Esmu augusi mazpilsētā.
Laukos(ar laukiem saprotu privātmāju, kur tuvākie kaimiņi vismaz 5km attālumā, kur ir kūts ar lopiņiem un nenormāli milzīgas kartupeļu plantācijas utt) es nevarētu, jo man hroniski riebjas dārza darbi - visas tās milzīgās kartupeļu talkas, vasarās ravēšanas katru dienu un visu dienu utt. Ir nācies tādās piedalīties un - nē, paldies. Negribu es pavadīt laiku raujoties lauku darbos un dzīvot daudzus km no veikala vai pilsētas, kur ir kultūras pasākumi un, protams, slimnīcas un citas vajadzīgas lietas.
Tāpēc, es izvēlētos pilsētu. Vienīgi, protams, arī ne kuru katru. Rīgā man nepatīk, bet Liepājā labprāt dzīvotu. Rīga man uzdzen stresu, te man nav miers. Taču, te redzu 1 labu lietu - daudzi kultūras pasākumi rokas stiepiena attālumā(teātris, koncerti, izstādes, kino). Nav ko darīt - var aiziet, kad vien sagribas. To man vispār vajag - tuvumā iespēju aiziet uz kino, aiziet uz teātri utt.
Ja būtu darbs, tad es varētu arī dzīvot dzīvoklī savā māju mazpilsētā - miers, ir veikali, ir cilvēki, bet nav burzmas un nav lauku darbu.