Horoskopi

Reitings 17
Reģ: 02.06.2013
Labvakar, dāmas! Zinu, ka šāds raksts par horoskopu jau ir bijis, taču senāks, vēlos papļāpāt ar jums tagad.
Kas tad jūs esat pēc horoskopa? Kas ir jūsu partneris? Kādas ir attiecības? Kādā zīmē dzimušas jūsu draudzenes? Kas ir īpašs, ko esat novērojušas? Par horoskopu saderību interesējos jau ļoti ilgu laiku, no galvas zinu, kas ar ko labi varētu ''sapast'', esmu novērojusi šādas tādas lietas pati, ja ir interese, varat man pajautāt, izteikties, iespējams openēt manus pieņēmumus!

Pati esmu zivis, viegli saprotos ar visām zīmēm, manuprāt, mans draugs ir vērsis - attiecībās ir vienkārši b u r v ī g a s . Vai ir kāda zivtiņa šeit kopā ar vērsi? Varbūt...?! :S
30.11.2014 00:50 |

Reitings 617
Reģ: 17.08.2014
Esmu tipisks auns, ar ko arī lepojos :D
01.12.2014 01:10 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es esmu svari un draugs ir vēzis. Kopā mums ir ļoti lai, tik pat kā nekad nestrīdamies, ļoti daudz domas un uzskati sakrīt un pat patīk līdzīgs dzīves veids. Par to vai pēc internetā teiktā saderam es pat nezinu, ļoti reti ad esmu skatījusies tādas saderības, bet ja nemaldos tad tas viss bija mums atkarīgs vai mēs centīsimiem viens otru saprast, ja jā, tad viss ideāli, ja nē tad ir dimbā. :D
01.12.2014 06:40 |

Reitings 947
Reģ: 17.12.2009
Es jaunava + vīrs skorpions. Saderam perfekti. Bet neiztiekam bez asām diskusijām (Pēc mazā ienākšanas ģimenē), tomēr vienmēr atrodam risinājumu un kopumā esmu super apmierināta. Vispār dievinu strēlniekus, skorpionus un mežāžus. Nevaru ciest zivis, ilgstoši ūdensvirus (vīriešus vispar nē!) un svarus :)
01.12.2014 07:40 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Esmu lauva, draugs vērsis. Kopā ir grūti, jo viņš ir ietiepīgs, stūrgalvīgs, bet es esmu dzimusi līdere, tapēc man grūti piekāpties viņam bieži.
01.12.2014 08:44 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
jo viņš ir ietiepīgs, stūrgalvīgs

O, jā, precīzi teikts! Vispār sāku domāt, cik labi, ka nepiepildījās mana vēlme, lai meita būtu vērsis (gribēju, ka mūsu ģimene "sastāvētu" tikai no vēršiem) un tomēr ir dvīnis. Trīs vēršiem tomēr sadzīvot būtu par traku- tieši tādēļ, ka stūrgalvīgi :D
01.12.2014 09:01 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Es auns, viņš jaunava. Viegli mums nav :D
01.12.2014 09:03 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Cik es zinu skorpionus, tad man liekas, ka tie, kas tuvāk novembra vidum, tiem parasti patīk komandēt un viņi spēj pateikt to, ko domā; ko citi neuzdrošinātos pateikt

Man mute liela, gandrīz vienmēr pasaku, ko domāju. Cenšos nespļaut ārā uz karstām pēdām, bet apdomāju kā pateikt saudzīgāk.

Es skorpions, draugs = svari.
Ārprātā kaitinoši ir tas, ka kavē, nav precīzs un ir neeeenormāli neizlēmīgs.
Ja es esmu gatava un gaidu pie durvīm, lai dotos, viņš jau 3-o reizi maina outfitu un nespēj izlemt, kas labāk izskatās. Šis ir spilgtākais piemērs viņa neizlēmībai.
Kopumā sadzīvojam labi, gadiem ejot esam pielāgojušies viens otram :)
Es bieži vien pasaku, ko domāju, bet nepadomāju par to, ka arī tā mēdzu darīt - pārmetu egoismu, kaut gan ir bijušas situācijas, kad pati esmu tā rīkojusies. Kā saka, redz citam skabargu, bet baļķi pats savā acī neredz. :D
Pie šī piestrādāju, lai mazāk tādu situāciju.
01.12.2014 09:20 |

Reitings 1652
Skorpions - Par seksuālismu - kad ir iedvesma, tad pasaule, saturies!
Man patīk Andis Geste fb, forši un interesanti uzrakstīti horoskopi. Ar šo novembri sākās skorpioniem aktīvs un spožs laiks. Es diezgan izteikti arī to izjūtu, ja līdz tam biju kā aizmigusi un miglā visu laiku, tad tagad man ir sajūta, itkā garā un nogurdinošā skrējienā būtu atvērusies otrā elpa.
01.12.2014 09:25 |

Reitings 1652
Un par ikdienas attiecībām
Es skorpions un mamma=dvīnis.
Mums ir ļoooti labas attiecības. Viņa ir diezgan jūtīga un raudulīga, tapēc man ir jādomā īpaša pieeja, lai viņa nepārprastu un neapvainotos, bet esmu jau pie tā pieradusi :)
01.12.2014 09:32 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Palasiju Harmony ierakstu, un skiet, ka pilnigi aprakstits par mani. Ari man dzimsanas diena ir 19.februari, draugs Svari. Tikai vecaki;maate-udensvirs un tevs - svari. Bet taa viss sakriit. :D
01.12.2014 09:48 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Man diezgan daudz ir bijusi saskare ar Jaunavam. 3 draudzenes jaunavas ziimee, drauga braalja draudzene - Jaunava, un un drauga braaleens Jaunava. Nepatik shii ziime. Atklaati sakot, ciest nevaru. Tadi riebigi cilveki peec dabas. :D
01.12.2014 09:52 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
visam ir jābūt izdarītām perfekti, jo citādāk tam nav jēgas. + grūti strādāt grupās, jo šķiet, ka pārējie darbu neizdarīs tik labi kā es.

Ja es varētu, es vispār visu pati darītu, vienmēr šķiet, ka pašai sanāks vieglāk, ātrāk un labāk kā citiem :D
01.12.2014 10:04 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ja es varētu, es vispār visu pati darītu, vienmēr šķiet, ka pašai sanāks vieglāk, ātrāk un labāk kā citiem

OOO jā! Perfekti teikts! :D Es nezinu, kā nākotnē strādāt, jo šķiet, ka nevienam nevarēšu uzticēties. Jau tagad studiju grupu darbos katru sīkumu gribas izkoriģēt. :D
01.12.2014 10:24 |

Reitings 25
Reģ: 01.07.2014
01.12.2014 11:28 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Ja runā tikai saules zīmju ietvaros...

Es esmu Svari (diezgan tipiski, ar trim planētām tajos). Man pašai vislabāk patīk Auni. Bet es patīku Vēžiem. :D

Un tīri citas gaisa zīmes diezgan garlaiko. Manā kartē ir diezgan kvadrātu, lai man to vajadzētu arī attiecībās - it kā saderīgās zīmes galīgi nešķiet pievilcīgas. Tā vietā patīk tās, kas it kā ir nesaderīgas. Bet tas viss atkarīgs no kopainas.
01.12.2014 13:45 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Ja runā padziļinātāk, manā kartē visizteiktākā ir jau minētā Svaru zīme, bet Mēness ir Lauvā, ko es raī uzskatu par atbilstošu sev. Ūdenī man nav vispār nevienas planētas, izņemot Plutonu, bet es esmu ļoti emocionāla, jo nozīme ir arī aspektiem, kurus šīs planētas savā starpā veido. Nu lūk, Zivju pārvaldnieks Neptūns manā kartē aspektē teju vai visas planētas. Esmu romantiķe, sapņotāja, liriķe.. Pa mākoņiem! Savukārt, Skorpiona pārvaldnieks Plutons ir kvadrātā ar manu mēnesi, un tas dod arī daļu no Skorpiona - jo Mēness saspringtā aspektā ar Plutonu dod vēl izteiktāku šo kvalitāti nekā, piemēram, vienkārši Mēness Skorpionā. Tās ir dziļas emocijas, kas tiek slēptas sevī - aiz poker face, tā ir interese par okulto, arī par astroloģiju, par psiholoģijas dziļākajiem slāņiem...

Šo nevarētu izsecināt no viena teikuma - Es esmu Svari.
01.12.2014 13:55 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es esmu vērsis, diezgan tipisks laikam :) Bet vispār ļoti ticu horoskopiem, JO saka jau, ka vērsim vislabākā saskaņa ir ar mežāzi un tā tik tiešām ir, jo mana labākā bērnības un draudzene un arī draudzene no skolas laikiem ir mežāzis, kursabiedrene, ar kuru saprotos vislabāk un esam draudzenes arī ārpus skolas ir mežāzis, vectēvs ir mežāzis, pārējie ģimenes locekļi ar viņu ne visai saprotas, bet es - ideāli! Arī drauga māsīca ir mežāzis, laika gaitā esam ļoti satuvinājušās, tiekamies reti, bet vienmēr kopā ir ļoti forši :) Žēl, ka neviens puisis nav bijis mežāzis, kaut kā maz viņu, bet nu iespējams tieši tas būtu mans īstais, vispār laikam dzīves laikā neesmu satikusi nevienu mežāzi, ar kuru būtu bijušas kādas nesaskaņas, konflikti :)

Draugs ir svari, mīl un lutina mani jau nu ļoti, ja kāds mūsu attiecībās ir neizlēmīgs, tad tā esmu es, nevis viņš :D

Ja runā par puišiem, kuri horoskopa zīmē ir auni - esmu novērojusi, ka sākumā ļoooti saista, bet tik pat ātri apnīk un kļūst garlaicīgi man, tādēļ .. nekad vairs :D Tāpat ar skorpioniem - nepatīk viņu tik ļoooti lielais prakstiskums un vienmēr esam izrādījušies patiesībā ļooooti atšķirīgi cilvēki :)

Tas laikam viss, kas pagaidām nāk prātā :)
01.12.2014 14:08 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Mans sirdsmīļotais - zivs, un es esmu mežāzis. Puse no visiem mūsu dialogiem ir šādi:

- ''Ko daram labāk - to vai to?''
-''Ēs nezinu.''
-''Kā var nezināt!''
-''Nu es nezinu.''

Vispār jau viss ir mīļi, bet tas ''es nezinu''...
01.12.2014 15:28 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Mana meita ir auns - jā, tas ir vajprāts jau no zīdainības laikiem.

Varbūt sākumā grūti, jā! Man ģimenē un citur arī ir cieša saskarsme ar Auniem, toties tie ir loti spēcīgi un stipri cilvēki, kas dzīvē nepazudīs! Vispār nav sīkumaini, arī ļoti godīgi un augstsirdīgi. Auniem sievietēm ir diezgan vīrišķīgs raksturs:)
Runājot par Jaunavām, kaut kā neveidojas tas labākais kontakts, šķiet pilnīgi pretējs rakasturs Lauvām. Jaunavas tādi ļoti sīkumaini, piekasīgi..pievērsīs uzmanību tam par ko man pat slinkums domāt, kaitina viņu pārliekais pedantisms:D Tiesa Jauanavas atkal ir gudras, ar asu prātu, ļoti rūpīgas, skrupulozas utt.
01.12.2014 15:29 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Esmu vēzis. Dzīvoju principā pati savā mazajā pasaulītē. Patīk būt mājās, miers.. Mainīgs noskaņojums. No sīkumiem varu izpūst drāmu un izplūst asarās, vienmēr esmu mazais nabadziņš, kuru visi apbižo, kurš ir apdalīts. Pieķeros lietām - viss saistās ar kādām atmiņām utt. Patīk daudz ko krāt.

Draugs skorpions. Ar raksturu. :D Biežākie strīdi ir tad, ja es savās emocijās izgāžu pār viņu greizsirdību (99% nepamatotu). Ja dzīvojam pa mierīgo, tad viss ir harmoniski, savā ziņā viens otru papildinam. Reizēm mani kaitina, ka viņš ir tā kompānijas dvēsele, atvērts cilvēkiem un jaunām draudzībām (es gribētu palikt stūrītī, šaurā savējo kompānijā). Reizēm viņu kaitina manas gastāvokļa maiņas. Uzskata, ka mēdzu būt pārāk pesimistiska. Lai es sadzīvotu ar skorpionu, man jāapvalda savas mirkļa emocijas - pirms kaut ko pārmest emocijās, piespiežu sevi sagaidīt nākamo dienu un apsvērt, vai tiešām ir pamatojums. ja ir, tad ļoti rūpīgi jāizvēlas vārdus. ja skorpionam sabrauc virsū un sadusmo, viņš to sakrāj sevī un pēc tam spēcīgi izgāž pretī
01.12.2014 15:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits