Tās grāmatas, ko man dotajā brīdī interesē izlasīt, varu dabūt tikai angļu valodā kā e-grāmatas. Man tomēr galvenais ir info, ne tas, ka varu to aptaustīt.
ajās brīvdienās ar atkal patērējos ATĒNĀS, uz ko saņēmu frāzi no māsas, kapēc es pērkot grāmatu, ja tagad ir tādas lietas kā e-gramatas, visādas planšetes, lai tak padomājot par dabu...
ajās brīvdienās ar atkal patērējos ATĒNĀS, uz ko saņēmu frāzi no māsas, kapēc es pērkot grāmatu, ja tagad ir tādas lietas kā e-gramatas, visādas planšetes, lai tak padomājot par dabu...
ko piedāva grāmatnīcas un bibliotēkas mani parasti nekas īsti neinteresē, iepirkties amazon.com vai citur nozīmē ilgu gaidīšanu, tapēc atliek vien ielādēt grāmatu kindle un lasīt.
Tās grāmatas, ko man dotajā brīdī interesē izlasīt, varu dabūt tikai angļu valodā kā e-grāmatas.
Man vajag īstu,dzīvu grāmatu. Man vajag,lai varu pāršķirstīt lapas,sajust grāmatas svaru,smaržu..
Esmu no tiem cilvēkiem, kas grāmatas ņem bibliotēkā un vienmēr ņemšu. Mūsdienās viss kļūst elektronisks. Pērku gan tikai tās grāmatas, kuras zinu, ka vēlēšos pārlasīt vēl un vēl, pagaidām tādas ir divas.