Kailsals, paldies par raksturojumu..biju pārsteigta cik ļoti precīzs tas ir. Pierakstīju savus komentārus par katru punktu.
1) 100% par mani
2) principā tā vienmēr ir bijis, bet kaut kā pēdējos gados vairs tā nenotiek..bet būtībā tas man ir “iekšā”
3) atbilst pilnībā
Vispār, ja tu ar sevi pastrādātu, tu varētu ar lieliem panākumiem darboties ezotēriskajā lauciņā.
Šo teikumu esmu dzirdējusi ļoti daudz reizes. Zinu, ka tā ir, bet šeit pieslēdzas 2. punkta šī brīža problēma :/ vnk līdz galam neticu sev vairs!
4) 100%
5) ēst man tiešām patīk :D cenšos nepalikt resna. :D Gaļa man tiešām kādreiz garšoja, bet tagad needu vispār...vismaz pagaidām.
6) iespējams..par popularitāti nezinu, bet cieņa un atzinība gan ir novērojama
7) viens no apgalvojumiem 100% mērķī
8) Par to man grūti pašai spriest... :D bet nu teikšu, ka vairāk jā
9) ne vienmēr tas izpaužas. Laikam tomēr kaut kas nedaudz traucē
10) 100% par mani. :D
11) es varu sevi disciplinēt, bet ne šobrīd esmu palaidusies slinkumā un ir grūti sevi savākt, ja apkārtēja vide nav pilnīgā kārtībā. Tā kā šobrīd neesmu īsti harmonijā pati ar sevi, tad nesanāk tik labi..bet dzīve rāda, ka varu būt pat ļoti punktuāla un disciplinēta.
Iespējams man šobrīd apkārt nav īstie cilvēki....
12) vienozīmīgi dzīves jēgas meklēšana un filozofija ir tas, kas ik pa laikam aizņem manu prātu. Par klosteri gan nezinu, man šķiet, ka esmu vairāk tāds praktisks cilvēks ar diez gan daudz bohēmiskām iezīmēm...bet viss var būt :D
13) par šo es nekomentēšu, bet arī nenoliedzu
14) būs jāuzjautā
15) 100%...man šķiet, ka tiešī tādēļ es īsti sevi nevaru atrast un visu laiku cīnos ar pretrunām sevī.
16) dzīve man tiešām piespēlē labas iespējas..bet strādāšanas joma šobrīd nav saistīta ar tevis pieminētajām.
17) ņemšu vērā :)
Par pretrunīgo horoskopu dzirdu ne pirmo reizi. Ir grūti dzīvot šādās pretrunās.. :/
Paldies tev! Manuprāt, tu ļoti labi aprakstīji mani. Varbūt būtu kāda iespēja tev uzdot kādu jautājumu privāti!? :)