Kāpēc sievietes ir tik daudz reiz seklākas par vīriešiem?

Reitings 536
Reģ: 29.10.2014
Nekad neesmu redzējis neglītu čali ar super skaistu meiteni, bet daudz reiz esmu redzējis skaistus vīriešus ar neglītām un/vai resnām cūkām.
Nekad neesmu redzējis bagātu sievieti ar nabadzīgu čali (izņemot ja viņš ir ļoti izskatīgs), bet esmu daudz manījis bagātus večus ar nabadzīgām un pat ne tik skaistām sievietēm.
Kāpēc? Kāpēc tāds seklums un mantkārība? Vai jūs vispār spējat mīlēt?
29.11.2014 22:36 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Nu nav taa. Ko tad lai saka citu valstu viirieshi, kur sievietes ir daudz, daudz mazak? Jums jau nu nav jaraud. Varbut vienigi nevajag kaa vienigo hobiju sev atstat sedeshanu cosmo un veidot divainas teemas, varbut tur arii ir jusu problema.
29.11.2014 23:14 |

Reitings 36
Reģ: 03.11.2014
Atbilde ir pavisam vienkārša, vīriešu kategorija, ko raksturoji neprot sevi novērtēt un mīlēt. Viņi neciena sevi. Daudz svarīgāks viņiem ir primitīvais impulss apmierināt seksuālās vajadzības un pluss mīnuss labu sarunu biedru, pārējais viņam ir mazvarīgs.

21. gadsimta Latviešu sievietes spēj mīlēt sevi un vīrieša naudu, tā nu tas ir. Varbūt dziļos laukos vēl kāda nešķīstulīte dzīvo, bet domājams, ka nē. Šeit jārunā par nepareizo audzināšanu, kas nāk no ģimenes. Ļoti daudzi Latviešu vīriešu brauc uz ārzemēm un aprec ārzemnieces, jo tur ir pavisam cits kultūras pienesums vīrietim. Latvijā meitenes dzirdējušas no savām ģimenēm, kurās augušas cik vīrieši ir nekrietni, dzērāji, utt., tāpēc viņām ir radies šāds nepareizs priekšstats par vīrieti.

Tikai jautājums, vai resna sieviete ir tik slikta? Daudz reizes viņas ir daudz mīlošakas, uzticamākas pret vīrieti. Šeit atkal jautājums, vai tas der Tev?

Tas ir ļoti pretrunīgi un nav tik vienozzīmīgi.....
29.11.2014 23:16 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Kā tu vispār vari runāt par seklumu (turklāt, sieviešu), ja aizsāc tēmu, salīdzinot cilvēku ārējo izskatu, esot attiecībās? Kaut kā , daudz reiz seklāka ir šī diskusija
29.11.2014 23:50 |

Reitings 536
Kā tu vispār vari runāt par seklumu (turklāt, sieviešu), ja aizsāc tēmu, salīdzinot cilvēku ārējo izskatu, esot attiecībās? Kaut kā , daudz reiz seklāka ir šī diskusija

Tu vispār saprati ko pati uzrakstīji?
30.11.2014 09:44 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Viņas atļaujās bez prasīšanas. Jeb drīzāk ir tā, ka vīrietis tomēr jauks radījumiņš. Atļāvis vienreiz, otreiz, bet beigās visas bābas ir seklas augstprātīgas un pilnīgi bez atļaujas.
30.11.2014 10:33 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
daudz reiz esmu redzējis skaistus vīriešus ar neglītām un/vai resnām cūkām.

varbūt katram ir izpratne citādāka par skaistumu. Es kaut vai salīdzinu savu izpratni par skaistumu ar draudzeni,jo kas viņai bieži vien ir skaists -tas man -nekas īpašs ,vai arī pat-fui, kā ar tādu var:D
Esmu gan redzējusi skaistus vīriešus ar neglītām sievietēm ,gan skaistas sievietes ar neglītiem vīriešiem. Manuprāt , Tu redzi vnk ,ko gribi redzēt,lai varētu sevi pažēlot:D un tāpēc vnk ignorē tos pārīsus apkārt,kur neglītas sievietes ir ar skaistiem vīriešiem. Bet citreiz jau uzreiz redzams ,ka ja ir kāds no pāra ļoti skaists un otrs gluži pretējs, tad tam skaistajam jau uz ielas gadās,ka spraucas ārā sliktais raksturs . Nesaku ,ka tā ir visiem,jo ir cilvēki, kurus pievelk otra personība, raksturs ,harizmātisma, sasniegumi un nav tik svarīgi, ka otrs neizskatās kā modelis un neatbilst vispārējām sabiedrības normām, jo varbūt sieviete ,kura sver daudz vairāk nekā vajag māk labāk pievērst vīrieša uzmanību mūžīgi smaidot,ar lielajām krūtīm, bārstot anekdotes un trāpīgi pasakot ,ko tādu ,kas neatstāj vīriešus vienaldzīgus.
Nekad neesmu redzējis bagātu sievieti ar nabadzīgu čali

Es gan zinu tādus atgadījumus. Sievietes gan nav nez kādas bagātnieces, bet tomēr pelnošas, taču vīrieši pelna maz ,vai arī vispār neko nepelna un sēž uz sievietes kakla..Palasi ,kaut vai cosmo forumu ir tādi atgadījumi. Manām radiniecēm arī gadās tādi parazīti. Lielā mīla un neko nemana un uztur vīrieti un gaida,kad viņš nostāsies uz kājām.
30.11.2014 10:45 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nekad neesmu redzējis bagātu sievieti ar nabadzīgu čali
pat cosmo tada meitene ir, vīrietis vinai pelna ļoti maz. Visu apmaksa vina, un ir laimīga.
30.11.2014 10:50 |

Reitings 536
Bagāta un vnk apmaksā nav viens un tas pats. Bagāts/a ir tāds/a kas brauc ar jaunām luksus mašīnām un dzīvo dārgās mājās vai dzīvokļos, nevis vnk pelna virs vidējā dažas reizes.
30.11.2014 11:03 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Tu esi lohs.
Piedzimi tāds un nomirsi.
30.11.2014 11:05 |

Reitings 192
Reģ: 13.11.2014
pat cosmo tada meitene ir, vīrietis vinai pelna ļoti maz. Visu apmaksa vina, un ir laimīga.

Varbūt 1 no 100 satiekas ar nabadzīgu čali :D

Bet realitāte un cosmo parasti meitene nocopē bagātu čali un kļūst pa neiecietīgu kuci :D
Pati visu mūžu dzīvojusi nabadzīgi (ar vecākiem 2 istabu nolupušā dzīvoklī), bet tiekot pie veča naudas sāk mētat nez ko no sevis ar tekstiem.

Es to sasniedzu ar saviem spēkiem, man ir uzņemums vai labi pelnu u.c un ja to nevarat paši vainīgi neveiksminieki, dzērāji :D
Lai gan pamatos apakšā viņu no tās nabadzības izvilka veča naudas maks (kas nebūt nav viņas nopelns) TIK CIK DABAS IEDEVA SMUKU DIBENU UN PUPUS, LAI NOCOPĒTU BAGĀTUS ČAĻUS
30.11.2014 11:08 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Es laikam nesaprotu diskusijas jēgu. Vai tad seklie nav arī tie vīrieši, kuri meklē tikai jaunas meitenes, ko? Kāpēc uzreiz meitene ir tikai sekla, jo apprecas ar vecu bagātnieku. Cik daudz ir visādu izvirtuļu, kuriem 40 gados apnīk sieva un aizskrien pie 18 gadīgas.
30.11.2014 11:08 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Varbūt tieši neglītie, ar kuriem satiekas, nav tik sekli, tāpēc ar viņiem satikas, ne? :D
Es būtu no tiem gadījumiem, kas neeksistē.
30.11.2014 11:09 |

Reitings 536
Es laikam nesaprotu diskusijas jēgu. Vai tad seklie nav arī tie vīrieši, kuri meklē tikai jaunas meitenes, ko? Kāpēc uzreiz meitene ir tikai sekla, jo apprecas ar vecu bagātnieku. Cik daudz ir visādu izvirtuļu, kuriem 40 gados apnīk sieva un aizskrien pie 18 gadīgas.

Tas ir normāli, jo jaunībā viņi tādas nevarēja dabūt. 99% vīriešu nevar dabūt tādu sievieti kā gribētu tāpēc samierinās ar to ko var dabūt.
30.11.2014 11:15 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nu tad varbūt tā ir vīriešu vaina, nevis sieviešu? :D
30.11.2014 11:16 |

Reitings 536
Nu tad varbūt tā ir vīriešu vaina, nevis sieviešu?

Nē, kādā sakarā. Tā ir hipergāmija, sieviešu sekluma rezultāts. Vīriešiem VIENMĒR ir jāsatiekās/jāpišās ar sūdīgākām par sevi sievietēm.
30.11.2014 11:17 |

Reitings 192
Cik daudz ir visādu izvirtuļu, kuriem 40 gados apnīk sieva un aizskrien pie 18 gadīgas.

Nevienam nepatīk vecas mantas :D LOL Nav jau miesīga mate sievu var nomainīt :D Labak sievu nomainīt uz jaunaku, nekā čakarēt veselību dzerot medikamentus, lai stāvētu uz tās vecās kroksenes, kurai krūtis nošļukušas un pīzda izļurkāta...
30.11.2014 11:19 |

Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Es esmu redzējusi izskatīgu sievieti ar ne tik izksatīgu vīrieti. Nekas pārdabisks. Kāpēc jādomā, ka šie cilvēki saiet kopā piespiedu kārtā? Var iemīlēt jebkuru. Neviens nepiespiež un nestāv aiz muguras ar mietu, lai šie dažāda izskata cilvēki satiktos. Tas ir viņu pašu lēmums. Sekli ir domāt, ka izskats ir galvenais. Bieži nākas satikt ļoti simpātiskus puišus, kuriem galvā ir skaidas. Ari protams uz sievietēm/meitenēm tas attiecas
30.11.2014 11:20 |

Reitings 536
Es esmu redzējusi izskatīgu sievieti ar ne tik izksatīgu vīrieti.

Nauda, bērniņ, nauda. Kad izaugsi sapratīsi.
30.11.2014 11:21 |

Reitings 192
Es esmu redzējusi izskatīgu sievieti ar ne tik izksatīgu vīrieti.

Šādus skatus visi ir redzējuši, jo vecim naudas maks biezs :D
30.11.2014 11:22 |

Reitings 536
Nevienam nepatīk vecas mantas LOL Nav jau miesīga mate sievu var nomainīt Labak sievu nomainīt uz jaunaku, nekā čakarēt veselību dzerot medikamentus, lai stāvētu uz tās vecās kroksenes, kurai krūtis nošļukušas un pīzda izļurkāta...

To var atļauties tikai bagāti. Parasti varētu nomainīt tikai uz jaunu resnu, nav jēga no tā, varbūt pat sliktāk. Tāpēc arī visbiežāk šādu situāciju redz bagātnieku aprindās.
30.11.2014 11:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits