Paranoja?

Reitings 60
Reģ: 04.12.2013
Labrīt sniegotajā rītā!

Gribēju ar Jums pakonsultēties. Man ir stabilas attiecības jau vairākus gadus. Vīrietis nekad nav radījis iemeslu aizdomām par sānsoļiem vai interesi par citām sievietēm. Taču vakardienas situācija mani tā teikt "nolika uz lāpstiņām".
Tātad. pēc darba kā ierasts iebraucām veikalā un pēc tam līdz stāvvietai. Novietojām automašīnu, norunājām, ka degvielas tā pamazāk bākā, bet nu rīt ieliesim, jo šovakar nekur negribas braukt. Kaut kādā brīdī pamanīju, ka viņš iečeko telefonu, šķita, ka sms, bet es parasti neuzmācos ar jautājumiem - kurš Tev raksta, utt., jo viņam raksta reti, tāpēc tam nepievērsu uzmanību. Kad bijām jau pie mājām, viņš ieminējās, ka ap astoņiem aizies pārlikt auto mūsu ierastajā vietā (:D stāvvietā ir mūsu vieta, kurā šoreiz bija iebraucis kāds cits, bet zinam, ka parasti šie "citi" pazūd ap pus deviņiem un tad var pārvietot auto savā vietā).. bet tam arī es īpašu vērību nepievērsu - domāju - kā parasti pajoko, jo reti iet pārlikt auto.. :)
Sākām vakarā skatīties hokeju (šo viņš nelaiž garām un reti kad ir dabūjams hokeja laikā izdarīt kaut ko citu...) pirms astoņiem kļuva tāds nedaudz tramīgs un paziņoja, ka ies līdz auto, aizbrauks ieliet degvielu un pārdzīs auto, vēl pārprasīja, cik pulkstens.. un aizgāja..
Tas uzdzina aizdomas - hokeja laikā? Precīzi astoņos? Pārdzīt auto un ieliet degvielu (neviens no šiem nav prioritāte, jo to var arī nedarīt)???
Atgriezās pēc stundas.. likās - nu labi, viss OK, labā garastāvoklī, atgrieza hokeju TV, lai var turpināt skatīties no tās vietas, kur pārtrauca.. Bet tad piefiksēju, ka savu mobilo ir ielicis krekla kabatā, lai gan ikdienā mājās telefonu tur uz galdiņa.. Tas jau otrreiz uzdzina aizdomas - viņš ar kādu ir ticies un tagad gaida sms.. :D Kādā brīdī piefiksēju, ka pārbauda telefonu (nu jau pēc kādas stundas pēc atgriešanās).. un pēc skaņas sapratu, ka ieslēdz skaņu (tātad bija izslēgta)... nu man klāt bija paranoja - ar ko tikās, kapēc nesaka..
Protams, nolēmu pajautāt, bet viņš tik atteica - tā visa ir sakritība, sagadīšanās, ne ar vienu netikos, nevajag iedomāties to, kā nav.. un vēl - ka es pārāk daudz skatos "Nemelo man" raidījumu :D :D
Bet aizdomas nepamet.. un tā bezspēcības sajūta, ka es jau neko nevaru uzzināt, kamēr pats nepateiks.

Tā ir paranoja? Izlikties, ka nekas nav noticis? Jūsu domas par šo visu?
21.11.2014 09:41 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Skaidroties pa telefonu bija smaga kļūda. vajadzēja aci pret aci, lai redzētu reakciju/uzvedību, ja nu tomēr melo..
un Vispār- izturību tev! neļauj, ka tevi muļķo!
22.11.2014 18:54 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Stunda ir daudz, ja ir parādījusies jauna simpātija. Tad vīrietis tver katru mirkli, lai satiktos, naivās.
22.11.2014 19:02 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Ašo var uztaisīt aiz mājas stūra 15 min.
22.11.2014 19:03 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Artemzija, satikties var, bet ko var stundas laikā sadarīt (domāju tieši ar to otru)? Jūs tiešām katru stundu kontrolējat savus vīriešus, ja stunda jau ir ārprāts?
22.11.2014 19:03 |

Reitings 5346
Stundas laikā var satikties pie tās sievietes mājās, iedzert vīnu, papļāpāt, un ja labi vēlās, arī mīlēties. Vīrietis arī nav muļķis, ielēja benzīnu, lai nav aizdomas un visu jau saplānoja iepriekš. Tikšanās parasti noteikt stundu intervālos, šeit, jau 8 vīrietis ar attaisnojumu aizlaida tālēs zilajās. ;)
Vispār, mēs nezinām otras puses stāstu, varbūt autore ir mainījusies pa šiem gadiem, kļuvusi zāģētāja utt.
22.11.2014 19:07 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nee nu.. Cik taalu sievietes meedz aizdomaaties! Vienkaarshi lasu un briinos! Stunas laikaa viins, sirsniigas sarunas un sex? Nopietni? Ja veel pieskaita celja laiku visos virzienos, laiku liidz benziintankai un benziina ielieshanu+samaksu, jau atliek vien kaadas 30 minuutes tikai labaakaa gadiijumaa... Beidziet tak fantazeet!
22.11.2014 19:14 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Aizdomām šajā gadījumā IR pamats.
Ja reiz vīrietis nekad mūžā pirms tam nav tā uzvedies un pēkšņi vienā dienā hokeja laikā aizlaižas.
22.11.2014 19:16 |

Reitings 180
Reģ: 05.08.2014
Situācija neapskaužama. :(
Bet par to, ka stundaslaikā viņi neko diži nevarēja izdarīt, es pilnīgi piekrītu.Visticamāk nemaz nesatikās, vienkārši sazvanījās un parunāja.
Gribētos dzirdēt šī stāsta turpinājumu.
22.11.2014 19:17 |

Reitings 5346
Neon, nekur nav teikts, ka tā sieviete nedzīvo 5 minūšu attālumā. Varianti var būt dažādi, bet kā jau teicu - mēs nezinām otras puses stāstu.
22.11.2014 19:17 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Nu kāda starpība, ko viņš tās stundas laikā paspēja! Ne jau nu pirmo un vienīgo reizi to otru sievieti satika. Galvenais ir fakts, ka tāda sieviete vīrieša dzīve IR.
22.11.2014 19:21 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Meitenes, varbūt ir vērts pagaidīt līdz autore pati pateiks,ko tad šamējais teica (ja vēlēsies), nevis izdomāt simts un vienu variantu, ko nu stundas laikā var izdarīt?

Par pašu situāciju es nebūšu objektīvākais ieteicējs, tāpēc atturēšos neviešot liekas domas, jo atšķirībā no visām, kas teica, ka ir pieredzējušas līdzīgas situācijas ar draugiem, es, godīgi sakot, esmu bijusi tā, kas pēkšņi maina savus paradumus, kam bija savs iemesls.
22.11.2014 19:21 |

Reitings 11996
Aha... Kaa tad! Izklausaas nu tik nelogjiski, cik vien nelogjiski var buut... Vot taa peekshnji, speeles laikaa viirietim tik ljoti saniezeejaas, ka njeema un aizbrauca gauzhaam nemaakuliigi sleepjot pie miiljaakaas uz zhiglo sexinju, neskatoties uz to, ka draudzene blakus.. :D

Te noteikti ir jaapieveersh uzmaniibu tam, vai uzvediiba tik tieshaam kaut kaa krasi mainiijaas, vai tomeer tiiri sagadiijas vai varbuut arii notika kaut kas steidziigs, par ko neveelas runaat.

Meeru peec savas meerauklas - es regulaari telefonaa dzeeshu sms un zvanus. Tai skaitaa arii no viira vai draudzenes. Un skanja man paarsvaraa ir izsleegta... Pienjemu, ja kaads dabuutu manu sarunu un sms izrakstu, tur buutu ljoti daudz neatbilstiibu un "diivainiibu".
22.11.2014 19:23 |

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Es arī nevaru sagaidīt, kad autore ienāks un pastāstīs kā viss ir beidzies
22.11.2014 19:25 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Piekrītu Lollipop! Kāda starpība, vai tieši šīs stundas laikā viņi tikās, seksoja vai tikai pa telefonu nopļāpāja. KĀDA STARPĪBA?!? Svarīgākais jau ir tas, ka tāda cita sieviete PASTĀV. Nu, labi, šoreiz neseksoja, tikai pa telefonu runāja. A rīt moš jau seksoja pusdienlaikā.
22.11.2014 19:25 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Neon, tu seko līdzi sarunai un piefiksēji, ka jau tika noskaidrots, ka ir šāda cita sieviete un ka viņi sazinājās un viņš to no viņas slēpa.
Te vairs nav runa par juvelieriem vai narko dīleriem.
22.11.2014 19:28 |

Reitings 11996
Arii tas, ka kaada cita sieviete pastaav - veel nenoziime automaatiski, ka vinju starpaa ir kaut kas romantisks.
22.11.2014 19:28 |

10 gadi
Reitings 967
Neon, jā, jā, sarakstīšanās, sazvanīšanās, slapstīšanās draudzenei aiz muguras... nu, protams, ka tur nav absolūti nekā, viss ir nevainīgi :D

Ja godīgi es arī neticu, ka pa stundu var izdarīt visu, ko tur tam džekam vajadzēja + randiņot ar citu čiksu. Bet tas tiešām nav būtiskākais šajā situācijā. Vai viņi tikās vai tikai pa telefonu nopļāpāja.
Vienkārši tāda sajūta rodas no komentētājām, ka galvenais ir saprast, kas notika tajā vakarā. Un, ja atrisinās tā vakara mīklu, viss būs atrisināts un kārtībā. Pat, ja pierādīs, ka tajā vakarā ne ar vienu netikās, tikai sazvanījās, tas absolūti neko neatrisina. Fakts kā tāds, ka viņš slepus kontaktējas ar citu. Tak viņi mierīgi var tikties rīt, parīt, aizparīt jebkurā laikā.
22.11.2014 19:37 |

Reitings 102
Reģ: 02.01.2013
Pasekoju līdzi stāstam un tiešām žēl autores. Arī 20 minūtēs var kārtīgi papriecāties,kur nu vēl stundu. Moš tā meiča turpat pie mājas ar gaidïja.
22.11.2014 19:44 |

Reitings 11996
Neon, jā, jā, sarakstīšanās, sazvanīšanās, slapstīšanās draudzenei aiz muguras... nu, protams, ka tur nav absolūti nekā, viss ir nevainīgi

Zini, pienjemsim, ka draudzene ne pirmo reizi shitaa cheko un par katru siikumu uzvelkaas un pratina, tad nu nav jaabriinaas, ka puisis kaut ko sleepj peekshnji. Iespeejams tas bija tikai viens gadiijums, ieprieksh ar to meitenei ne sarakstiijaas, ne sazvaniijaas, ne tikaas aarpus kaartas, bet shoreiz kaut kas bija atgadiijies un vinjsh, labs cilveeks buudams, noleema kaut kaa izpaliidzeet, uzklausiit u.t.t. (jaa, zinu, skan neticai! :D ) Nu kur pieraadiijumi, ka taa meitene, kas nu vinja arii nebuutu, ir biezha sarunu biedrene?... Tas bija tikai viens vakars, kur pat nav pieraadiits, ka vinji vispaar tikaas. Un, ja buutu kaut kas nopietns tur, tad noteiktu mekleetu tikshanos un sarakstiitos "droshaakaa" laikaa, kad nav viss tik aciimredzams.

Vispaar, protams te 50/50, ka var buut gan taa, gan shitaa. Vienkaarshi aardiities un uzskatiit, ka shis gadiijums ir 100% pieraadiijums puisha kraapshanai un neuzticiibai, manupraat, ir stipri paarsteidziigi.

Neaizstaavu puisi, bet censhos sho situaaciju paveerot no dazhaadiem aspektiem.
22.11.2014 19:46 |

10 gadi
Reitings 967
Neon, ja tas būtu kaut kāds viens ārpus kārtas gadījums ar to citu sievieti, autore nebūtu viņu kā pirmo iedomājusies, domājot par šo situāciju. Tas vien jau liecina, ka tā cita sieviete kaut kā viņu abu vidē ir nonākusi jau...
22.11.2014 19:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits