Sveikas meitenes, :)
gribēju padalīties ar savu situāciju un pajautāt, vai kādai ir bijusi līdzīga situācija attiecībās.
Dzīvoju ar savu draugu kopā vienu gadu. Esmu pamanījusi, ka viņam bieži nevar neko paprasīt izdarīt priekš manis. Ja es palūgšu, piemēram, "ja tu ej uz augstskolu, vai lūdzu aiznest un atdot manu grāmatu bibliotēkā" tad atbilde ir "nē, ko tu pati nevari utt." un tas atkārtojas bieži visādos sīkumos kurus palūdzu. Ir bijušas situācijas ka vakariņām trūkst kaut kas un man pašai ir jāiet uz veikalu, kaut viņam ejot no augstskolas tas būtu pa ceļam un nesagādātu problēmas nopirkt, bet es pat neprasu... jo zinu ka būs "ahh ko tu pati nevari". Tagad ja palūgtu kādu sīkumu, tad jau bail dzirdēt ka atkal būs pārmetumi. Ja viņš man palūdz ieiet veikalā pa ceļam es bez jebkādiem vārdiem to izdaru jo cilvēks man palūdza to izdarīt, man nav grūti. Nekad neaizmirsīšu gadījumu, kad man vajadzēja uz slimnīcu un viņš ar lielu negribēšanu mani aizveda, jo redz bija jātēre savs laiks...
Ko jūs domājat par šo? Varbūt tie ir ikdienas sīkumi, bet dažkārt jau apnīk pirms kaut ko paprasot domāt - ah labāk nē, tas sadusmosies, ka paprasīju kaut ko.
Jauku jums dienu! :)