Sveikas, jaukās un pieaugušās dāmas!
Manā dzīvē ir trīs vīrieši - jurists no Rīgas, tuliņ 30 gadi, gara auguma, izskatīgs, maigs un romantiks, uz ģimeni tendēts; tad ir vīrietis, jaunākais no visiem, kurš arī strādā Rīgā, bet pieder māja laukos, labi pelna, un pēdējo krelu novilks, lai vien viņa sievietei būtu labi!
Ar šiem diviem es tikai tiekos, nav ne seksa, ne skūpstīšanās. Man godīgi sakot neprasās, zinu, ka viņi skūpstus noteikti gribētu.
Un tad ir vīrietis, kurš nav no Rīgas, strādā fizisku darbu, ir sava māja, labi pelna un par mani ir ļoti vecāks. Pagaidām mūsu gadu starpība man netraucē, taču nezinu, kā būs vēlāk. Ar viņu iepazinos jau kādu laiku atpakaļ un ir mums bijuši randiņi, skūpstīšanās un arī sekss. Tas viss bija senāk, pēdējā laikā ar viņu vairs netikos, domāju tā būs labāk. Bet nu viņš ir atkal atgriezies manā dzīvē ,pēc manas pašas iniciatīvas.
Viņš ir ļoti vīrišķīgs, izskatīgs, spēcīgs. Tumšiem matiem un tumšām acīm, tieši tā kā man patīk!
Viņš nav no tiem romantiskākajiem- dziesmu man nedziedās un arī visu māju ar ziedlapiņām nepiebērs (te es vienkārši no klišejām paņēmu piemērus, lai jūs saprastu domu), taču vienmēr nopērk vai nu šampanieti vai vīnu, bieži ir školāde un citi kārumi, reiz viņš man arī svaigu, paša spiestu apelsīnu sulu brokastīs pasniedza. Manas vēlmes viņš kaut kā mērienīgi, bet izdabā.
Bet te ir tā lieta - es nezinu vai varu viņam uzticēties. Tāpēc arī izmetu senāk viņu no savas dzīves. Un it kā es varu mierīgi dzīvot bez viņa. Tomēr kad runa iet par seksu, tad to es gribu tikai ar viņu. Nespēju vairs ne ar vienu citu pārgulēt, vismaz man šķiet, ka nespēju.
Sievietes viņam ir diezgan bijušas, un tāpēc ir tas fakts - nejūtos gana īpaša ar viņu. Un neesmu arī pārliecināta, ka viņš man būtu uzticīgs, ja es saņemtos uz attiecībām ar viņu. Mums abiem ir simpātijas vienam pret otru, un abiem nav uzticība vienam otram. Viņš domā, ka pēc kāda laika pārdomāšu un aiziešu no viņa, jo esmu vēl jauna (un es arī nevaru par sevi galvot), bet es savukārt - ka man būs jāpiedzīvo neuzticība attiecībās.
Kā jums šķiet - kādu stabilo variantu bez stiprām simpātijām un laba seksa, vai tomēr riskēt?