Garīgā izaugsme

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Liela daļa no cilvēkiem, kas dzirdējuši par taro kārtīm, uzskata, ka tās ir paredzētas nākotnes zīlēšanai un vispār saistītas ar tumšajiem spēkiem, negatīvām enerģijām, sātanu un vispār visu slikto, ko vien var iedomāties.

Patiesība ir tāda, ka ar kārtīm ir iespējams pareģot nākotni, tomēr galvenokārt tās ir lielisks garīgās izaugsmes instruments. Ar taro kāršu palīdzību ir iespējams gan tikt galā ar pagātnes traumām, gan izprast situāciju cēloņus un sekas, gan atrast savu virzienu un ceļu, kur dzīvē doties. Taro kārtis ir kā mazs psihoterapeits, kuru var iemest somiņā, nēsāt līdzi, un izvilkt jebkurā mirklī, kad nepieciešams kaut ko saprast.

Ja nu gadījumā jūs interesē taro nevis kā nākotnes pareģošanas līdzeklis, bet gan kā garīgās izaugsmes instruments, esat aicinātas ieskatīties Baltā Kraukļa facebook lapā.

Tur arī ik pa laikam nelielas akcijas, lai būtu iespējams dziļāk ieskatīties un saprast, kādā veidā iespējams ar taro kārtīm strādāt. Ceru, ka būs interesanti.
24.11.2014 19:36 |

Reitings 763
Paldies, meitenes, par dalību! :)

Tātad, attiecību izlikumus iegūst -
Salomē
Moonlady
Trīne1

Zelta black - atraksti man, ja tev ir īpaši sarežģīta situācija ar kādu cilvēku.

Meitenes, gaidu cilvēka vārdus vēstulē 20 minūtes, tātad līdz 13:40! Nenokavējiet :)
21.07.2015 13:21 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Paldies, tūlīt nosūtīšu, bet gribu informāciju nepublicē šeit :)
21.07.2015 13:24 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
(l)(l)(l)
21.07.2015 13:25 |

Reitings 763
Trīne, vai nu izlikumu es rakstu šeit (neminot cilvēka vārdu), vai tava vieta tiek atdota kādam citam. Tādi noteikumi, vari izlemt, kā rīkojamies :)
21.07.2015 13:25 |

Reitings 1414
kailsals, ok.
21.07.2015 13:27 |

Reitings 763
Trīne1, ko ok?

- Brokastīs gribēsi pankūkas vai maizītes?
- Jā!

:-P
21.07.2015 13:28 |

Reitings 1414
kailsals, es jau tev ziņu nosūtīju, gaidu tavu atbildi, tas arī nozīmē manu jā :)

tev ir lieliska humoraizjūta
21.07.2015 13:30 |

Reitings 763
1. (121) Salomē

Tā, jums attiecībās šobrīd baigais bardaks izskatās. Vīrietim trauksme, vīrietim šaubas, vīrietis jūtās nedrošs. Šķiet, ka šobrīd jūsu attiecības ir iegājušas kaut kādā pārejas posmā, radot kaut kādu nestabilitāti, nemieru.
Vispār ļoti neskaidra šī situācija, riktīgi mezglu mezgli. Vai nevar būt, ka visā tajā haosā iesaistīts arī bērniņš? Varbūt plānojat? Varbūt gaidi jau?
Man izskatās arī, ka vīram šķiet - tev vai nu ir paralēlās attiecības jau vai taisies tādas arī ieviest. Šķiet, ka viņam varētu būt pat padomā konkrēts cilvēks, kurš tas varētu būt.
Attiecību potenciāls - šeit arī parādās kaut kādi noslēpumi vienam no otri, krāpšanas, aizmuguriskas darīšanas, aprēķins.
Kad jautāju par tavām sajūtām attiecībās tad pārliecinoši izkrīt naudas kārtis (tātad pieļauju, ka materiālie apstākļi varētu būt tie, kas it kā liek palikt šajās attiecībās), bet izkrīt arī viena ļoti izteikta ģimeniskuma kārts. Es gan neredzu iemīlēšanos no tavas puses un dziļas jūtas, drīzāk vairāk tādu stabilu savējo sajūtu.
Man rādās, ka viņam ir nepieciešams kārtīgi ar tevi izrunāties, vienkārši atklāta saruna, kā arī godīgas līdzvērtīgas attiecības. Šķiet, ka šobrīd viņam ir nepieciešama skaidrība gan par jūsu attiecībām šobrīd, gan par virzienu, kurā jūsu attiecības virzās.
Man šķiet, ka jums abiem attiecībās prasās vairāk dzīvīguma, aktivitāšu, savstarpējas saspēles un koķetērijas.

Ja godīgi, man šoreiz nav pārliecības, ka pateicu pareizi, jo te ir tāds haoss, ar ko totāli netieku skaidrībā. Novērtētu, ja tu man atsūtītu vēstulē, kas jums tur notiek. Tiešām pieļauju, ka šoreiz esmu iebraukusi pa taisno grāvī.
Ja tomēr apraksts atbilst jūsu attiecībām, esmu ar mieru šo situāciju paķidāt privāti.
21.07.2015 14:08 |

Reitings 763
2. (122) MoonLady

Uzreiz saku, ka neesmu tikusi skaidrībā ar sevi - vai vienkārši tādi sarežģītāki gadījumi man te gadās vai arī vienkārši nesanāk sakonektēties kā vajag. Tāpēc es priecātos dzirdēt tavu komentāru, lai zinu - man šodien turpināt strādāt vai pārējos izlikumus labāk atlikt uz citu dienu.

Tātad par tavu draugu - man izskatās, ka šobrīd viņam kopābūšana ar tevi ir vairāk prāta lēmums un mazāk emociju. Parādās, ka viņš jūtas zaudējis māju sajūtu, nejūtas vairs pietiekami ģimeniski. Ikdiena ar tevi kopā vairs nav svētki viņam. Bet pie emocijām uzrādās kaut kāds diezgan aizvainots vai aizskarts ego. VIŅŠ grib būt galvenais, VIŅŠ grib, lai viņu dievina, VIŅŠ grib, lai tu kūsti, kad viņu ieraugi. Bet tu izturies vēsāk, nekā viņam gribētos vai arī tev kaut kādi principi, kas viņam vairs nav pa prātam.
Man parādās, ka viņš šobrīd ir izvēles priekšā un izvēle ir tieši par attiecībām - palikt kopā vai doties tālāk. Es gan neredzu, ka viņam būtu kāda cita, pie kā doties. Tātad nav tā, ka viņš vēlas no tevis aizbēgt, lai varētu tikties ar kādu citu.
Jūsu attiecību potenciāls šobrīd - izskatās ļoti draudzīgas un brīvas attiecības. Varbūt tiešām, ja izšķiraties, varat palikt ļoti labi draugi un attiecības var pat uzlaboties.
Man gan parādās, ka jūs būsiet ģimene arī tad, ja izšķirsieties. Jums nebūs tā, ka uzreiz katrs aiziesiet savu ceļu un par otru būs vienalga. Šķiet, ka jūs vieno kaut kādas tādas saites, kas nav vienkārši saraujamas. Jūsu attiecības nevis izbeigtos, bet vienkārši transformētos un jūs abi justos labi.
Bet, ja tu vēlies attiecības saglabāt un uzlabot, tad ieteikums ir mazāk koncentrēties uz sevi, uz saviem hobijiem, saviem viedokļiem, saviem uzskatiem, savām darīšanām, bet vairāk pievērsties māju sajūtas radīšanai - vairāk piedomāt par ģimenes ligzdiņu, uzlādēt jūsu mājvietu ar pozitīvu enerģiju, vairāk atisīt ēst, mājās ziedi un puķītes, uķipuķi, lai viņam vienkārši patiktu būt mājās. Tad parādās, ka viņa šaubas norimtu.
21.07.2015 15:47 |

Reitings 763
Piebilde MoonLady - es nedomāju, ka tev ir JĀATMET savi hobiji, sava dzīve, savi viedokļi, bet gan enerģija, ko tu tērē ārpus mājas, jāsaglabā attiecībām. Mazāk socializēšanās, vairāk intimitātes attiecībās. Un, ja paud viedokli, tad ne tā, ka tas ir vienīgais pareizais, bet vienkārši diskusiju veidā, utt. Pirmīt tā dikti pārprotami uzrakstīju.
21.07.2015 15:53 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Kailsals, izlasot šo skaidrojumu nešķiet, ka tas parāda to, kāda ir mūsu ikdiena šobrīd. Varbūt (tiešām varbūt) ir tā, kā tu saki, bet es to vienkārši nemanu vai nepievēršu tam uzmanību un domāju par sevi, taču ikdienā ir tā, ka viņš saka, ka pēc darba viņš grib ātrāk tikt mājās, pie manis.

VIŅŠ grib būt galvenais, VIŅŠ grib, lai viņu dievina, VIŅŠ grib, lai tu kūsti, kad viņu ieraugi.

to es pavisam noteikti daru, un dažkārt pat šķiet, ka par daudz par viņu jūsmoju. Ik pa laikam pat jautāju viņam, vai nav par daudz, un viņš saka, ka, nē, ka viņam patīk. :D

Man parādās, ka viņš šobrīd ir izvēles priekšā un izvēle ir tieši par attiecībām - palikt kopā vai doties tālāk.

Cik pēdējā laikā esam runājuši, tad vismaz līdz nākamajam gadam viņš noteikti visu ir izplānojis sakarā ar mums. :)

izskatās ļoti draudzīgas un brīvas attiecības.

Tādas tās ir. Ļoti uzticamies viens otram. :)

Bet, ja tu vēlies attiecības saglabāt un uzlabot, tad ieteikums ir mazāk koncentrēties uz sevi, uz saviem hobijiem, saviem viedokļiem, saviem uzskatiem, savām darīšanām, bet vairāk pievērsties māju sajūtas radīšanai - vairāk piedomāt par ģimenes ligzdiņu, uzlādēt jūsu mājvietu ar pozitīvu enerģiju, vairāk atisīt ēst, mājās ziedi un puķītes, uķipuķi, lai viņam vienkārši patiktu būt mājās.

Šo es noteikti ņemšu vērā, jo labu lietu nevar būt par daudz. :)

paldies, Tev! Un, ja šaubies par to, vai šodien kaut ko vajadzētu turpināt, tad neturpini. Taču, kā jau es teicu, pat, ja man viss šķiet labi, varētu būt, ka kaut kas arī nav. Patiesībā, domājams, ka šovakar uzrīkošu mājās diskusiju par šo jautājumu un šaubām. labāk visu izrunāt, lai viss ir skaidrs. :)
21.07.2015 15:58 |

Reitings 763
MoonLady, liels paldies par komentāru!

Nevaru apgalvot, ka visur esmu kļūdījusies (vai visu pateikusi pareizi), tomēr informācija šodien pie manis nāk juceklīgi un es nesaprotu, no kura gala ķerties visam klāt, tāpēc uzskatu par labāku šodien nemocīties. Ceru, ka pārējām meitenēm nebūs iebildumu, ja viņu attiecības izskatīšu rīt! :)
21.07.2015 16:02 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man diezgan daudz kas sakrita, it īpaši par to haosu un nestablitāti - šaudāmies no vienas idejas uz otru un nesaprotam, kurai pieķerties pa īstam, jo nejūtam to īsto ideju.
Noslēpumu gan, manuprāt, nekādu nav, vismaz man noteikti ne... nejūtu arī, ka viņš kaut ko slēptu, ceru, ka nē. :)
Par izrunāšanos, savukārt, nemācēšu komentēt, jo mūsu attiecībās es vairāk gribu runāt kā viņš... tad man kādi īpašie jautājumi jāuzdod, lai kaut ko no viņa izvilktu, īpaši, ja tas saistīts ar tādām nopietnākām tēmām.
Kopumā lasot izklāstu, jūtu, ka esi gājusi pārsteidzoši pareizā virzienā, vairāki punkti atbilst uz visiem 100%... par niansēm un detaļām laikam vēl pāragri spriest.
Katrā ziņā, liels paldies Tev par ieguldīto laiku un darbu, bija ļoti interesanti lasīt un tagad ir laba viela pārdomām.
21.07.2015 22:32 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Iepriekš nesekoju līdzi diskusijai, bet ja vēl var piesakos uz karjeras tēmu!:-)
21.07.2015 22:44 |

Reitings 763
3. (123) Trīne1

Tā, uzreiz saku, ka varbūt būs grāvis, bet to jau vērtēsi pati :D

Man rādās, ka viņš tev blakus jūtās labi un viegli - ir kopīga dzīves svinēšana, sarunas, jautrība. No prāta gan viņam neiziet, ka attiecības ir darbs un par tām ir jārūpējas un pie tām jāpiestrādā. Attiecības attīsta pa mazam gabaliņam un man gribētos teikt, ka arī viltīgi, kā rāda citas kārtis. Jo - šobrīd viņam ir kaut kāda neapmierinātība attiecībā uz tevi. Šķiet, ka viņš atrodas izvēles priekšā un apdomā iemeslu atsvešināties. Bet, nē, ne tāpēc, lai tiktu no tevis prom (jo viņam ir bail, ka attiecības izjuks, ka tu pazudīsi), bet tāpēc, lai tevi "sodītu" vai iegūtu lielāku kontroli pār tevi. Tev gan jārēķinās, ka ne visu viņš var tā vienkārši pateikt, bet izdomāt visādus viltīgus plānus un lietas, strādāt pie tā cītīgi un pakāpeniski, lai galu galā notiktu tā, kā viņš vēlas. Te arī juceklītis, tāpēc, kad prasu, kāpēc viņš no tevis tad neiet prom pavisam - tāpēc, ka mīl.

Bet, jā, par ko ir runa - viņš gadījumā netraucē tavai izaugsmei? Vairāk tieši par darba lietām. Jo parādās, ka tu varētu justies ierobežota un vispār kā attiecību potenciāls parādās, ka viņš pat varētu uzstādīt ultimātu "Vai nu es, vai darbs!"

Kā tev vajadzētu rīkoties, lai Viņš justos labāk - šeit parādās izteikta attiecību un intimitātes kārts, kā arī novēršanās no ārējiem "kairinājumiem" - nevajadzētu skriet apkārt pa draugiem, darbiem, utt. Bet, kad skatos, kā tev vajadzētu rīkoties, lai tu attiecībās justos labāk - tev nedaudz emocionāli jāatsvešinās un jārīkojas pa savam. Ne par spīti, bet tāpēc, ka tev ir savs viedoklis un redzējums uz lietām un nav vērts sevi pazaudēt. Šī kārts gan nozīmē arī sava biznesa izveidošanu vai koncentrēšanos uz karjeru.

Lai attiecībām būtu lielāks potenciāls, jums abiem būtu jāiemācās paskatīties uz lietām no cita skatpunkta, plašāk. Pakāpties nedaudz uz augšu, lai tā kopaina vieglāk apjaušama. Bet man rādās, ka jūs abi esat tā dikti iespringuši uz kaut kādām pagātnes lietām un apstākļiem - viņš uz veciem uzskatiem par pienākumiem un atbildību, bet tevī es redzu bailes pazaudēt brīvību.

Kaut kā tā.
21.07.2015 23:29 |

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
Kailsals, no elles nebaidies? Ir tikai viens ceļš.
22.07.2015 12:10 |

Reitings 763
Pasaulespilsone, ceļu ir milzum daudz, kā redzi! ;)

Nē, no elles nebaidos. Baidos no aklas ticības, fanātisma un nevērtīgi nodzīvotas dzīves :) Tu vēlies par to parunāt? :D
22.07.2015 12:18 |

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
Ceļu ir daudz, bet kur tie ved... ? :)
Uz debesīm ir tikai viens- Jēzus Kristus.

Kalisals, ja gribi, varam parunāt ;)
22.07.2015 12:36 |

Reitings 1414
Man rādās, ka viņš tev blakus jūtās labi un viegli - ir kopīga dzīves svinēšana, sarunas, jautrība.
mēs abi tā jūtamies, es pat varētu teikt, ka mums bieži ir tāda uzvedība kā tīņiem, lai gan vecums tāds jau sen vairs nav. :-D

No prāta gan viņam neiziet, ka attiecības ir darbs un par tām ir jārūpējas un pie tām jāpiestrādā. Attiecības attīsta pa mazam gabaliņam un man gribētos teikt, ka arī viltīgi, kā rāda citas kārtis. Jo - šobrīd viņam ir kaut kāda neapmierinātība attiecībā uz tevi. Šķiet, ka viņš atrodas izvēles priekšā un apdomā iemeslu atsvešināties. Bet, nē, ne tāpēc, lai tiktu no tevis prom (jo viņam ir bail, ka attiecības izjuks, ka tu pazudīsi), bet tāpēc, lai tevi "sodītu" vai iegūtu lielāku kontroli pār tevi. Tev gan jārēķinās, ka ne visu viņš var tā vienkārši pateikt, bet izdomāt visādus viltīgus plānus un lietas, strādāt pie tā cītīgi un pakāpeniski, lai galu galā notiktu tā, kā viņš vēlas. Te arī juceklītis, tāpēc, kad prasu, kāpēc viņš no tevis tad neiet prom pavisam - tāpēc, ka mīl.

tam ir sekas meklējamas pagātnē, bet tas nav nekas slikts, no tām sekām vienīgais ir vēlme mani kontrolēt :-D, bet ar mani nevar tā manipulēt, jārēķinās. :) atsvešināšanās var būt saistīta ar plāniem par dzīves vietas maiņu, bet tam jau mēs esam tikuši garām, uz doto brīdi, tā es domāju. :-D

kas par neapmierinātību? kādu viltīgu redzi?

Bet, jā, par ko ir runa - viņš gadījumā netraucē tavai izaugsmei? Vairāk tieši par darba lietām. Jo parādās, ka tu varētu justies ierobežota un vispār kā attiecību potenciāls parādās, ka viņš pat varētu uzstādīt ultimātu "Vai nu es, vai darbs!"

kādā ziņā netraucē?
es strādāju darbu, kas man patīk un mājās, lai sēžu tāpat vien viņš ļauj, bet ne ilgi, jo tad esot kukū. :-D vīram ir lieliska humora izjūta. (l) par ierobežojumiem gan nav taisnība, jo attiecībā uz darbu viņš nav kategorisks, tāpat , ja dodos kaut kur. :)

Kā tev vajadzētu rīkoties, lai Viņš justos labāk - šeit parādās izteikta attiecību un intimitātes kārts, kā arī novēršanās no ārējiem "kairinājumiem" - nevajadzētu skriet apkārt pa draugiem, darbiem, utt. Bet, kad skatos, kā tev vajadzētu rīkoties, lai tu attiecībās justos labāk - tev nedaudz emocionāli jāatsvešinās un jārīkojas pa savam. Ne par spīti, bet tāpēc, ka tev ir savs viedoklis un redzējums uz lietām un nav vērts sevi pazaudēt. Šī kārts gan nozīmē arī sava biznesa izveidošanu vai koncentrēšanos uz karjeru.

ar draugiem es satiekos reti, vairāk esmu aizņemta ar citiem darbiem, bet viņam laiku veltu pietiekoši, reizēm pat par daudz. :-D man tiešām derētu būt vēsākai pret viņu, bet es nespēju. (l) viedokli savu gan es paužu un viņam tas gan patīk, gan kaitina. :) par biznesa atvēršanu neesi pirmā, kas saka, bet šobrīd koncentrējos uz paaugstinājumu. :)

Lai attiecībām būtu lielāks potenciāls, jums abiem būtu jāiemācās paskatīties uz lietām no cita skatpunkta, plašāk. Pakāpties nedaudz uz augšu, lai tā kopaina vieglāk apjaušama. Bet man rādās, ka jūs abi esat tā dikti iespringuši uz kaut kādām pagātnes lietām un apstākļiem - viņš uz veciem uzskatiem par pienākumiem un atbildību, bet tevī es redzu bailes pazaudēt brīvību.

visā visumā piekrītu par to paskatīšanos no cita skatu punkta. :) paldies par ieteikumu! (l)

es uz pagātni neesmu iespringusi, ja ir iespēja šo vairāk, lūdzu, papēti. :)
viņam pagātnes rēta tagad ir darba tulzna, strādā pie attiecībām kā skudriņa, lai abi būtu laimīgi. :)

Paldies par izklājumu, gribētu , lai uz maniem jautājumiem atbildi man privāti. :) (l)
22.07.2015 17:40 |

Reitings 568
Reģ: 17.06.2014
Ja ir iespēja pieteikties (nelasīju diskusiju, atvainojos!), labprāt uzzinātu par manu emocionālo pusi. :)
22.07.2015 17:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits