Bail paprasīt lai palīdz / kaut ko izdara priekš manis

Reitings 147
Reģ: 21.09.2014
Sveikas meitenes, :)

gribēju padalīties ar savu situāciju un pajautāt, vai kādai ir bijusi līdzīga situācija attiecībās.

Dzīvoju ar savu draugu kopā vienu gadu. Esmu pamanījusi, ka viņam bieži nevar neko paprasīt izdarīt priekš manis. Ja es palūgšu, piemēram, "ja tu ej uz augstskolu, vai lūdzu aiznest un atdot manu grāmatu bibliotēkā" tad atbilde ir "nē, ko tu pati nevari utt." un tas atkārtojas bieži visādos sīkumos kurus palūdzu. Ir bijušas situācijas ka vakariņām trūkst kaut kas un man pašai ir jāiet uz veikalu, kaut viņam ejot no augstskolas tas būtu pa ceļam un nesagādātu problēmas nopirkt, bet es pat neprasu... jo zinu ka būs "ahh ko tu pati nevari". Tagad ja palūgtu kādu sīkumu, tad jau bail dzirdēt ka atkal būs pārmetumi. Ja viņš man palūdz ieiet veikalā pa ceļam es bez jebkādiem vārdiem to izdaru jo cilvēks man palūdza to izdarīt, man nav grūti. Nekad neaizmirsīšu gadījumu, kad man vajadzēja uz slimnīcu un viņš ar lielu negribēšanu mani aizveda, jo redz bija jātēre savs laiks...
Ko jūs domājat par šo? Varbūt tie ir ikdienas sīkumi, bet dažkārt jau apnīk pirms kaut ko paprasot domāt - ah labāk nē, tas sadusmosies, ka paprasīju kaut ko.

Jauku jums dienu! :)
26.11.2014 13:37 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Nākamreiz,kad viņš Tev lūdz minetu,paskaties uz viņu un paprasi:"a kas Tu pats nevari to izdarīt?"

labs :D
man arī šķiet, ka ar tautībām un kultūru te nav nekāda sakara, drīzāk varbūt - vai viņš nav vienīgais dēliņš ģimenē, kam viss tika pienests uz paplātes, visas vēlmes nolasītas no acīm, bet no paša netika prasīts pilnīgi nekas?
Ja pret mani vīrietis tā izturētos, es būtu pilnībā pārliecināta, ka viņš mani nemīl.
26.11.2014 15:29 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Erdbeere, labdien!

Vispirms ko varu teikt vīrietis,savos 25 gados nav pieaudzis un pelnījis Tevi.
Jo, zini kāpēc? Jo, kapēc, Tev būtu jādara vīriešu darbi un justies slikti prasot palīdzību, jo viņam palīdzēšana nāk ļoti grūti.Viņš, visur redz sevi pirmo, par otru cilvēku aizmirstot.Ir jābūt, vairāk atbalstam, kaut kā, tak viņam, Tev jāsniedz,tās nepieciešamās emocijas, lai var laimīgi dzīvot un domāt par kopīgu nākotni!
Lai vai kā, mēs dzīvojam vienreiz, ja nejūtamies laimīgi, tad, jācenšas dzīvot tā, lai ir iekšēja harmonija, dvēsele dzirkstītu, lai būtu prieks atrasties kopā, bet ja viņš nesaprot, to, ka problējmas jārisina kopā, tad, piedot, viņš nav Tevi pelnījis.

Tev vairs nekas nav jādara, viņa dēļ, viņam pašam galva uz pleciem.Nekad, nenoklusē, ja sāp un vēlies ko labāku, no sava cilvēka, tāpēc, jau viņš ir.Nebaidies par sekām, ja viņš nesaprot, tad tā nav dzīve, kas jāmaina.Jo, padomā, vai Tu vari būt laimīga, šādi dzīvojot.Mēs tērējam savu laiku, atrodoties blakus tam, kurš mūs nenovērtē, jo pēc Tava teksta, ir vairāki teikumi, kur cilvēka cieņas, līdzjūtības līmenis ir tik zems pret Tevi, tas nav godīgi pret Tevi!
26.11.2014 15:33 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nu padomaa, ja Tevi saada situaacija neapmierina, kaut kas IR jaadara, pat ja sekas um pats process buus nepatiikams. Nevar izlikties, ka neredzam ziloni istabaa.
26.11.2014 15:37 |

Reitings 850
Reģ: 24.10.2014
Egamon- ļoti patīk tavs domu gājien, bet tie nevietā saliktie komati mani beidz vai nost. Gribu izlasīt, ko raksti, bet prāts automātiski liek pauzi tur kur komats... :D Nedari tā! :)

Par tēmu-- NAV tas normāli. Man droši vien būtu aste gredzenā un prom!
26.11.2014 15:46 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Nevar uz slimnīcu savu mīļoto sievieti aizvest?
ha ha, ja būtu mīļotā, tad vestu bez ierunām.
26.11.2014 15:55 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
viņam uz tevi ir dziļi poHu*
piedod, bet tā ir.
a kam vispār derīgs čalis, kuram neko nevar paprasīt? sekss jums vismaz ir, vai to arī baidies prasīt?
26.11.2014 16:05 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
par to slimnicu tas ir vajprats kur tur vispar jaaprasa vel? tadas lietas ir passaprotamas, man nemaz nesketka tas virietis tevi mil, ja vinam pat tava veseliba neuztrac..
26.11.2014 16:15 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ko jūs domājat par šo? Varbūt tie ir ikdienas sīkumi, bet dažkārt jau apnīk pirms kaut ko paprasot domāt - ah labāk nē, tas sadusmosies, ka paprasīju kaut ko.

Un ko Tu pati padomātu, ja Tev, pieņemsim, par tādu situāciju draudzene pastāstītu par sevi? Nu tikai to, ka džeks iekārtojies ļoti labi, ir egoists, kuram par Tevi ir vienalga.
26.11.2014 16:30 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Redzi, autore, Tev nav jaaskumst, redzot, kaa pret citaam sievieteem dziivee vai filmaas izturas viirieshi, pienjemot, ka tas nu ir nesasniedzams sapnis. Katra sieviete pati atljauj/neatljauj pret sevi iztureeties tieshi taa un ne savaadaak.

Tu pati to visu laiku esi pieljaavusi. Ja viirietis njerksteetu, ka vinjam pa celjam kaut kas jaanopeerk, kad es gatavoju, taas vakarinjas aizietu pa taisno miskastee. Ja vins ielietu tikai sev un draugam viinu, es ar jauku smaidu pateiktu paldies un panjemtu vinja glaazi, plus skandaals no manas puses buutu peec tam, kad draugs buutu devies maajaas. Neveeleeshanaas braukt pakalj, ja ir pieejams auto un ir briivs laiks? Es vispaar nepaarrastos maajaas, bet dotos paarnakshnjot pie kursabiedrenes un izsleegtu telefonu. Par slimniicu nekomenteeshu. Kopumaa njemot, es ar taadu vispaar nenonaaktu liidz kopdziivei.

Saprotu, ka Tu esi ar jauku raksturu, taapeec ljauj sev kaapt uz galvas. Kaa saprotu - Tu studee un straadaa, valstii esi iedziivojusies. Tu savu naakotni iedomaajies tieshi ar sho viirieti? Es domaaju, ka Tu esi pelniijusi kaut ko labaaku.
26.11.2014 17:26 |

Reitings 207
Reģ: 12.03.2014
Rutīna.. :)
26.11.2014 17:51 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
tas atkārtojas bieži visādos sīkumos kurus palūdzu. Ir bijušas situācijas ka vakariņām trūkst kaut kas un man pašai ir jāiet uz veikalu, kaut viņam ejot no augstskolas tas būtu pa ceļam un nesagādātu problēmas nopirkt, bet es pat neprasu... jo zinu ka būs "ahh ko tu pati nevari".

tu to tak neludz sev, bet ari vins edis...ak jel. Kas tu verdzene esi vinam?
26.11.2014 17:53 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Ko tu ar tādu egoistu vēl dari? Augstākā necieņas un pazemojuma izrādīšana, manuprāt, ir viss ko viņš dara, it īpaši nevēlēšanās aizvest savu 'otru pusīti' uz slimnīcu.
26.11.2014 18:08 |

Reitings 147
Reģ: 21.09.2014
Galvenais, nejau problēma ir tajā, ka neizdara, bet gan, ka sākumā lamājas, ka es viņam palūdzu un pēc tam izdara, bet ar milzīgu nepatiku un tas man besī visvairāk. Rīt būs jābrauc iepirkties pārtika, es zinu kas būs sākumā viņš: "atkal jābrauc iepirkties?" nu bet visi cilvēki iet pirkt pārtiku, tas ir normāli, nemirsim taču badā un tad tā mūžīgā nepatika.. a kas man vienai jāiet? 6 pudeles ūdens + kartupeli utt. vienai atstiept? Galvenais ka viņam nav nekādu problēmu ar mašīnu aizbraukt kopā. Bet man riebjas tā attieksme.
26.11.2014 18:18 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Varbūt šoreiz izlaid? Nopērc piemājas veikalā SEV nepieciešamo un viss. Lai pats gatavo un pērk visu un tad, lai pīkst arī, ka kaut kas nav labi.
26.11.2014 18:20 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Rīt būs jābrauc iepirkties pārtika, es zinu kas būs sākumā viņš: "atkal jābrauc iepirkties?" nu bet visi cilvēki iet pirkt pārtiku, tas ir normāli, nemirsim taču badā un tad tā mūžīgā nepatika.. a kas man vienai jāiet? 6 pudeles ūdens + kartupeli utt. vienai atstiept

Nu nopērc tikai sev un gatavo TIKAI sev. Zini, sāks pēc laika citu dziesmiņu dziedāt. Pati būtībā daudz, kur esi vainīga! Tu vajag to attieksmi mainīt kaut kā.
26.11.2014 18:32 |

Reitings 27552
Rīt būs jābrauc iepirkties pārtika, es zinu kas būs sākumā viņš: "atkal jābrauc iepirkties?"
bet [anem uin nebrauc nu! Saki ka apnika ka tikai tu doma, noperc sev jogurtu un miers.
26.11.2014 18:35 |

Reitings 27552
Tu strādā, mācies? Kā jūs sadalat izdevumus? Uz pusēm?
26.11.2014 18:36 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ko Tu no šīm attiecībām saņem?
26.11.2014 18:37 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Aaarpraaac... tieshaam? Kam Tev tadu veci vajag? Bet ari no otras puses rodas sajuta, ka kaut kada mera pati esi vinu izlaidusi... biezhi vien meitenem attiecibu sakuma ir "mammas" sindroms..kad pashai gribas visu izdarit, sataisit milotajam vakarinjas, savakt maju, visu izdabat un tikai pec laika attopas tada situacija, kad vecis pieradis ka ir kalpone majas un tad sak domat ko nu darit...
26.11.2014 18:42 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Viņš tevi nemīl, bet viņam ir izdevīgi dzīvot kopā ar tevi. Arī esi apnikusi viņam.
26.11.2014 18:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits