daudz reiz esmu redzējis skaistus vīriešus ar neglītām un/vai resnām cūkām.
varbūt katram ir izpratne citādāka par skaistumu. Es kaut vai salīdzinu savu izpratni par skaistumu ar draudzeni,jo kas viņai bieži vien ir skaists -tas man -nekas īpašs ,vai arī pat-fui, kā ar tādu var:D
Esmu gan redzējusi skaistus vīriešus ar neglītām sievietēm ,gan skaistas sievietes ar neglītiem vīriešiem. Manuprāt , Tu redzi vnk ,ko gribi redzēt,lai varētu sevi pažēlot:D un tāpēc vnk ignorē tos pārīsus apkārt,kur neglītas sievietes ir ar skaistiem vīriešiem. Bet citreiz jau uzreiz redzams ,ka ja ir kāds no pāra ļoti skaists un otrs gluži pretējs, tad tam skaistajam jau uz ielas gadās,ka spraucas ārā sliktais raksturs . Nesaku ,ka tā ir visiem,jo ir cilvēki, kurus pievelk otra personība, raksturs ,harizmātisma, sasniegumi un nav tik svarīgi, ka otrs neizskatās kā modelis un neatbilst vispārējām sabiedrības normām, jo varbūt sieviete ,kura sver daudz vairāk nekā vajag māk labāk pievērst vīrieša uzmanību mūžīgi smaidot,ar lielajām krūtīm, bārstot anekdotes un trāpīgi pasakot ,ko tādu ,kas neatstāj vīriešus vienaldzīgus.
Nekad neesmu redzējis bagātu sievieti ar nabadzīgu čali
Es gan zinu tādus atgadījumus. Sievietes gan nav nez kādas bagātnieces, bet tomēr pelnošas, taču vīrieši pelna maz ,vai arī vispār neko nepelna un sēž uz sievietes kakla..Palasi ,kaut vai cosmo forumu ir tādi atgadījumi. Manām radiniecēm arī gadās tādi parazīti. Lielā mīla un neko nemana un uztur vīrieti un gaida,kad viņš nostāsies uz kājām.