Vai vērts?

Reitings 17
Reģ: 29.11.2014
Vasarā iepazinos ar kādu puisi. Sabiedrisks, komunikabls, izskatīgs, ar labu humora izjūtu. Darbojamies līdzīgās jomās. Esam dažas reizes tikušies - pēc viņa iniciatīvas. Arī brīvi ir izteicies, ka dzīvojot kopā ar draudzeni, tas mani nedaudz saskumdināja. Nekad jau viņš arī robežas nav pārkāpis, tikai nesaprotu, kāpēc mani ir aicinājis satikties.
Pagājušajā nedēļas nogalē uzaicināja uz Vecrīgu, arī tad nekādas robežas nepārkāpa, naktī pavadīja mani uz pieturu, pēc tam vēlāk uzrakstīja, vai veiksmīgi esmu tikusi mājās. Varbūt, ka puisis ir vienkārši pieklājīgs, bet vai tas nav jocīgi?
Esmu prasījusi arī draugiem, ar meiteni viņš esot izcils pāris, arī facebook ir bildes, attiecību statuss. Bet tomēr nesaprotu, kāpēc mani vēlā vakarā kaut kur aicina, ja ir draudzene. Mazliet muļķīgi, jo sāku ieķerties... Vai man kādas cerības varētu būt? Vai arī puisis mani vienkārši uztver kā draugu?
29.11.2014 18:04 |

Reitings 17
Nn diskusiju atvēru ne saistībā ar segvārdu tomēr. Nav man ne vīra, ne bērna.Kā es varēju zināt par kādu citu wee. Vismaz paldies tiem cilvēkiem, kas izteica viedokli par tēmu.
29.11.2014 18:46 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
nu nav vīriešiem tādu nevainīgu nolūku. Pieauguši cilvēki tādā veidā neveido draudzību. Grib ar tevi vienkārši izklaidēties, jo simpatizē, bet draudzeni negrasās pamest. Jautājums, vai to gribi pati?
29.11.2014 18:50 |

Reitings 17
Tendresse. It kā jā, bet tad saprotu, ka varu palikt apkrāptās lomā. arī apkrāptā būtu viņa draudzene. Un, ja tiešām nekādu nolūku, nevēlos sabojāt draudzību. Galvā mudžeklis.
29.11.2014 18:58 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tā kā esmu jauns lietotājs šeit, drusku off topic, bet vienā vārdā - kas ir wee un par ko tāds šums?

Nekas īpašs :D Tracis vistu kūtī.. Jā, wee tiešām ir tiiik unikāls salikums, ka nevienam, izņemot reālo wee, tas nevar ienākt prātā :D
29.11.2014 19:02 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
ja nevēlies sabojāt draudzīgas attiecības, bet gribi skaidrību un stingras robežas, es ieteiktu patēlot dumju - it kā nesaproti, ka varētu būt kaut kādi nodomi saistībā ar tevi, tīri čomu attiecības, un ielūgt viņu kaut kur ar visu draudzeni.
ne jau jums trijatā, bet piemēram uz mājas ballīti vai draugu pasēdēšanu. iepazīsies ar meiteni un nospraudīsi robežu.
29.11.2014 19:09 |

Reitings 17
to TalisQualis - laba ideja!
29.11.2014 19:14 |

Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Man ir kaudzēm viriešu kārtas pārstāvji draugi un nekas vairāk. Divi gan gribētu ko vairāk, bet zin par manām attiecībām un bērnu.
Puisim drošvien nav vēlēšanās pamest tagadējās attiecības. Tu viņu drošvien pievelc. Ieteiktu ļauties visam notiekošajam un redzēt kā viss izvērtīsies.
29.11.2014 19:15 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
skaties ka beigās neaplauzies ka traka blondīne tev uzbruks , jo redz viņas čali nocēli. Tas džeks tevi

izmanto kā rezerves variantu , neuzskatu ka starp puisi un meiteni pastāv tikai draudzība , jo vienmēr

kāds jutīs kautko vairāk !

Taču tas ir tikai mans viedoklis!
29.11.2014 19:51 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Labvakar wee!

Vasarā iepazinos ar kādu puisi

Kā, Tu iepazini šo puisi? Tātad kādu laiku, jau pazīsti šo puisi. Iepazinoties uzreiz piedāvāja, tikšanos!Aktīvi notika sarakste,
kopš iepazīšanās brīža?Vai arī, tikai tad, kad viņš vēlējās!
Sabiedrisks, komunikabls, izskatīgs, ar labu humora izjūtu. Darbojamies līdzīgās jomās. Esam dažas reizes tikušies - pēc viņa iniciatīvas.

Tādi puiši, mūsdienās ir lielā vērtē, līdz ar to nav brīvi.Iniciatīva, jebkurā gadījumā, vairums dominē vīrieši, jo lai kā negribētos, teikt ka sievietes pirmās neraksta, nezvana vēl joprojām eksistē,tādi stereotipi.Labi, to es saprotu, bet kad viņš sāka stāstīt par savu draudzeni, neko negatīvu par viņu nestāstīja? Ka, attiecības vairs nav tādas kādas vēlētos, ka vēloties šķirties utt..
Varbūt, ka puisis ir vienkārši pieklājīgs, bet vai tas nav jocīgi?

Kāpēc, lai tas būtu jocīgi, man arī ir palikušas draudzenes kopš augskolas laikiem, kuras jau ir ievietotas draugu zonā, bet citām jau ir draugi un tas nebūt nenozīmē, ka satiekoties, kam romantiskam jābūt.Pat teiktu, viņas to draudzību vērtē tā, ka pašas piedāvā brīvā brīdī sarunāt tikšanos un parunāties un tad katrs pa saviem darbiem!
Otrs variants, puisis vienkārši vēlas atpūsties no tās meitenes, kaut viņa izskatā simpātiska, gara auguma, bet ne vienmēr tādām, tas raksturs ir tādā vērtē, tāpēc, ir dienas ka parādās vēlme iziet ielās, tur kur ta, viņa draudzene, bez viņa auto vai kādas dārga restorāna nemaz neies.
Mazliet muļķīgi, jo sāku ieķerties... Vai man kādas cerības varētu būt? Vai arī puisis mani vienkārši uztver kā draugu?

Ja, viņš Tevi nav ielicis draugu zonā, tad būs tā, kad pēc kādas ceturtās tikšanās, Tu vēlēsies viņu apķert vai uz atvadām uz vaiga nobučot, viņš:" Ko Tu."Kas, tas!Visāda reakcija ir iespējama.Ieķerties, tas ir labi, bet noteikt robežas, savstarpējo distanci abu starpā arī takā vajadzētu!
Veiksmi! ;)
29.11.2014 19:53 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
vins meklee milaako, un nomaini niku, mums jau viena wee ir :)
29.11.2014 19:55 |

Reitings 17
to Egamons - iepazināmies darba projekta sakarā. Un kopš tā laika uzaicināja facebook, pajautāja kontaktus, raksta pārsvarā, kad vēlas viņš. Uzraksta ziņu, visbiežāk aicina uz satikšanos. Iniciatīvu izrāda viņš.

Par meiteni runājot - mums ir kopīgi draugi, kas to meiteni pazīst - lūk, neesot nekāds blondīņu tips - retais apvienojums, ka ir skaistums savienojams ar prātu. Meitene esot ārkārtīgi gudra, studējot medicīnu, visu mūžu visur augšgalā turoties. Viņš par viņu neko parasti nerunā, tikai piemin, piemēram, kad kaut kur kopā bijis u.tml. Bet ar smaidu, ne dusmām.

Mani mulsina šī puiša skatieni - tieši acīs, ne riņķī apkārt, siltais smaids, skatoties acīs... sviests....

Skatoties no vīrieša viedokļa (Egamona), laikam jau tomēr tur nekas nevar sanākt.

to MADasaHatter - nezinu, kā nomainīt niku, jo tur rāda, ka jāsazinās ar redakciju, bet nav norādes, kā sazināties.
29.11.2014 20:11 |

Reitings 10987
uzstadijumos var nomainit niku:)

http://cosmo.lv/p/settings/

man skiet 3x var niku mainit.. :D

es neko launu ar to nedmaju, vnk mums jau viena wee ir..saprotu, ka esi jauninaa un vnk pirmais kas ienaca prataa.;)
29.11.2014 20:18 |

Reitings 10987
bet ja godigi es neziu iespejams tur kaut kam apaksaa jabut j a krapapj varbut rutina, sekss trukst vai meitene neko negrib vinu un ari skirties nevelas.

es ar tadu cali negribetu, jo gribu but vieniga un gribetu lai calis ari guletu man blakus nevis tikai paris h un tad woops man jaskiren majas savadak sieva pa galvu ar pannu iedos :D
29.11.2014 20:21 |

Reitings 12
Reģ: 20.11.2014
Viņš iespējams meklē mīļāko. Bet tādā gadījumā viņš ir gudrs un inteliģents- iegūst Tavu uzticību, Tavu labvēlību un tad mēģinās tuvoties pavisam. Nu tas tāpēc, lai Tu neuztaisītu skandālu, vai nepieprasītu attiecības, jo zināsi, ka viņam tās jau ir.
Vīrieši mūsu laikos ir palikuši ļoti viltīgi. Man pašai ir nācies arī līdzīgu tikties.

Iesaku ar viņu netikties vairs, bet nepasksidro arī, ka tas tāpēc, ka viņam ir draudzene-lai nejūt, ka Tev iepaticies, vienkārši aizbildinies ar laika trūkumu. Lai viņš jūt, ka nevar Tevi dabūt. Lai redz, ka neizdosies arī piemuļķot.
Ja Tavi atteikumi viņam neies pie sirds, varbūt kaut ko mainīs un sāks pie Tevis meklēt ceļu pareizā veidā.
Var jau būt viņš grib pāriet no vienām attiecībām uz otrām.... bet tas nav droši . Jebkurā gadījumā, attceries, ka Tu riskē ar savām jūtām - Tu vari iemīlēties un viņš nē, tāpēc vien jau nav vērts to visu darīt, pažēlo sevi! Neļaujies piemuļķoties.
Tev vajag kārtigu vīrieti!

P.S. Ja viņš tomēr, pēc Taviem atteikumiem, turpina mēģināt aicināt uz tikšanās, tieši pajautā kāpēc viņš to vēlas.
29.11.2014 20:26 |

Reitings 17
toMADassaHatter - pie settingiem nevaru nomainīt, tur arī rādās, lai sazinos ar redakciju, droši vien jūsu slavenās wee dēļ. tuvākajās dienās lūkošu, ko varu darīt lietas labā.
29.11.2014 20:39 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Kā es varēju zināt par kādu citu wee.

Tu taču jau gadu lasi šo forumu :) pati minēji.. Droši vien, arī pamanīji vienu no aktīvākajām lietotājām :D
29.11.2014 20:45 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Wee, puiša vārds nesākās uz J. burta? :D
29.11.2014 20:50 |

Reitings 17
to nikol. Nē, neesmu pamanījusi. Nenācu jau katru dienu. laikam jāiegūglē iekš meklētāja, ar ko tik slavena.
29.11.2014 20:53 |

Reitings 17
ā, tagad sapratu, laikam biju palaidusi garām segvārdu, tik to ķirzakbildi biju iegaumējusi.

to Artemzija, nē, nesākas uz burta J.
29.11.2014 20:55 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Uzraksta ziņu, visbiežāk aicina uz satikšanos. Iniciatīvu izrāda viņš.

Tā arī es domāju!Tas būs tikai pagaidām, kamēr neieķersies Tu viņā!Tad iniciatīva būs abpusēja..
Viņš par viņu neko parasti nerunā, tikai piemin, piemēram, kad kaut kur kopā bijis u.tml. Bet ar smaidu, ne dusmām.

Pareizi viņš dara, nekad nevajag apspriest iedziļināties tajā visā dziļāk, jo sieviete uz emociju pamata visu pārpratīs un uzdos, viņam neierastus, bezvajadzīgus jautājumus, kas viņam dos nevajadzīgu stresu un problēmas.Loģiski puisis dara, kad ir kāds " bullshits"no sievietes puses, kur gari jāatbild, tad viņi tikai ar smaidu reaģē un plaši neatbild, īsā teikumā...
Skatoties no vīrieša viedokļa (Egamona), laikam jau tomēr tur nekas nevar sanākt.

Ja, padosies,ielaidīsies, skriesi pakaļ VIŅAM, tad tici man, būs asaras, sāpes sirsniņā un prasīsi pēc pāris nedēļām- KĀPĒC NOTIKA TĀ!
Mani mulsina šī puiša skatieni - tieši acīs, ne riņķī apkārt, siltais smaids, skatoties acīs... sviests....

Es varu teikt,ka puisis ir zinošs seducer, savaldzināšanas lietās. Kāpēc? Es dodu 99% ka viņs lasījis grāmatu par - Ķermeņa valoda, Alans Pīzs.Kur, tie viņa skatieni,mīmikas visi saistīti ar ķermeņu valodu, bet tas nav viss, ja ir to izstudējis, tad zin kā apieties, uzrunāt,iepazīt, pārliecināt, ka grūti atraidīt.Pat, tādi puisi, zin, jau nākamo Tavu gājienu, tad kad viņš Tev uzdod jautājumu,viņš jau zin atbildi un kā Tu reaģēsi.Tāpēc, viņš zin kā turpinājumā rīkoties.
Jā uz tādiem puišiem ļoti grūti meitenēm turēties pretī, kad viņi domās, cenšas tā apieties ar meiteni, lai viņa justos, komfortabli, patīkami, jautri, daudz visu pasniedz ar humoru.
Varbut reizēm ko pamāca iesaka, ne?
Daudz par šiem zinu, ja kas vairāk interesē PM.
Nevēlos, te " palagus rakstīt!
29.11.2014 21:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits