Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meitenes, ieteikumus!

Reitings 12
Reģ: 20.11.2014
Sveikas, jaukās un pieaugušās dāmas!
Manā dzīvē ir trīs vīrieši - jurists no Rīgas, tuliņ 30 gadi, gara auguma, izskatīgs, maigs un romantiks, uz ģimeni tendēts; tad ir vīrietis, jaunākais no visiem, kurš arī strādā Rīgā, bet pieder māja laukos, labi pelna, un pēdējo krelu novilks, lai vien viņa sievietei būtu labi!
Ar šiem diviem es tikai tiekos, nav ne seksa, ne skūpstīšanās. Man godīgi sakot neprasās, zinu, ka viņi skūpstus noteikti gribētu.
Un tad ir vīrietis, kurš nav no Rīgas, strādā fizisku darbu, ir sava māja, labi pelna un par mani ir ļoti vecāks. Pagaidām mūsu gadu starpība man netraucē, taču nezinu, kā būs vēlāk. Ar viņu iepazinos jau kādu laiku atpakaļ un ir mums bijuši randiņi, skūpstīšanās un arī sekss. Tas viss bija senāk, pēdējā laikā ar viņu vairs netikos, domāju tā būs labāk. Bet nu viņš ir atkal atgriezies manā dzīvē ,pēc manas pašas iniciatīvas.

Viņš ir ļoti vīrišķīgs, izskatīgs, spēcīgs. Tumšiem matiem un tumšām acīm, tieši tā kā man patīk!
Viņš nav no tiem romantiskākajiem- dziesmu man nedziedās un arī visu māju ar ziedlapiņām nepiebērs (te es vienkārši no klišejām paņēmu piemērus, lai jūs saprastu domu), taču vienmēr nopērk vai nu šampanieti vai vīnu, bieži ir školāde un citi kārumi, reiz viņš man arī svaigu, paša spiestu apelsīnu sulu brokastīs pasniedza. Manas vēlmes viņš kaut kā mērienīgi, bet izdabā.

Bet te ir tā lieta - es nezinu vai varu viņam uzticēties. Tāpēc arī izmetu senāk viņu no savas dzīves. Un it kā es varu mierīgi dzīvot bez viņa. Tomēr kad runa iet par seksu, tad to es gribu tikai ar viņu. Nespēju vairs ne ar vienu citu pārgulēt, vismaz man šķiet, ka nespēju.
Sievietes viņam ir diezgan bijušas, un tāpēc ir tas fakts - nejūtos gana īpaša ar viņu. Un neesmu arī pārliecināta, ka viņš man būtu uzticīgs, ja es saņemtos uz attiecībām ar viņu. Mums abiem ir simpātijas vienam pret otru, un abiem nav uzticība vienam otram. Viņš domā, ka pēc kāda laika pārdomāšu un aiziešu no viņa, jo esmu vēl jauna (un es arī nevaru par sevi galvot), bet es savukārt - ka man būs jāpiedzīvo neuzticība attiecībās.

Kā jums šķiet - kādu stabilo variantu bez stiprām simpātijām un laba seksa, vai tomēr riskēt?
20.11.2014 14:32 |

Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Kapēc, kāds obligāti jāizvēlas? Vai tad vienīgie vīrieši uz pasaules? Labāk sagaidi to ar kuru gan seksu gribēsies, gan ar visu pārējo busi apmierināta!
20.11.2014 14:37 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
tu aprakstīji tādas ārišķīgas un materiālas lietas - izskats, dzīvesvieta, darbs. bet galvenais, jau ir kā tu jūties ar katru no viņiem. to neviens cits, kā tu pati, to nezina.
kaut kur intuitīvi jau jūti, kuru vīrieti vēlies paturēt savā dzīvē.
20.11.2014 14:46 |

Reitings 12
Nē, dzīvot vienai nav tā vērts. Protams, viss var vienmēr mainīties, un man ir bijis periods, kad ilgu laiku esmu viena, jo pati tā vēlos, bet tomēr sievietei ir vajadzīgs vīrietis.
Mēs neesam radītas šai pasaulē, lai vienmēr par visu cīnītos vienas. No attiecībām var daudz iegūt. Esam veselīgākas, skaistākas un pozitīvākas, ja mums ir kāds, kas mūs mīl un lutina.
20.11.2014 14:47 |

Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Ilgstoši dzīvojot ar cilvēku pret kuru nav mīlestības, nu vai vismaz kaut kādas simpātijas, sieviete nekļūs pozitīvāka un skaistāka. Agri vai vēlu sāksi pamanīt visādus sīkumus, sāksies kašķi utt.
Nu varbūt es esmu dīvaina, bet man nepietiek ar to ka mani mīl, ja es to cilvēku nemīlu, tad attiecībās laimīga nebūšu!
20.11.2014 14:53 |

Reitings 107
Reģ: 05.08.2013
ja tev vini ir 3 tad es domaju riske pamegini satikties ar katru no viniem , nav obligati jagul ar visiem ej uz randiniem parbaudi savas izjutas plusus un minusus katra no viniem. padoma par nakotni uun par sevi- tas ir galveinais ... ja vini tik uzticigi tevi gaida tad nekur nepazudis bet loti nevelc laiku lai nepaliec bez neviena!
20.11.2014 15:00 |

Reitings 40
Man vienmēr ir šķitis, ka ķermenis zina, kas viņam vajadzīgs - arī seksa ziņā - ja Tavam ķermenim patīk otra ķermenis, tātad viss štokos. Nav jēgas, manuprāt, izvēlēties vīrieti pēc profesijas vai ienākumiem. Tas vis ir zūdošas vērtības. Plus, vnm, izvēloties vīrieti, iedomājies, vai Tev būs ko ar viņu runāt un darīt pēc 30 gadiem, kad sekss sastādīs labi ja 5.daļu no sadzīves :)
Veiksmi :)
20.11.2014 15:11 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Kapēc, kāds obligāti jāizvēlas?

Autore tak raksta - bagāti, turīgi, novilks pēdējo kreklu. Tā ir atbilde - kāpēc obligāti grib izvēlēties kādu no šiem.
Ieteiktu gaidīt kādu, kura dēļ būsi gatava veidot stabilas attiecības, jo šobrīd izskatās dīvaina situācija - ar vienu guli, ar diviem tiecies...Hmm...
Ja šādu tektu būtu ielicis vīrietis, tad šeit jau būtu vsm 100 komentāri no sērijas - "Cūka! Vazā trīs aiz deguna! Tāds maita" utt.
20.11.2014 15:28 |

10 gadi
Reitings 6264
Reģ: 01.04.2009
Es jau izvēlētos tomēr pēc tās emocionālās sfēras - vai ir labi kopā, interesanti, vari būt tu pati, ir par ko parunāt, līdzīgs inteliģences līmenis utt. Jā, forši, ka ir labs sekss, bet vai ar to pietiks ilgtermiņā?
Par tiem pirmajiem diviem... Jā, ir it kā tie ārējie plusi, ko pati minēji, bet atkal vajag pajautāt sev - vai ar to pietiks? Un kaut kā nejūtu no uzrakstītā, ka kaut ko vairāk tu ar viņiem gribētu.
Varbūt tomēr labāk nogaidīt un atrast kādu, kurš, tā teikt, uzrunā visos līmeņos?
20.11.2014 15:46 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja nevar izvēlēties tad neviens nav īstais.
Tas ir jājūt ar skaidru prātu, bez emocijām, bez materiālisma.
20.11.2014 16:22 |

Reitings 12
Kāda mīlestība, kādas jūtas?! Mūsu laikos vai maz ko tādu var atrast.
20.11.2014 21:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits