Bez problēmām labprāt dzīvotu viensētā dažu km attālumā no kādas lielākas pilsētas. Mūsdienās sen kā vairs nav jāpārvietojas ar kājām vai karieti,lai tikai pilsētas centrā cilvēkiem būtu pieejami ārsti,izglītības iestādes,kulturas pasākumi utt. Mierīgi uz darbu var braukt stundu,diži neredzu atšķirību starp dzīvošanu kādā nomaļākā Rīgas mikrorajonā. Tā kā es arī vēlos sev daudz dzīvniekus(sunīši,kaķīši,trusīši,minicūciņas utt),tad centra dzīvoklī tādus turēt tomēr ir dzīvnieku mocīšana. Arī darbi mani nebiedē-lapu grābšana,ābolu lasīšana,sniega šķūrēšana,ravēšana utt,esmu dzīvojusi privātmājā un to visu darījusi. Ar prieku iekārtotu sev dažas dobītes un mini siltumnīcu,tīri priekš sevis. Tāpat visi mājas darbi neaizņem nemaz tik daudz laika,lai nevarētu atpūsties. Turklāt rušināties savā puķu vai burkānu dobē pat savā ziņā ir meditācija,jo īpaši ja dārzā var ieslēgt fonā kādu mūziku. Tad vakarā malkot lapenē vīnu un klausīties sienāžus. Ir tomēr atšķirība starp lauksaimniecības plašumiem un vienkārši māju laukos,kur dārziņš ir savam priekam. Tāpat neiebilstu pret malkas apkuri mājai,jo tieši tādā privātmājā esmu dzīvojusi, kas bija ar malkas nevis gāzes apkuri.