja kaut kas no Lauvas ir palicis, tad tas ir lepnums. Ne jau tā, ka bakstu citiem acīs savus labumus un talantus, bet drīzāk tā, ka neļauju sev kāpt uz galvas. Turklāt Lauva noteikti nav gļēva un, kad vajag, ļoti labi aizstāv savu ģimeni un draugus. :)
30.11.2014 13:56 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Mežāzis + Mežāzis
Par vīrieša mežāža raksturojumu varu 99% teikt, ka atbilst tam, ko raksta interneta dzīlēs.
Arī piekrītu iepriekš minētajam komentāros, ka mežāzi noteikti ir viena no lepnajām zīmēm, kā arī vienpaši ar noslieci uz darbaholismu!
Attiecību ziņā it kā neesot divi mežāži tas perfektākais, taču sekss mežāžiem esot vislabākais savā starpā.
Morāli nepanesu vēršus, grūti ar tiem sadzīvot. Kaut kā saskan labi ar strēlniekiem un daudzi paziņas ir skorpioni man, ar kuriem arī veiksmīgi viešas sarunas. Par pārējām saderībām nezinu.
30.11.2014 14:01 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Varbūt kāda var padalīties ar Dvīņu raksturojumu? Kas novērots, kontaktējoties ar viņiem, kādi cilvēki viņi ir? :)
30.11.2014 14:01 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Riot, nu, es ļoti ceru, ka viņa tiešām nolaidīsies uz zemes un sapratīs reālo dzīves situāciju. :D
30.11.2014 14:03 |

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Esmu Lauva, bet mands dzimšanas gads to zīmi nedaudz nomierina. Neesmu nekāda spožā, pēc spīguļiem netiecos, kaut gan patīk, ja man ir krutas lietas :D Esmu diezgan egoistiska, lepna, tajā pašā laikā mācos ieklausīties arī citos un neuzskatu, ka ir tikai viena taisnība pasaulē un tā, protams, ir manējā :D Man patīk šķiesties ar naudu, ja tāda ir, labprāt daudz tērēju uz Savējiem. Uz galvas kāpt sev neļauju, bet nu, tiešām - mācos visu tā mierīgi un harmosniski veidot, jo saniknot vispār jau mani var diezgan ātri. Un tieši sīkumi, nevis tādas lielas lietas. Bet, cik ātri uzkarstu, tik ātri arī atdziestu un varu sākt murrāt.

Draugs man vērsis, riktīgs miera mika. Darbaholiķis. Nejaucas manās lietās, ja to nelūdzu, vienmēr atbalsta. Pirmajā mirklī šķita "Ārprāts, šitāds sausiņš!", bet tagad jau abi dumiķojamies un uzvedamies kā pilnīgi ķerti. Viņš, protams, tikai tad, ja neviens cits neredz :D
30.11.2014 14:03 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Solo_, tas, ko es esmu novērojusi - viegli ar viņiem kontaktēties, bērnišķīgi, emocionāli, ir neliela tieksme citiem izpatikt un cenšas izvairīties no lielas atbildības. Vēl esmu pamanījusi, ka ļoti daudz šīs zīmes pārstāvji patiesībā ir arī lieli vienpaši. Jā, kontaktēties ar citiem ir viegli un brīžiem liekas, ka ir sabiedrības dvēsele, bet arī mīl pabūt vienatnē, prom no citiem cilvēkiem un tukšajām sarunām. Tas ir tas, kas man tagad uzreiz nāk prātā.
30.11.2014 14:12 |

10 gadi
Reitings 1747
Reģ: 18.11.2009
tik interesanti palasīt šo visu :D man kā dvīnim ļooti labs kontakts ir ar ūdensvīru, skorpionu un lauvu, pat nezinu kāpēc tā. ar ūdensvīru man ir ļoti viegli, var runāt par visu un justies tā it kā pazītu to cilvēku jau simts gadus.
divas labākās draudzenes ir skorpioni. nu ir dažreiz kaut kādi kašķi par niekiem, taču diezgan ātri tas norimst.
30.11.2014 14:42 |

Reitings 700
Reģ: 19.11.2014
Ar Skorpionu ir mokas, nespēju izturēt viņu ''mūžīgās problēmas'' un to, ka viņi izrāda savu fizisko spēku (starp citu, arī sievietes Skorpiones)

Par to fizisko spēku varu tikai piekrist;)
30.11.2014 14:46 |

Reitings 700
Reģ: 19.11.2014
Varbūt kāds zina kaut ko par strēlniekiem, svariem? Tie te kaut kā vispār pieminēti īpaši nav. :D
Skorpionu te daudz un šodien te vairāk arī citu zīmju - lauvu, ūdensvīru. :)
30.11.2014 14:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits