Vai vērts?

Reitings 17
Reģ: 29.11.2014
Vasarā iepazinos ar kādu puisi. Sabiedrisks, komunikabls, izskatīgs, ar labu humora izjūtu. Darbojamies līdzīgās jomās. Esam dažas reizes tikušies - pēc viņa iniciatīvas. Arī brīvi ir izteicies, ka dzīvojot kopā ar draudzeni, tas mani nedaudz saskumdināja. Nekad jau viņš arī robežas nav pārkāpis, tikai nesaprotu, kāpēc mani ir aicinājis satikties.
Pagājušajā nedēļas nogalē uzaicināja uz Vecrīgu, arī tad nekādas robežas nepārkāpa, naktī pavadīja mani uz pieturu, pēc tam vēlāk uzrakstīja, vai veiksmīgi esmu tikusi mājās. Varbūt, ka puisis ir vienkārši pieklājīgs, bet vai tas nav jocīgi?
Esmu prasījusi arī draugiem, ar meiteni viņš esot izcils pāris, arī facebook ir bildes, attiecību statuss. Bet tomēr nesaprotu, kāpēc mani vēlā vakarā kaut kur aicina, ja ir draudzene. Mazliet muļķīgi, jo sāku ieķerties... Vai man kādas cerības varētu būt? Vai arī puisis mani vienkārši uztver kā draugu?
29.11.2014 18:04 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Man gan ir draugi vīriešu kārtas un nekas vairāk par labu draudzību starp mums nav. Vienīgi atšķirība ir tajā, ka tie ir arī mana vīrieša draugi.

Bet ja čalis aicina tevi vienu, neņemot līdzi savu meitenei, tad tur apakšā kaut kas slēpjas.
29.11.2014 21:02 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
kāpēc vienkārši nevar pajautāt?? nākamreiz, kad viņš piedāvā satikties, tad tā arī pajautā, kāpēc viņš tevi vēlas satikt?
29.11.2014 22:29 |

Reitings 160
Reģ: 17.07.2010
Man bija līdzīgi. Tikai manā gadījumā puisis man pats neteica, ka viņam ir draudzene. Es to uzzināju no attiecību statusa feisbukā
29.11.2014 23:54 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Wee, tu noteikti, ka esi smagi pārpratusi jūsu TIKAI draudzību.

1.Puisis atklāja, ka ir attiecībās (svarīgākais punkts)
2.Jums ir kopīgas intereses, darba sfēra, ir par ko parunāt
3.Jau 6 mēneši ejiet kopā izklaidēties, jo puiša draudzenei tādi pasākumi nepatīk
4.Nevienu reizi nav izrādījis interesi par tevi un negrasās ne no draudzenes šķirties, ne krāpt.

Tad ko tu sapņo un vēl jo vairāk - uzskatītu to par normālu lietu kārties kaklā draugam?
Uzskatu, ka ir draudzīgas attiecības ir iespējamas starp vīrieti un sievieti, bet daži draudzīgumu pārprot un tur arī tās problēmas rodas..

Vēsu prātu!
30.11.2014 02:16 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Vispār šajā situācijā vairāk sliecos piekrist xerty, neizskatās, ka puisis vispār uz ko vairāk tēmē. Liekas pati esi sadomājusies. Kāpēc viņam nevarētu būt laba sieviešu kārtas draudzene? Skatienus jau var uztvert kā mēs to gribam, var būt iedomas, ka viņš TĀ vai šitā skatās uz mani...

Par šo
Es varu teikt,ka puisis ir zinošs seducer, savaldzināšanas lietās. Kāpēc? Es dodu 99% ka viņs lasījis grāmatu par - Ķermeņa valoda, Alans Pīzs.Kur, tie viņa skatieni,mīmikas visi saistīti ar ķermeņu valodu, bet tas nav viss, ja ir to izstudējis, tad zin kā apieties, uzrunāt,iepazīt, pārliecināt, ka grūti atraidīt.Pat, tādi puisi, zin, jau nākamo Tavu gājienu, tad kad viņš Tev uzdod jautājumu,viņš jau zin atbildi un kā Tu reaģēsi.Tāpēc, viņš zin kā turpinājumā rīkoties.

Egamon, tiešām ir vīrieši kas ko tml. lasa, lai iegūtu no sievietēm ko vēlas? Jautāju tev kā čalim, varbūt ja tā ieminējies, paziņas tev tiešām ir stāstījuši, ka reiz lasījuši ko tādu, jo reizēm tiešām pēc vīriešu attieksmes šķiet, viņš izstudējis sieviešu psiholoģiju :D Bet parasti to tā nenopietni nodomāju. Bet kas zina, varbūt tiešām studē? :D
30.11.2014 03:09 |

Reitings 313
Reģ: 05.01.2013
Es laikam pilnīgi atšķiršos ar viedokli, bet, manuprāt, Tev nevajadzētu ar viņu iet izklaidēties. Kaut vai tāpēc vien, ka pati atzīsti,ka sāc ieķerties. Priekškam tas vajadzīgs? Lai pēc tam sāpētu sirds?
Runājot par to, ka viņa draudzene ir nez kāda modele.. un? tas liecina par to,ka viņiem ir ideālas attiecības? Te pat nav jēgas spriedelēt, jo patiesību zin tikai viņš pats.
30.11.2014 03:56 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Situācija ir jocīga. Par mīļāko vai draudzeni viņš tevi visdrīzāk negrib-pusgadu neķēpātos. Lai sieviete netaisītu skandālus, aizņemtie parasti izvēlas aizņemtās.
Iespējams, atbilde ir darba jomā. Kas tas par projektu? Vai jūs atšķirīgos uzņēmumos strādājat? Kāds viņam amats, kāds tev? Vai no profesionālā viedokļa viņam ir kāds izdevīgums no jūsu draudzības? Vai viņš gribētu strādāt tavā uzņēmumā? Vai viņam varētu interesēt kāda ar darbu saistīta informācija, ko zini tu? Par ko jūs Vecrīgā runājat-par darbu vai privātām lietām? Vari publiski neatbildēt, bet padomā vai tur neslēpjas iemesls. Reiz redzēju kā divi čaļi apstrādāja vienu meiteni-viņa nesaprata, ko viņi dara. Bet es tos čaļus pazinu ilgāk un dzirdēju, ko viņi viņai aiz muguras runāja un kāds viņiem mērķis.

Otrs variants, ja meitene studē medicīnu, varbūt pa naktīm mācās vai dežūrē kādā slimnīcā un viņam mājās garlaicīgi. Un viņš neko no tevis negrib-tikai parunāt.
30.11.2014 09:13 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Kerija
Egamon, tiešām ir vīrieši kas ko tml. lasa, lai iegūtu no sievietēm ko vēlas? Jautāju tev kā čalim, varbūt ja tā ieminējies, paziņas tev tiešām ir stāstījuši, ka reiz lasījuši ko tādu, jo reizēm tiešām pēc vīriešu attieksmes šķiet, viņš izstudējis sieviešu psiholoģiju Bet parasti to tā nenopietni nodomāju. Bet kas zina, varbūt tiešām studē?

Zini, daudzi to nemaz neapjauš, bet ir vīrieši, kas dzīvē vēlas sevi pilnveidot, iepazīt un izzināt jaunas nezināmas lietas, kas palīdz, pat teiktu ļoti daudzās sfērās tieši dzīvē.Kur tas varētu palīdzēt, piemēram
Kā piesaistīt citus cilvēkus par saviem domubiedriem,draugiem;
Kā laikus pamanīt sarunu biedra negatīvo attieksmi un to novērst sev par labu;
kā iegūt sarunu biedra uzticību un simpātijas īsā laika posmā;
kā saglabāt vadošo lomu oficiālās pārrunās un sarunās par personiskām tēmām;
Kā noteikt, ka sarunu biedrs melo,nosakot pēc ķermeņu valodas signāliem un mīmikām;
kā nemanāmi piesaistīt simpātiska cilvēka uzmanību un to nezaudēt;
Vai piemēram, kā manipulēt,paliecināt otru izvairoties no soda vai neveiksmīgas situācijas.
Vēl varētu turpināt, bet citu reizi!

Vai esat pamanījušas – bez emocijām, balss intonācijas, žestiem, mīmikas, izteiksmīga skatiena tie parasti nedzīvi pazūd tukšumā un mēs pat neatceramies, ko tie nozīmējuši. Tas tāpēc, ka līdz pat 70% no visas informācijas mēs nododam ar neverbālās komunikācijas palīdzību. Kad cilvēks klusē, viņš ir patiess,nesamākslots, ķermenis nemelo. Žesti pauž to, ko cilvēks gribēja,gribētu sacīt tolaik,tobrīd, kad vārdi vēl nebija izdomāti.

Es pazīstu dzīvē pāris cilvēkus, kuri sevi cenšas attīstīt, šajā jomā.Tas tāpēc, ka viņš,viņi vēlas sievietes analizēt ,izprast, tieši viņu domu gājienu, neverbālo domāšanu un analizēt to, lai būtu vieglāk,patīkamāk kominicēt.
30.11.2014 11:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits