Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

HIV

Reitings 1
Reģ: 25.11.2014
Šodien izlasīju info par HIV un kā viena no pazīmēm varot būt izsitumi. Tieši pirms četriem gadiem bija rudens vēl saukstējies un plus vēl sports baseins, studijas. Un saķēru kaut kādu draņķi neatceros cik ilgi nostaigāju ar tādiem kā sīkiem izsitumiem pa sāniem pie puduses īsti neatceros un sārtums ļoti kairinā, ka pat bija grūti gulēt uz tās puses. Smērēju brilieant zilo un pārgāja pēc kāda laika. Nodomāju, ka jostas roze, paskatījos internetā jā tādi pat izsitumi un līdzīgi veidojas.
Šodien apķēros pēc info izlasīšana varbūt tas no draudzenes, kopā bijām 2 gadi un varbūt šī slepus ar kādu pārlaida un dabūjusi HIVvīrusu mēnesi iepriekš, kaut arī seks bez prezervatīva nepiekopu. Kādu mēnesi vai divus uzināju, ka ši ir stāvoklī.. Vai ir iespēja, ka esmu infecējies un viņai grūtniecības laikā sākumā neuzrādīja HIV vai vispār tur taisa tās analīzes un cik bieži. Piemēram ja viņa inficējās septembrī vai novembrī. Bet kā grūtniece stājās laikam kādā janvārī uzskaitē..
Un kā ir ja es būtu inficējies vai bērns to manto?
25.11.2014 12:43 |

10 gadi
Reitings 831
Reģ: 29.01.2009

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es domāju šo jautājumu varat aprspriest ar to meiteni, kas te jautāja vai viņa var būt stāvoklī, sanāks feins zīlnieku klubs jums! :D
25.11.2014 12:46 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
tāds trollo, tu šodien piereģistrējies sieviešu forumā, lai sievietēm apjautātos par savām kaitēm !

Nu davaj , poneslasj ! :D
25.11.2014 12:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits