Uzraksta ziņu, visbiežāk aicina uz satikšanos. Iniciatīvu izrāda viņš.
Tā arī es domāju!Tas būs tikai pagaidām, kamēr neieķersies Tu viņā!Tad iniciatīva būs abpusēja..
Viņš par viņu neko parasti nerunā, tikai piemin, piemēram, kad kaut kur kopā bijis u.tml. Bet ar smaidu, ne dusmām.
Pareizi viņš dara, nekad nevajag apspriest iedziļināties tajā visā dziļāk, jo sieviete uz emociju pamata visu pārpratīs un uzdos, viņam neierastus, bezvajadzīgus jautājumus, kas viņam dos nevajadzīgu stresu un problēmas.Loģiski puisis dara, kad ir kāds " bullshits"no sievietes puses, kur gari jāatbild, tad viņi tikai ar smaidu reaģē un plaši neatbild, īsā teikumā...
Skatoties no vīrieša viedokļa (Egamona), laikam jau tomēr tur nekas nevar sanākt.
Ja, padosies,ielaidīsies, skriesi pakaļ VIŅAM, tad tici man, būs asaras, sāpes sirsniņā un prasīsi pēc pāris nedēļām- KĀPĒC NOTIKA TĀ!
Mani mulsina šī puiša skatieni - tieši acīs, ne riņķī apkārt, siltais smaids, skatoties acīs... sviests....
Skatoties no vīrieša viedokļa (Egamona), laikam jau tomēr tur nekas nevar sanākt.
Es varu teikt,ka puisis ir zinošs seducer, savaldzināšanas lietās. Kāpēc? Es dodu 99% ka viņs lasījis grāmatu par - Ķermeņa valoda, Alans Pīzs.Kur, tie viņa skatieni,mīmikas visi saistīti ar ķermeņu valodu, bet tas nav viss, ja ir to izstudējis, tad zin kā apieties, uzrunāt,iepazīt, pārliecināt, ka grūti atraidīt.Pat, tādi puisi, zin, jau nākamo Tavu gājienu, tad kad viņš Tev uzdod jautājumu,viņš jau zin atbildi un kā Tu reaģēsi.Tāpēc, viņš zin kā turpinājumā rīkoties.
Jā uz tādiem puišiem ļoti grūti meitenēm turēties pretī, kad viņi domās, cenšas tā apieties ar meiteni, lai viņa justos, komfortabli, patīkami, jautri, daudz visu pasniedz ar humoru.
Varbut reizēm ko pamāca iesaka, ne?
Daudz par šiem zinu, ja kas vairāk interesē PM.
Nevēlos, te " palagus rakstīt!