Nu bet kā var ieteikt frizieri? Meitene minēja pilsētu? Ieteiks Rīgā, izrādīsies, ka meitene no kādas citas pilsētas, un tad atkal citas teiks, ka laikam iedomājas, ka vienīgā vieta, kur ir frizētavas ir Rīga, bet viss pārējais - lauki (tas tā - cosmo stiliņā tik ļoti būtu) :D
Turklāt - ieteikt var tikai tās, kurām pašām ir kas līdzīgs, jo nu, būsim reālas, lai arī cik laba man nešķistu mana friziere, kura man šķipsno matus - es tiešām nezinu, vai viņai tik pat smuki sanāktu izveidot ombre krāsojumu. Vispieņemamāko variantu es jau minēju - ņem bildi, ej uz frizētavu un jautā, vai kas tāds būs frizierei pa spēkam. Es gan iepriekš novērtētu arī frizieri, nekad neeju pie tādām, kurām pašām mati nav no tiem glītākajiem (jā, uzskatu, ka frizieriem jābūt ar skaistiem matiem, tā teikt, lai tā ir viņu vizītkarte :D)
Ja joprojām nevar izlemt - es kādu laiku gāju Rīgā pie frizieres Lauras Akmentiņas (savulaik pieņēma arī mājās), jauka meitene, ieteikts vislabāko un saudzīgāko variantu tieši Tev, bet nu pati tagad eju savā ciematā :)