Hmmm... mīnusi. Jā, tā kamera dažreiz izplūst (nu tas tad, ja mana mamma fotografē :D ), man pašai parasti sanāk normālas bildes, ir ok, kad piešaujas. Ā, par ko es biju šokā! Kamerai "klikšķi" nevar noņemt, ja skaņa ir ieslēgta! "Klikšķis" nav tikai tad, ja ir vibrācija vai klusums.
Vēl kas man ne īpaši patika- telefons ir pilns ar man nevajadzīgām aplikācijām, kuras man nemaz nevajag. Visādi optiskie lasītāji, Trip Advisori un tā. Atinstalēt arī nevar. Ieliku visas vienā mapē, lai stāv... Žēl, ka vietu aizņem. Par to škrobe.
Vēl- visus ir jābūt vai nu Samsung kontam vai Google, nepārtrauktā sinhronizācija arī mazliet kaitina, bet tā kā kādu laiku atpakaļ savu e-pastu mainīju uz gmail, tad sinhronizēju ar telefonu, tāpēc tagad tas ļoti, ļoti noder. Atkal jau- telefons šajā gadījumā ir ikdienas nepieciešamība.
Baterija man tur vienu dienu. (Telefons 8 mēnešus) Agrāk turēja divas dienas (vispār baigi brīnos, ka viņš tik ilgi varēja izvilkt :D )
Ļoti patīk telefona izmērs. Ja sākumā bija par lielu, tad tagad perfekti. Man noteikti nepatiktu mazāks. Telefons ir plāns un viegliņš. Tagad, kad "gumija" virsū, tad tā nav.
Atmiņa man pietiek visam- gan tām nevajadzīgajām aplikācijām, gan manām aplikācijām, gan mūzikai :)
Telefons vēl ne reizi nav nokāries... varu klausīties mūziku, spēlēt spēlītes un sarakstīties caur sms- nekas nekaras. Tiesa, apejos ar telefonu uzmanīgi, nelieku viņam tur sazin ko darīt, un man mazulītis man kalpo labi :D
Telefonā iekšā jau ir diezgan noderīgas aplikācijas. Dropbox ir ļoti laba štelle, bet, kad vasarā skrienu, izmantoju S Health, manuprāt, labāks par Endomondo, jo te var arī sekot līdzi uzņemtajām kcal :)