Jau ilgi laiku nomoka mani ēšanas traucējumi, precīzāk, kompulsīvā pārēšanās, kas sliecas uz bulīmijas pusi. Turklāt, ar manu dzīvesveidu tad galīgi neiet kopā, jo esmu sportiste, kas šad un tad kāpj arī uz pjedestāla. Esmu sapratusi, kā sākas tā ēšanas lēkme. Ja atļauju sev apēst 1 konfekti, viss, galvā klikšķis un aptumsums. Sāku ēst visu pēc kārtas, maizi ar ievārījumu puskukuli, visus veselīgos produktus, jebko, ko sastopu. JO MANS SLIMAIS PRĀTS UZSKATA TĀ- ja jau sabojāji dienu ar to konfekti, tad nav vairs ko un var sākt rīt, jo tāpat jau dienas plāns ir izjaukts, tad līdz galam! Nesaprotu, kā apstāties pie tās konfektes un aizmirst to. Es vienkārši gribu mainīt domāšanu, bet nesaprotu, kā. Kā nedomāt visu laiku par ēdienu, neuztraukties, neizjust vainu un sevis nosodīšanu. Jau 2 kg ir nākuši klāt, un vēl vairāk pārdzīvoju, sevi ierobežoju, pēc tam noraujoties. Es zinu visu, kas ir veselīgs, kas nav, cik daudz un kad tieši ēst, bet galvā vienkārši ir problēma, pretīga slimība, kas nomoka ne mani vien.