4. (146) wee
Ja jūs visu palaidīsiet pašplūsmā, tad, jā, izskatās, ka izšķirsieties. Ne uzreiz, sākumā vairāk kaut kādas nebūtiskas, mazbūtiskas viedokļu sadursmes, atšķirīgi uzskati, nespēja rast kompromisu un "MAN ir taisnība!" sajūta, kas vēlāk tiešām, visticamāk, aizvestu pie šķiršanās.
Bet, paskatoties iespējamo jūsu attiecību potenciālu man tas rādās LIELISKS - stipra, varena ģimene, ja vien jūs abi saņemsieties. Pirmkārt - jums abiem jāsaprot, ka viss ir atkarīgs tikai no jums pašiem (šajā gadījumā ĻOTI izteikti tas parādās!!!) Tev jādara viss, lai šīs attiecības saglabātu, un man rādās, ka tu vari izdarīt visu. Bet vīram ir jāierauga kaut kāda jauna perspektīva jūsu attiecībām, atkal jāpaskatās uz lielajiem plusiem jūsu attiecībām, jānosprauž jauni mērķi un jāatrod tas attiecību aspekts, kas viņu iedvesmo. Un tu vari palīdzēt viņam šo aspektu atrast.
Jā, man viss izskatās baigi labi, ja abi pieslēgsieties. Noteikti nevajag padoties, ja ir kaut kādas problēmas. Ņemiet attiecības aiz škirkas un sāciet kontrolēt :D