Vai es nesapratu jautajumu...Doma Tev pareiza, bet ne tas, ko man vajag. Man interesē, kāda ir atšķirība starp amerikāņu un eiropiešu uzskatiem par biheiviorismu.
Ja pareizi sapratu, ir jāpēta rašanās un attīstība
latviešu Vikipēdijā, kur ir tikai 2 rindkopas par šo tēmu, bet pat tur ir dota atbildeNē, acīmredzot, nesaprati gan, jo tur galīgi nav dota atbilde. Man nav vajadzīgs, kas tas ir, kur radies u.tml. Konkrēti pateicu, ko man vajag. 2 pusložu atšķirīgo skatu/viedokli. Kā arī to, kādēļ biheiviorisms ir cieši saistīts ar militāro vidi. Atbildes, ko man vajadzēja, atradu pati, vismaz daļējas. Bet paldies tāpat, ka iesaistījāties.
kur ir problēma tev sameklēt atbildiNav problēmas, vajadzēja ātri, ātrumā nevarēju atrast. Es gan nesaprotu, kādēļ vienmēr uz katru jautājumu, uz kuru meitenes šeit sagaida atbildes (vienalga, cik muļķīgs tas kādam šķistu; un stulbu jautājumu nav, ir tikai riebīgas atbildes), ir jāatbild ar šiem nicinošajiem komentāriem, kāpēc pati nevarot atrast u.tml., tā vietā, lai elementāras cieņas vadīta, ja reiz zina cilvēkam interesējošā jautājuma atbildi, veltītu 1 minūti sava laika, apskaidrojot cilvēku. Un nevajag teikt, ka nav laika, ja reiz atrodas laiks uzbraukt, kas par muļķi, pati nevarot atrast.