Garīgā izaugsme

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Liela daļa no cilvēkiem, kas dzirdējuši par taro kārtīm, uzskata, ka tās ir paredzētas nākotnes zīlēšanai un vispār saistītas ar tumšajiem spēkiem, negatīvām enerģijām, sātanu un vispār visu slikto, ko vien var iedomāties.

Patiesība ir tāda, ka ar kārtīm ir iespējams pareģot nākotni, tomēr galvenokārt tās ir lielisks garīgās izaugsmes instruments. Ar taro kāršu palīdzību ir iespējams gan tikt galā ar pagātnes traumām, gan izprast situāciju cēloņus un sekas, gan atrast savu virzienu un ceļu, kur dzīvē doties. Taro kārtis ir kā mazs psihoterapeits, kuru var iemest somiņā, nēsāt līdzi, un izvilkt jebkurā mirklī, kad nepieciešams kaut ko saprast.

Ja nu gadījumā jūs interesē taro nevis kā nākotnes pareģošanas līdzeklis, bet gan kā garīgās izaugsmes instruments, esat aicinātas ieskatīties Baltā Kraukļa facebook lapā.

Tur arī ik pa laikam nelielas akcijas, lai būtu iespējams dziļāk ieskatīties un saprast, kādā veidā iespējams ar taro kārtīm strādāt. Ceru, ka būs interesanti.
24.11.2014 19:36 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Piesakos! :D
28.01.2015 19:29 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Cik saprotu, dati gan jāsūta vēstulē? :)
28.01.2015 19:30 |

Reitings 763
STOOOOOOOOOOP!
1. mistalee
2. Ellicia
3. Neons

Meitenes, lūdzu atsūtiet datus! :))
28.01.2015 19:30 |

Reitings 763
Jā, datus sūtiet vēstulē :)
28.01.2015 19:31 |

Reitings 11996
Parole jāraksta bija te vai vēstulē? Ai, nu bet tāpat nepaspēju...

Reitings 763
Neon, visu paspēji. Paroli gan nenosauci, bet nosauc tagad te un sūti datus vēstulē :)

Reitings 11996
Parole: Murķšķis (jūrascūciņas vārds)

paldies!
28.01.2015 19:33 |

Reitings 763
Tā, pirmā datus atsūtīja ELLICIA, tad viņu arī pirmo skatos :)

1) Kustīga, darbīga, daudz draugu un paziņu.
2) Varētu būt tā, ka esi mācījusies un darījusi ļoti daudz ko (bieži vien pat vienlaicīgi), bet tā dziļi un pamatīgi māki tikai dažas no tām lietām. Ļoti ātri uztver un izanalizē informāciju, vienkārši varētu būt tā, ka tev tās lietas ātri apnīk un tu pie viņām neturies, jo apkārt taču tik daudz interesantu citu lietu. Bet līdz ar to tu diezgan labi orientējies dažādās jomās. Grūti nosēdēt uz vietas.
3) Centies būt patstāvīga un neatkarīga, esi godīga un atklāta pret sevi un pret citiem. Ko runā, to domā.
4) Ne pārāk labas attiecības ar tēvu vai arī vienkārši neesat tuvi. Iespējams, ka jūs šķir attālums vai viņš kaut kā ir nošķirts no ģimenes.
5) Vieglprātīga, pļāpīga, bet patīk kritizēt citus
6) Bērnība varētu būt bijusi pasmaga, bet vēlāk, pieaugot, dzīve kaut kā nokārtojas un kļūst vieglāka.
7) Esi ļoti veiksmīga naudas lietās, tomēr varētu būt tendence ik pa laikam neprātīgi patērēties diezgan nevajadzīgās lietās. Ir krājkonts?
8.) Patīk risks un adrenalīns.
9) Ja kāds tevi "parausta aiz ūsām", vari kļūt atriebīga un pāridarītāju pamatīgi atsēdināt. Vari pieņemt arī ātrus un nepārdomātus lēmumus.
10) Dzīve vispār tev piedāvā ļoti daudz dažādas iespējas nepārtraukti un tev ir grūti izvēlēties, jo tik daudz visādi forši varianti. Nu, neredzu es, ka tev būtu pelēkā vienmuļā ikdiena, kurā šķiet, ka nekas nemainīsies un tā būs jānodzīvo visu mūžu.
11) Liela tiekšanās uz pašizziņu un Visuma izpratni. Nosliece uz filozofiju un dzīves jēgas meklējumiem.
12) No 2011. gada aprīļa līdz 2012. gada aprīlim posms ar kaut kādiem nesaprotamiem notikumiem. Varbūt kādi lielāki zaudējumi... Kā ar attiecībām ar māti tajā posmā? Naudas, dzīvesvietas problēmas?
13) Attiecības ar zemāka slāņa cilvēkiem. Nu, tas var nozīmēt, ka nevērtē cilvēku pēc deguna, bet tev ir cita vērtību skala.
14) Patīk antikvariāta priekšmeti, senlaicīgas lietas, seni mākslas priekšmeti...
28.01.2015 20:12 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
PIESAKOS!
28.01.2015 20:16 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Kailsals, pirmkārt, liels paldies tev par to, ka veltīji savu laiku un uzrakstīji par mani šo informāciju! :) Tu vēlējies, lai pēc tevis uzrakstītā notiktu analīze. Tūlīt pastāstīšu konkrētāk, bet galvenokārt gribu piebilst, ka tu esi gandrīz visu uzrakstījusi ļoti precīzi :) Tiešām pārsteidzoši precīzi!

Bija dažas nesakritībiņas, bet ļoti maz. 4.punktā ir tā, ka gluži neatbilst, jo attiecības ar tēvu ir diezgan labas. Es nevaru teikt, ka tajās nav konfliktu, bet vairāk tās ir labas nekā sliktas, un tieši ar tēvu es dzīvoju kopā. Šobrīd situācija ar tāda, ka nedzīvoju kopā ar māti, bet attiecības arī ar viņu ir labas. No ģimenes nošķirta ir māte.

Viss pārējais principā ir ĻOTI precīzi. Izcelšu tos punktus, kuriem es piekritu, bezmazvai mājot ar galvu datorā priekšā :)
3.punkts - jā, es tiešām cenšos vienmēr runāt to, ko domāju. Pat tad, ja ar to izsaucu visas ugunis uz sevi un milzīgu neizpratni. Negodīgums sakarā ar sava viedokļa izteikšanu nav maska, ko vēlētos valkāt.
5.punkts - jāatzīstas, ka manas dzīves notikumi ir tiešs apliecinājums tam, ko tu uzrakstīji. Vieglprātīga mēdzu būt, bet ne visās jomās, taču vairāk vai mazāk esmu. Tveru visu, ko varu, ko dzīve piedāvā, dažreiz nedomājot par sekām. Un pļāpīga esmu ļoti.
6.punkts - par bērnību arī ļoti trāpīgi. Nekas ļoti traks noticis nav, bet emocionāli bērnība bija patiešām traumatisks periods, taču pieaugot viss nostājās savās vietās.
7.punkts - jā, ik pa laikam "pārtērēšanās" ir mans otrais vārds (s)
8.punkts - taisnība! No riska un adrenalīna sajūtas man patīkami kņudina visas iekšas :-D
9.punkts - precīzāk nav kur! :) Esmu tiešām tāda, kā tu aprakstīji. Mani labāk nekaitināt, jo, ja saņemšos atriebties, tad no visa spēka, bet ne jau upuri nogalinot, nē, man patīk dzelt smalki un dziļi.
11.punkts - jā! Tas ir pat ļoti par mani!
13.punkts - cilvēkus patiešām vērtēju ne pēc deguna :)

Par to 12.punktu... Attiecības ar māti bija tādas kā vienmēr. Bet varētu uzrādīties tas, ka man bija nesaprotamas attiecības ar vienu cilvēku. Ne pārāk veiksmīgas attiecības, kuras vajadzēja pārtraukt jau pašā saknē uzreiz, taču tās izvērtās par ilgu un nesaprotamu notikumu virkni.
Lūk, tā :)
28.01.2015 20:28 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
piesakos alllo
28.01.2015 20:48 |

Reitings 763
Ellicia, paldies par atsauksmi! Tā ir tieši tāda, kādu to vēlējos redzēt :)
28.01.2015 21:10 |

Reitings 763
MISTALEE

1) Neizlēmīgums, pārliecības trūkums par sevi, kompleksi, grūtības emocionāli atklāties. Ļoti dziļi emocionāli pārdzīvojumi, kā arī emocionālā spriedze. Var gadīties pat pa kādam depresijas periodam. Varbūt arī kādas fobijas, uzmācīgas domas, utt.
2) Spēcīga iztēle, radošums
3) Vari būt slinka, bet ļoti labprāt palīdzi citiem cilvēkiem un iedvesmo viņus. Ātri aizraujies ar lietām, bet grūtības tās pabeigt. Nav gribasspēka.
4) Problemātiskas attiecības ar māti? Konflikti un sarežģītas attiecības ar tēvu? Attiecības vispār ģimenē var būt kaut kādas dīvainas, nestandarta.
5) Vari ātri aizsvilties, iesaistīties konfliktos, ātri pieņem lēmumus. Kareivīgums
6) Mēdz uzspiest savu viedokli citiem cilvēkiem.
7) Darbs saistīts ar ārzemēm? Varbūt pati tiecies uz ārzemēm. Pieļauju, ka dzīvo ārzemēs vai vismaz ir plāns kādreiz pārcelties uz dzīvi ārpus Latvijas.
8.) Nestandarta pieeja dzīvei, nestadarta risinājumi un lēmumi.
9) Vari būt kompānijas dvēsele, tev patīk izklaidēties, svinēt dzīvi, vari tusiņos stāstīt anekdotes un jokot. Patīk labi paēst, labi izskatīties, komforts un ērtības.
10) Ļoti labi pārvaldi vārda mākslu - vari diskutēt, rakstīt referātus, pat prozu un dzeju. Dotības literatūrā.
11) Attiecībās vari nebūt līdz galam patiesa - vari teikt vienu, darīt un domāt pavisam ko citu. Ir norādes uz to, ka vīrs tev varētu būt ļoti labs, bet tev varētu būt nosliece uz sānsoļiem, iespējams pat, ka aiziesi no sava vīrieša, lai būtu kopā ar kādu citu. Tu vienkārši nepārtraukti meklēsi savu ideālu, tāpēc arī grūtāk nobāzēties pie viena.
12) Izteiktas seksuālās vēlmes, daudz fantācijas un vēlmes, kas ne vienmēr tiek realizētas. Bieži vien pār kvalitāti dominē kvantitāte.
13) 2014. gada februārī/martā varētu saasināties jautājumi, kas skar ģimeni
14) Vispār varētu būt talants melot un spēlēties ar cilvēkiem. Vari būt arī negodīga pret citiem vai savas zināšanas izmantot ne pārāk tīriem nolūkiem. Darbs vai nodarbošanās var būt saistīta ar nelegālām lietām. Bet tas var būt vienkārši tāds periods, kad apstākļi it kā piespiež tevi ar to nodarboties.
28.01.2015 21:44 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Kailsal, paldies! :) Es uzskaitīšu punktus, kuriem nevaru piekrist nemaz.

3) Tieši otrādi - izteikts gribasspēks, lai vai kā, bet visu vienmēr pabeidzu līdz galam;
4) Attiecības ģimenē - varbūt nestandarta, jo ģimene ir šķirta? Ar mammu attiecības bija savādas pusaudžu vecumā, kad abas nevarējām sadzīvot, bet es tās nesauktu par nestandarta, pieļauju, ka tas bija tāds vecuma posms. Ar tēti gan ir lieliskas attiecības;
7) Ārzemes mani pilnībā nevilina. Lai gan ik pa laikam tāda doma tiek apsvērta, vairāk no drauga puses, bet man tas jau sagādā grūtības tikai domu līmenī, tā ka nevarētu teikt, ka tiecos uz tām.
11) Tas izklausās pēc mani agrāk. Iespējams, par iepriekšējām attiecībām. Tad bija sānsoļi un tāda ideālā vīrieša meklējumi. Tagad šķiet, ka esmu nobāzējusies un tādas domas nenāk prātā, bet tā kā man vēl nav vīra, es nevaru neko par to spriest :D Vienkārši šķiet, ka tas ir par mani agrāk, bet ne tagadējā dzīves situācijā :)
14) Konkrēti par darbu - neko pateikt nevaru, jo pagaidām nestrādāju. Vienīgi, ja palieku tagadējā nozarē, man ir grūti iedomāties kā šo darbu var darīt nelegāli vai netīri. Mani tādas lietas arī nesaista(s)

Bet vēlreiz paldies! Diez gan interesanti tā par sevi palasīt :)
28.01.2015 22:25 |

Reitings 763
NEONS

1) Emocionāla un ļoti jūtīga, vari satraukties par niekiem.
2) Iejūtīga, līdzcietīga, patīk rūpēties par citiem. Var būt tā, ka apkārt ir daudz radinieku.
3) Tev ir "brīnumbērna kombinācija" - ļoti augsts intelekts
4) Patīk ar citiem pastrīdēties, pakašķēties, padiskutēt, pakritizēt citus. Ja strīdies, tad bieži vien gūsti virsroku. Var būt tā, ka ilgi nēsā sevī kaut kādas negatīvas emocijas un tad vienā mirklī ir sprādziens un tas viss nāk ārā.
5) Varētu būt iekšējās pretrunas, kas saistītas ar garīgo un materiālo izaugsmi. Sirds liek iet vienu ceļu, bet prāts - citu. Var gan gadīties tā, ka ļoti labi māk izbaudīt gan garīgās, gan arī "laicīgās" baudas.
6) Laba pavedinātāja un izcila mīlniece. Labi zini, ko tajā jomā vēlies sasniegt un zini, kā to panākt.
7) Karstas un kaislīgas emocijas ar partneri. Liela greizsirdība. Var gadīties, ka partneris ir agresīvs. Var būt tā, ka partneris ir ļoti skarbs vai atturīgs (tādā gadījumā tā agresivitāte var izpausties tā periodiski, zibšņveidīgi). Bet tu vari ātri iemīlēties un tik pat ātri zaudēt interesi. No mīlas līdz naidam var būt tikai viens solis. Vari vienlaicīgi mīlēt vairākus vīriešus. Vari pat ielaisties dēkā ar citas sievietes vīru.
8) Var būt ļoti augsts sociālais stāvoklis vai super karjera.
9) Dzīve var būt saistīta ar ārzemēm. Var būt arī garāki ceļojumi. Ja dzīvo ārzemēs, šķiet, ka galu galā tomēr atgriezīsies Latvijā.
10) Meklē piedzīvojumus un baudas. Izpausmes un mentalitāte brīžiem vairāk atgādina vīrieša izpausmes, nevis sievietes. Seksuāli var būt īpatnējas intereses un neparastas vēlmes.
11) Līdz 2014. gada oktobra beigām/novembrim varētu būt bijuši saasināti jautājumi ar dzīvesvietu. Pēc tam notiek lielāka pievēršanās attiecību jautājumam.
12) Materiāli atbalsti savu māti?
13) Impulsīvas, nesaprotamas rīcības. It kā neloģiskas izpausmes. Var gadīties, ka tu kaut ko dari un pati nesaproti, kāpēc tu rīkojies tieši tā.
28.01.2015 23:34 |

Reitings 11996
Oho! Nu gan... Negaidīju, ka būs tik trāpīgi! Liki man uz dažām lietām paskatīties savādāk. Paldies!!! Dažas lietas es nojautu, bet nebiju pārliecināta vai tās ir manas ilūzijas, vai tik tiešām tā varētu būt.
Meģināšu iztirzāt pa punktiem, lai viss nesajūk vienā putrā, lai gan sevi objektivi novērtēt ir visai pagrūti:
1. Vispār var teikt, ka tas ir precīzi, tikai - ārēji esmu riktīgs bezemociju ledus gabals. Būtībā visi domā, ka man emocijas ir svešas. Arī pati ilgu laiku tam ticēju, taču pēdējā laikā sāku sevi vairāk saprast un sajust to iekšējo pasauli, kurā izrādās emocijas virmuļoti virmuļo un tik tiešām kaut kādi nieki mani var stipri satraukt. Var būt, ka tas ir saistīts arī ar manu vecumu... Kad biju jaunāka, vienkārši visam gāju pāri bez īpašām emocijām, bet šobrīd ir savādāk un esmu jūtīgāka palikusi.
2. Piekrītu, taču viss izpaužas ne tik tradicionāli kā vairumam cilvēku. No malas atkal šķiet, ka es nespēju līdzi just vai nepalīdzu un esmu aukstasinīga, bet patiesībā man ir vnk cita pieeja un savādāki izpausmes veidi.
Radinieku, ja būtu bijis daudz, tad gan jau tik tiešām man viņi būtu bijuši tuvumā, bet man radinieku ir absolūtais minimums...
3. To esmu no ļoti daudziem dzirdējusi, tāpēc piekritīšu.
4. O, jā. :-P Vienīgi par negatīvām emocijām, nav tā, ka es tās apslāpēju vai apzināti krāju. Es tās nejūtu, nemēģinu apspiest, jo šķiet, ka to nemaz nav, tikai kādā brīdī pēkšķi, hops, un te nu es esmu visa asarās kāda sīkuma dēļ... :-/ Un tas notiek ļoti reti, tāpēc pieņemu, ka ilgi krājas, kamēr uzsprāgst...
5. Labi pateikts, bet grūti attiecināt uz kaut ko konkrētu. Visā visumā - tā ir.
6. Spriežot pēc pieredzes - piekrītu! :D Pati apzinos šīs savas spējas visai labi.
7. Es neteiktu, ka man ir karstas un kaislīgas attiecības ar vīru. Mēs noteikti neesam kā traks itāļu pāris, ja tas ir tā domāts... Vīrs nav ne skarbs, ne atturīgs, bet agresīvs zibšņveidīgi gan. Emocionāli ļoti svārstīgs (dvīnis pēc horoskopa, ja tas ko izsaka) un es esmu tā, kura viņu atvēsina un "neņem daudz galvā" viņa agresīvo trakošanu ar totāli mieru un pārspīlētu pasivitāti uz pretreakciju.
Es raksturotu, ka nevis no mīlas līdz naidam ir viens solis, bet no mīlas līdz vienaldzībai viens solis manā gadījumā. Iemīlos un atdziestu tik tiešām ātri, un nojaušu, ka varu mīlēt vairākus. Par precētu vīrieti - nav bijis tāds gadījums, bet arī pieturos pie saviem principiem, ka man tāds nemaz nav vajadzīgs, tāpēc nezinu, vai vispār to varētu.
8. Varētu būt, ja pareizi būtu izvēlējusies realizēties un izmantot iespējas. Zinu, ka man ir/bija potenciāls, bet... varbūt vēl viss priekšā? (t)
9. Dzīvoju ārzemēs šobrīd, un esmu ceļojusi un studējusi ārzemēs. Varbūt kādreiz atgriezīšos Latvijā, bet uz doto brīdi tādu plānu nav.
10. Tā īsti nemeklēju piedzīvojumus un baudas. Patiesībā dzīvoju ļoti mietpilsonisku garlaicīgu dzīvi, neesmu nekad bijusi ballīšu karaliene, bet sapņot gan sapņoju par visu ko un vilina mākslinieciskā pasaule... :D Tālākais teksts ļoti atbilst.
11. Nez cik saasināti, bet gada vidū ļoti strauji un negaidīti priekš mums pašiem pieņēmām lēmumu pārvākties uz citu pilsētu un to ļoti ātri, un diezgan viegli arī noorganizējām (augustā ievācāmies jaunajā dzīvesvietā). Decembris mums noteikti bija "attiecību mēnesis", kur tika pārcilāti ļoti daudzi jautājumi un tēmas, kuras nekad nebija aktuālas līdz tam.
12. Nē. Drīzāk no manas mātes nāk diezgan liela materiālā palīdzība.
13. Šitas ir bez maz vai pirmais punkts manas personības problēmā - es pēdējā laikā daudz domāju par to, kāpēc es daru to vai šito un viss tik nesaprotami, impulsīvi un bez loģikas...

Un vēlreiz - milzīgs paldies! :-)
29.01.2015 01:37 |

Reitings 763
Paldies, meitenes, par atsauksmēm un komentāriem! :) Prieks sadarboties ;D

Piedāvāju vēl 3 meitenēm pieteikties uz šādu nelielu personības analīzi. Pieteikties var tās, kas zina PRECĪZU savu dzimšanas laiku un ir ar mieru pakomenē katru no manis rakstītajiem punktiem. Tātad, pirmās trīs, kas pieteiksies un saņems manu apstiprinājumu, aicinātas man vēstulē atsūtīt savu dzimšanas dienu (diena, mēnesis, gads), dzimšanas vietu un precīzu laiku. Ja manā galā nebūs nekādas aizķeršanās, paskatīšos jūs dienas laikā. Paroles vietā šoreiz jāieraksta sava mīļākā dabas parādība.

Tātad?
29.01.2015 10:26 |

Reitings 445
Reģ: 05.02.2009
ES!!!!
29.01.2015 10:28 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Piesakos!
29.01.2015 10:28 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
es :)
29.01.2015 10:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits