Labuvakar!
Jaunajā LILIT ir H&M 10 eiro atlaide pirkumam virs 50 eiro - derīga līdz 14.12.2014. Man pašai nevajag, ja kādu interesē - varu atdot par kaut ko garšīgu.
Var jau būt, ka tiešām kādai noderēs, taču .. vienkāršāk, ja vajag, nav pašai nopirkt to lilit? Būs vēl ko palasīt, turklāt nebūs jātērē laiks, lai runātu tikšanos. Kādus ielūgumus, īpašis kuponus saprotu, ka var mēģināt šādā veidā atdod, bet nu vienkārši kaut ko no žurnāla? Nu nezinu .. redzēs, varbūt būs milzīga atsaucība
Jēziņ!
Ja elizaa būtu kādā komentārā pateikusi, ka izmetusi dāvanu karti (vai kas nu tas ir), tad te būtu pārmetumu jūra, ka varēja taču kādam atdot, kuram vajag. BET NĒ! Atkal nav labi!
labi, labi - viss, izmetu un pie reizes iziešu pastaigāties un iznesīšu miskasti.
vai man tiešām ir uzmanības deficīts, ka bija jāveida jauna diskusija, lai izmestu man nevajadzīgu lietu?
ja iepērkas virs 50 eur, kādi 5 eur atlaide tomēr ir liela nauda, tur sanāk lielisks kapučino un vēl kūciņa foršā kafejnīcā. kāpēc meitene bja jānorej uzreiz?
dažkārt var tikai pabrīnīties par dažu meiteņu stulbumu..