Garīgā izaugsme

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Liela daļa no cilvēkiem, kas dzirdējuši par taro kārtīm, uzskata, ka tās ir paredzētas nākotnes zīlēšanai un vispār saistītas ar tumšajiem spēkiem, negatīvām enerģijām, sātanu un vispār visu slikto, ko vien var iedomāties.

Patiesība ir tāda, ka ar kārtīm ir iespējams pareģot nākotni, tomēr galvenokārt tās ir lielisks garīgās izaugsmes instruments. Ar taro kāršu palīdzību ir iespējams gan tikt galā ar pagātnes traumām, gan izprast situāciju cēloņus un sekas, gan atrast savu virzienu un ceļu, kur dzīvē doties. Taro kārtis ir kā mazs psihoterapeits, kuru var iemest somiņā, nēsāt līdzi, un izvilkt jebkurā mirklī, kad nepieciešams kaut ko saprast.

Ja nu gadījumā jūs interesē taro nevis kā nākotnes pareģošanas līdzeklis, bet gan kā garīgās izaugsmes instruments, esat aicinātas ieskatīties Baltā Kraukļa facebook lapā.

Tur arī ik pa laikam nelielas akcijas, lai būtu iespējams dziļāk ieskatīties un saprast, kādā veidā iespējams ar taro kārtīm strādāt. Ceru, ka būs interesanti.
24.11.2014 19:36 |

Reitings 123
Reģ: 17.04.2015
Attiecības
12.07.2015 21:38 |

10 gadi
Reitings 403
Reģ: 30.08.2014
Piesakos.
Joma - studijas
12.07.2015 21:38 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Piesakos. Joma - attiecības
12.07.2015 21:39 |

Reitings 704
Reģ: 29.01.2009
Piesakos. Karjera, darbs
12.07.2015 21:39 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Ehh, velns, atkal nokavēju :-(
12.07.2015 21:44 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
attiecības :)
12.07.2015 21:50 |

Reitings 90
Reģ: 07.10.2013
Attiecības
12.07.2015 21:52 |

Reitings 90
Reģ: 07.10.2013
Eh :( , cerams, ka paņems mazliet virs 5 :)
12.07.2015 21:54 |

Reitings 763
1. (111) chérr

Man esošo situāciju kārtis noraksturo kā dzīšanos pēc kaut kā, ko tev nemaz nevajag. Un tu, visticamāk, ļoti labi to apzinies, ka tavi nospraustie mērķi tev nemaz nav vajadzīgi un varbūt pat izraisa zināmu spriedzi un diskomfortu.
Kārtis iesaka nelauzties šajās durvīs un necensties pārkāpt sev pāri, iebāzt rāmjos un censties sev iestāstīt, ka tev tas ir vajadzīgs. Tā vietā ir nepieciešama gan prioritāšu, gan plānu, gan iekšējo sajūtu pārvērtēšana.
Šķiet, ka šis mērķis tiešām nav harmonijā ar tavu būtību.
12.07.2015 21:55 |

Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Piesakos. Attiecības
12.07.2015 21:56 |

Reitings 19
Reģ: 03.02.2015
Laikam arī nokavēju.. Bet, ja paņem vēl, tad piesakos :)
Attiecības
12.07.2015 22:04 |

Reitings 763
2. (112) amanda1

Esošā situācija tiek noraksturota kā tiekšanās pēc tā, ko tu vēlies, neņemot vērā apkārtējo un apkārtējos. Šķiet, ka tev, ejot uz mērķi, derētu pievērst nedaudz lielāku uzmanību cilvēkiem, kas ir ar tevi saistīti.

Bet vispār - man parāda, ka tev vajadzētu mainīt attieksmi, citādāk var būt pamatīgs sabrukums. Kārts iesaka nenodoties sapņošanai un ilūzijām par šo jomu. Gaisa pilis un iedomas par studijām un konkrēto jomu var sabrukt ļoti ātri. Tāda sajūta, ka tu arī līdz galam neapzinies vai nu to, cik tev studijas prasīs līdzekļus vai to, kā TU šo jomu varētu patiešām interesanti izmantot vēlāk.
Kārts iesaka izrauties no kaut kādas pasivitātes. Vairāk entuziasma, vairāk iedvesmas, vairāk ideju, vairāk pratiskas darīšanas, pētīšanas, analizēšanas, ņemšanās, utt.
Noteikti izdomā, kas ir tas, ko tu ar šīm zināšanām gribēsi darīt. Štrunts par papīru, tiecies pēc zināšanām, bet tev daudz, daudz vieglāk būsi, ja tu skaidri zināsi, ko ar to visu tu iesāksi pēc tam. Kura joma un kura apakšjoma tevi interesē visvairāk. Tev jāpanāk stāvoklis, kad dari to visu ar aizrautību. Ja tev izdosies atrast to savu "apakšlauciņu", tad pēc studiju pabeigšanas redzu, ka tā lieta tev ļoti labi aizies un entuziasms, interese un panākumi tikai palielināsies.
12.07.2015 22:06 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Liels paldies. Lasu vairākas reizes un man ir divejādas sajūtas. It kā piekrītu, bet tajā pašā laikā nu kāpēc man padoties :D Ehh, nekas.. rīt pārlasīšu vēlreiz un varbūt sapratīšu savādāk kā šodien.
12.07.2015 22:07 |

Reitings 763
3. (113) Rosy

Šeit nu kārtis man saka, ka tu attiecībās JAU esi savu mērķi sasniegusi, parādās arī harmonija un piepildījums, bet varētu būt divi iemesli, kāpēc tev tā nešķiet -
1) Tu esi no cilvēkiem, kam visu laiku pēc kaut kā jātiecas. Tev vienkārši ir nepieciešams kaut kāds mērķis un virzība, tu nespēj vai nemāki stāvēt uz vietas un vienkārši izbaudīt tagadni, mirkli, sasniegto. Nepārtraukta sevis dzīšana uz kaut kurieni pēc kaut kā.
2) Tīri emocionālas problēmas, kas saistītas ar tavu sievišķību. Varam tos dēvēt par tarakāniem, bet tās var būt arī kādas dziļākās psiholoģiskas dabas problēmas.

Es ieteiktu uz mirkli apstāties un izbaudīt to, kas tev ir šobrīd. Bez domāšanas, kā būs, kā tu gribētu, lai būtu, un kā būtu jābūt. Vienkārši izbaudīt tagadnes esamību.
12.07.2015 22:12 |

Reitings 77
Reģ: 29.01.2009
Kailsals - paldies. Liela daļa taisnības. Šo ceļu esmu izvēlējusies kā kaut ko, kas apmierina tikai un vienīgi manu ego un kā pašapliecināšanos, ka to spēju ... (kas galīgi nenāk kā dabiskā izvēle, jo citu tuvo (mīļotā) prioritātes, vajadzības un vēlmes pēdējos gadus esmu nostādījusi augstāk par savējām .. šobrīd nezinot, vai maz ir to vērts; viss, lai arī beidzies labi, cietis fiasko lielākā vai mazākā mērā). Tava kārts apraksta šī brīža situāciju, es gan baidos, cik 'vērtīgi' - man pašai un attiecīām - ir iziet uz kompromisiem situācijās ar partneri.
Paldies!
P.s.
Ziņu aizrakstīju :)
12.07.2015 22:20 |

Reitings 763
4. (114) Sangria

Kārtis par šībrīža situāciju rāda, ka notiek nelīdzvērtīga enerģijas apmaiņa - daudz vairāk tiek tērēta, nekā saņemta. Kārtīs gan ir norāde, ka bažas varētu sagādāt tieši naudas lietas, bet man šķiet, ka, ja arī tā, tad tas ir tikai viens no aspektiem, kas tev saistībā ar studijām liek justies slikti. Iespējams, ka tu tajā visā nejūties iederīga, ka jūti, ka tas nav tavs, vai arī nav kontakts ar studiju biedriem. Nu, tāda sajūta, ka tu esi tajā visā iekšā, apņēmības pilna, bet tajā pašā laikā esi tāda kā atsvešināta.

Kārtis iesaka neskriet, nerauties uz pusēm, necensties sevi pierādīt tik ļoti. Tā vietā uz kādu mirkli vai nu pavisam nopauzē studijas, vai arī dari tikai pašu minimumu, pārējo laiku veltot tikai un vienīgi tam, ko tu mīli - cilvēkiem, hobijiem, attiecībām. Tev ir nepieciešama šī uzlādēšanās. Šķiet, ka pēc tam, kad būsi uzlādējusies ar enerģiju, varēsi studijās mesties iekšā ar divtik lielu jaudu, bet tas notiks tā droši un pašsaprotami.
12.07.2015 22:31 |

Reitings 123
Reģ: 17.04.2015
Paldies, tas bija tas, kas man jādzird. Apstāties, izbaudīt un beigt mēģināt idealizēt. :)
12.07.2015 22:49 |

10 gadi
Reitings 403
Reģ: 30.08.2014
Paldies!
Īstenībā ir taisnība - tiešām mācībās ļoti daudz sevi ieguldu, būtu vairāk laika jāatvēl hobijiem. Gribēju gan dzirdēt, vai iecerētais virziens ir īstais, bet tāpat uzzināju daudz ko patiesu. :) tieši mācībās ļoti daudz spēkus, enerģiju iztērēju.
12.07.2015 22:54 |

Reitings 763
5. (115) mistalee

Kārtis uzreiz norāda, ka tu šajā savienībā esi sasniegusi ļoti augstu brieduma pakāpi. Tu lieliski vari pieņemt otru un izprast, ja vien neļauj savam ego ņemt virsroku.
Arī par pašām attiecībām man rāda, ka tev ir kaut kāda nepabeigtības sajūta, gribās salikt punktus uz i, varbūt prasās vairāk dinamikas, neparedzamības, nezinu kāpēc, ir sajūta, ka varbūt gribi kaut kādas tādas vēsmas attiecībās, ko tu līdz galam nevari kontrolēt. Ekšenu. Taču kārts iesaka vēlreiz paraudzīties uz to otru, sajust, kas ir tas, ko tu no viņa iegūsti, kā arī apzināties, kas ir tas, ko otrs iegūst no tevis. Un, jo vairāk tu dosi savu enerģiju otram, jo vairāk saņemsi pretī. Jāapzinās tikai, ka enerģijas došana nenozīmē neatkāpšanos ne soli, "pāraprūpi" un nepārtrauktu čubināšanos. Tai jābūt cita veida enerģētiskajai apmaiņai.
Bet, jā, man parādās, ka tev tiešām vairāk vajadzētu izbaudīt divvientulību, sarunas, dalīšanos, kopābūšanu, un mazāk domāt par kaut kādiem neuzliktajiem punktiem. Tie saliksies paši, kad būs īstais laiks.
12.07.2015 23:33 |

Reitings 763
Piedāvājumā 3 nelielas attiecību analīzes ar draugu, tēvu, brāli, labāko draudzeni, kaimiņu tanti. Izvēle jūsu ziņā! Šoreiz aplūkošu cilvēka attieksmi pret jums, kā arī to, kādā formā labāk veidot jūsu attiecības, lai jūs viens no otra saņemtu pēc iespējas vairāk - zināšanas, pieredzi, mācības, enerģiju, utt.

Pie izlikuma tiks pirmās trīs, kas pieteiksies. Pēc mana apstiprinājuma jums būs jāatsūta izvēlētā cilvēka vārds un loma jūsu dzīvē.

Pieteikšanās sākas! :)
14.07.2015 17:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits