Labrīt! Miegs nenāk, tad nu nolēmu, ka laiks sākt šīs dienas beztēmu! :) Kādi jums šodienai plāni? Pašai plānos ietilpst piparkūky cepšana, ja nenoslinkošu un būs spēks pēc negulētas nakts. Jau nedēļas vidū nopirku mīklu, ļoti patīk tas process.
Tādas sadzīviskās lietas, par dzīvi, ģimeni. kā rīkoties un kā nē. nesapratne vai rīkojos pareizi un kā rīkoties tālāk sperot tik nopietnu solu. kā galus savilkt kopā. vai spēšu darbu atrast. viss kopā tā arī maisās pa galvu.
Labrīt! Esmu ciemos pie mammas. Uzrāvos no miega, mammas telefona zvana dēļ un mamma darbā, aizmirsusi kārtējo reizi telefonu mājās. Tad nu sagaidīju mājās tiko un varu gulēt tālāk. Plānā šovakar braukt pie brāļa uz Liepāju, paciemoties un izklačoties (l)
Vēl joprojām strādāju. Plānos ir izgulēties pēc darba. Priekšā gan vēl viena nakts maiņa, tāpēc vien jāguļ būs līdz pēdējam.
Vīrietis būs darbā visu dienu. Ideāli! :D
Sēdēšu mājās, gribētos kaut ko piekārtot un sevi sakārtot un pagatavot kaut ko traki gardu un tad jau gan jau vakars būs klāt - tās dienas paiet nemanot!! O.O
Esmu darbiņā un gaidu, kad tikšu mājās.. Man arī pa galvu maisās visādas domas, visu laiku stress, visu laiku slikti utt.. Pagaidām iztieku ar pret-stresa tēju..
Labrīt šorīt atkal meituks neļāva gulēt, tā gribējās pagulēt līdz 10:00, jo vakar bija tik daudz radu ciemos! (Uhhh) :D
Šodien jāpakārto māja pēc ciemiņu ciemošanās, jo te ir tāds bardaks kuru protams vakar es nesavācu spe. atstāju uz šodienu. Un tad pastaigāt pa svaigu gaisu kopā ar ğimeni.
Man dažreiz žēl, ka draugs nav īpaši saldumu mīļotājs, tad varētu mierīgu sirdi visu viņam izbarot, labumā tāpat neiet :D Bet tā man bīstami kko garšīgu taisīt, jo pašai tad arī jāapēd :D
čau! Es atkal darbā,un atkal aizgulejos. Nesaprotu ,kas man ir?? :@ Man ir pielipis mana braļa necelšanās sindroms. :D Drausmas. Laikam jānopērk vēl kāds ļoti skaļs modinātajs.