Nu, cik esmu novērojusi, vīrieši daudz ko nepamana, ja vien nav kaut kas uzkrītošs. Nedomāju, ka kāds baigi iespringtu uz nolauztu nagu, ja vien viņam nebāztu to sejā :D Katram cilvēkam jau ir kaut kādas dažas lietas, kam citos cilvēkos pievērš pastiprinātu uzmanību, piemēram, zobi, mati, rokas, apavi, vīrieši nav nekāds izņēmums. Viens pamanīs tavus sausos matu galus, otrs vispār nepievērsīs uzmanību. Savu sievieti jau, protams, laika gaitā iepazīst no A līdz Z, tur ir grūti kaut ko noslēpt. Bet man likās interesants eksperiments vienā ārzemju attiecību raidījumā, kur bija pāris, un sievietei bija kompleksi un līdz ar to kaut kas seksā piekliboja, vairs īsti neatceros. Viņu nofotografēja apakšveļā un pielika kaut kādu uzparikti gan viņai, gan vīram, kas fiksēja, kur viņas acis uzkavējas visilgāk, skatoties uz to bildi. Vīrietis apskatīja krūtis un kājstarpi, kamēr sieviete pati visvairāk laika pavadīja pie vēdera, ciskām un citām vietām, ko uzskatīja par savām problēmzonām. Man šķiet, ka tā arī ir - vīrieši jau nav akli un nedzīvo ilūzijās, ka viņu sieviete supermodele, tomēr skatās uz to veselīgāk nekā mēs pašas.