Sveikas.
Es nesaprotu kapēc tā jādara...
Biju kopā ar puisi 2,5 gadus izšķīrāmies pirms 2 mēnešiem,tagad uzzināju, ka viņš jau bija pateicis draugiem, ka izšķīrāmies ātrāk, pa to laiku viņam jau bija kāda cita! (normāli ne? lai neviens nezinātu, ka viņš krāpj mani!)
Bet pirms tam vienu nakti piedzēries zvanīja un pateica, ka viņam ir cita, sen jau..... viņam apnika, ka es nesaprotu, ka mums viss cauri....un viņš nezina kā vēl , lai izšķiras, negrib, ka man ir nervu sabrukums!! (wtf?) pēc tam nākamajā dienā rakstīja, ka meloja, ka nav citas.. bet tas vairs neko nemainīja... es pārstāju viņam atbildēt, izdzēsu no dzīves un visa pārējā.
Bet viņš turpināja man raktīt un zvanīt.... pēkšņi viņam atkal vajag mani, garas, jo garas sms ar mīlas apliecinājumiem un, ka mainīsies un , ka mums lemts būt kopā.... es viņu ignorēju veselu mēnesi vai pat vairāk, bet viņš ik pa laikam rakstīja! Tad viņš atsūtīja atvadu sms, ka liks mani mierā un, ka mūžam mani mīlēs. Pēc 2 nedēļām jau atkal raksta": čau ko dari? Draudzības vārdā jau vari atbildēt.''
Es neatbildēju, bet izdomāju ieiet viņa draugos un tur ieraudzīju TO CITU! Viņa tomēr eksistēja, es nezinu cik ilgi pirms izšķīrāmies, bet visu šito laiku, kad viņš mani nelika mierā viņš tikās ar viņu!!!!!! Es vnk nesaprotu kāpēc viņam atkal vajadzēja mani un rakstīt un meģināt atgūt, bet tikties tāpat ar citu!
Tagad ir tik sāpīgi sirsniņā! Kāpēc jābūt tādiem cūkām. Kāpēc tik gļēvi jāmelo.. kāpēc jāmoka cilvēks, kas tik daudz atdevis , vai tad nebūtu pelnījusi sakarīgākas attiecības beigas?
KĀDAS JŪSU DOMAS UN VRB LĪDZĪGAS SITUĀCIJAS, JO SARUNAS TAČU PALĪDZ :)))))