Es esmu vērsis, diezgan tipisks laikam :) Bet vispār ļoti ticu horoskopiem, JO saka jau, ka vērsim vislabākā saskaņa ir ar mežāzi un tā tik tiešām ir, jo mana labākā bērnības un draudzene un arī draudzene no skolas laikiem ir mežāzis, kursabiedrene, ar kuru saprotos vislabāk un esam draudzenes arī ārpus skolas ir mežāzis, vectēvs ir mežāzis, pārējie ģimenes locekļi ar viņu ne visai saprotas, bet es - ideāli! Arī drauga māsīca ir mežāzis, laika gaitā esam ļoti satuvinājušās, tiekamies reti, bet vienmēr kopā ir ļoti forši :) Žēl, ka neviens puisis nav bijis mežāzis, kaut kā maz viņu, bet nu iespējams tieši tas būtu mans īstais, vispār laikam dzīves laikā neesmu satikusi nevienu mežāzi, ar kuru būtu bijušas kādas nesaskaņas, konflikti :)
Draugs ir svari, mīl un lutina mani jau nu ļoti, ja kāds mūsu attiecībās ir neizlēmīgs, tad tā esmu es, nevis viņš :D
Ja runā par puišiem, kuri horoskopa zīmē ir auni - esmu novērojusi, ka sākumā ļoooti saista, bet tik pat ātri apnīk un kļūst garlaicīgi man, tādēļ .. nekad vairs :D Tāpat ar skorpioniem - nepatīk viņu tik ļoooti lielais prakstiskums un vienmēr esam izrādījušies patiesībā ļooooti atšķirīgi cilvēki :)
Tas laikam viss, kas pagaidām nāk prātā :)