Pēc šīs diskusijas saprotu, ka visi strādā augstos vai labos amatos
Nu es nesaredzu pārdevējas amtā baigo izaugsmes iespēju. Lai būtu veikala vadītāja, man jānostrādā noteikti savi 10 gadi, bet alga jau pati minimālākā.
Noteikti, ka taa nav! Esmu pati izgajusi cauri tam, ka noteicoshais nav cik ilgi esi nostradajis, bet kaaa straadaa un kaa izradi iniciatiivu, ka pec darba, lidz ko darba laika beigas, skrien uz majam, bet ja vajag paliec ilgaak. Lai vieglaak saprast - iedomaajies, ja Tu buutu veikala, salona utt ipashniece - kadus darbiniekus Tu gribeetu? Tadus, kuri ar milestibu un centiibu dara savu darbu.
Pec manas pieredzes - man bija galejibas, es stradat vareju 24h diennakti, biju pieejama vienmer un visur, uznjemos visu un izdariju laikaa visu, atradu letakos un labaakos piedavajumus, reizem iesaistiju savus gimenes locekljus, lai kaut ko aizvestu, nokrasotu, ieskruvetu, bet ne velti, vel sodien mani aicina atpakalj :) Jaa un kad aizgaaju, savaa vaditajas amataa atstaaju meiteni, kura bija nostradajusi tikai 3 menesus un nenozheeloju, jo atsauksmes par vinju vislabaakas.