Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grutnieciba,nesaskanas gimene.

Reitings 171
Reģ: 17.07.2014
Man ir radusies problema.Tuvojos grutniecibas finisam,bet mana gimene (starp viru un mani) ir radusas memormalas nesaskanas..Virs mani vispar nesaprot,liekas,ka pat neatbalsta,es vairs nevaru.Ja kaut kur ejam,vins doma tikai par izklaidi neis par to,ka taja vieta jutos es..Jus jau saprotat,ka es jutos,kad apkart ir daudz cilveku,bet man ir mizligs veders un visi blenz virsu.Del ta mums rodas nesaskanas,stridi..Virs grib izklaidi,bet man prasas miers. :(
19.11.2014 12:00 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Kāda atšķirība,ka kāds uz Tevi lūr? Tās nav Tavas problēmas. Patiesībā es ar lūru uz grūtniecēm, uzreiz atceros par savu grūtniecību, vispār prieks,ka redzu meitenes ar punčiem.
19.11.2014 15:40 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Tikai neizmet vai nenosit vīrieti pirmajā nedēļā pēc dzemdībām

Man par šito smiekli vairs nenāk. Man vīrs pirms dzemdībām skumji teica, ka es pēc dzemdībām pirmajā mēnesī no hormoniem būšot dikti kašķīga. Tad es neticēju. Līdz uznāca niknuma lēkmes un varēju izlamāt nabaga vīru par neko. Briesmīgi. Labi, ka tagad tas ir pārgājis un atkal esmu pati vecā labā es. :D

Par autores situāciju - piekrītu meitenēm, ka vīrietis grib vēl "izskrieties" pēdējo reizi. Vīrieši arī ir stresā, kad gaidāms mazulis. Jo viņiem ir vēl grūtāk saprast, kā būt par vecāku, ko varēs un ko nē. Viņiem ir grūtāk iejusties vecāka ādā, jo mums, sievietēm, tās sajūtas ir fiziskas un mēs jūtam to sevī augošo jauno dzīvību. Vīrietis tikai var būt blakus kā novērotājs. It sevišķi, ja vīrietis ir vecāks (šajā gadījumā 31 gads) un gaidāms pirmais mazulis. Droši vien viņš savā prātā ir iztēlojies, kāda būs dzīve ar mazuli - nevarēs nekur iet, būs jārūpējas utt. Tas viss ir milzīgs stress, kas izpaužas uz āru ne tajā labākajā veidā. Tāpat grūtniecība arī topošajai mammai ir pamatīgs pārbaudījums, jo hormonu iespaidā parādas egoisms - MAN ir grūti, ES tagad gribu atpūsties, ES jūtos slikti, tev ir jāizdabā MAN. Un tas nav nekas slikts, tas ir jāizdzīvo un jāpārdzīvo. Meitenes teica, ka daudz kas jāupurē bērna labā. Jā, tā ir, ir lietas, jo nav tik viegli izdarīt ar bērnu, bet dzīve pēc bērna piedzimšanas NEBEIDZAS. Tā tikai pāriet citā kvalitātē. Kaut vai tā pati izklaide pēc bērna tiek vairāk novērtēta un izbaudīta.

Strīdi nav nekas pozitīvs. It sevišķi finiša taisnē no tiem vajadzētu izvairīties, jo tas ir laiks, kad abiem mīļotajiem jābūt uz vienota viļņa un jāgatavojas tam fantastiskajam notikumam. Kā sievietei nepieciešams vīrieša plecs, uz kura atbalstīties un sajust gādību un drošību, tā arī vīrietim ir svarīgi sajust, ka mīļotā sieviete paliek par mīļoto sievieti, nevis pārvēršas par motorzāģi. Un nobeigumā padalīšos ar atziņu, ko vienmēr paturu prātā: Piedošanu lūdz nevis tas, kuram ir taisnība, bet gan tas, kuram attiecības ir vissvarīgākās.
19.11.2014 16:47 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
No vienas spuses saprotu autori - nogurums (gruutnieciiba nav invaliditaate vai slimiiba, bet smagi ir taa vai taa, sevishkji gruutnieciibas beigaas), un arii hormoni iespaido redzeejumu uz attieciibaam... Bet no otras puses, ne tik daudz atbalstu viirieti, cik saprot, ka kameer joprojaam esat divi vien - tomeer vajag paspeet veel izkusteeties un patuseet, ja taa esat dariijushi arii pirms gruutnieciibas. Kad piedzims beerns - tad tik tieshaam viens no jums seedees maajaas, un pat, ja beernu njemsiet liidzi - taa taapat nebuus nekaada iista izklaide.

Man gan taadu probleemu nekad nav bijis - viirs uz kaadu tusinju vai pasaakumu ar mietu jaadzen un arii tad veel nav garantijas, ka ies... :D Bet nu - ja jums taada uzvediiba bija normaala veel pirms gruutnieciibas tad nebriinies, ka arii shobriid viirietis taa turpina dziivot. Vinjsh nav gruutniece, nejuut to, ko tu un tas, ka vinjsh tagad ir kljuvis par teevu un, ka vinja dziivee ir pilniigi cita atbildiiba - tas vinjam visticamaak pieleks krietni vien veelaak, kad mazais jau iespeejams staigaas... Tas nav nemaz forshi! Bet taa diemzheel notiek ar ljoti daudiem viirieshiem. Vai nu meegjini to saprast un piespeelee vinjam vai arii - runaa un meegjini vinjam iepoteet savu nostaaju.
19.11.2014 16:58 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
kampanella, toreiz strīds nebija par bērnu, bet par mani un manu uzmanības deficītu, kas ja atskatos tagad ar vēsu prātu bija mana nobesīšanās un fatāls sabiedrības trūkums, jo pateicoties lielai daļai sabiedrības, sieviete ar mazu bērnu tiek uztverta gandrīz par spitālīgo, pie kuras nevar nākt bez uzaicinājuma ciemos ( jā, man patīk negaidīti ciemiņi ), nevar spontāni piezvanīt un teikt , ka pēc 20 min braucam pie Martas uz dāču u.t.t nu lielai daļai jauno māmiņu varbūt pas nav pieņemami, bet es neesmu liela daļa ... Speciāli Tev un pārējām , tēvs dievina meitu , nēsā sev uz kakla , spēlē piramīdas, skatās multes, ķer kaķi , mazgā un baro, vienīgais , ko viņš nedara viņam bail no kakaina pampera un meitas kājstarpes kā tādas ... Es atšķirībā no Tevis neesmu uz laiku bijusi pašķīrusies ar vīru , lai tur kaut ko saprastu .... mani mans attiecību modelis pilnībā apmierina, ko tad man vajdzētu darīt , katru rītu beztēmā rakstīt cik bezgala mīlu savu vīru !? Protams mums dažreiz ir domstarpības vai kāds kašķis , bet kam tā nav !? To nav tiem kuru starpā sen valda vienaldzība ... Kamēr ir kašķi un strīdi ( saprāta robežās ) tikmēr attiecības ir dzīvas un Tu zini , ka otram nav vienalga kas notiek !

Es esmu dzīvs cilvēks ar saviem plusiem un mīnusiem, ar savām emocijām un atšķirībā no daudzām man nav bail pateikt, ka mani kas abižoja arī šeit , tas kādu jūs mani vai kādu citu lietotāju iedomājaties ir tikai Jūsu prizma un fantāzijas lidojums , kuru ietekmē un kurš ir atkarīgs no mana vai kādas citas rakstītā, un subjektīvo uzskatu par sitāciju, es parasti dalos ar sausiem faktiem , Jūsu fantāzija piešķir šiem faktiem krāsu un emocijas ....

Prieks , ka Lollipop uztvēra manis teikto pareizi , man arī šķiet, ka autore līdz galam neapjauš kā būs , tāpat kā visas pārējās grūtnieces , nu tiešām reti kurai ir tāds bēbis kā man ... ļoti daudzi pāri šķiras , jo bērns nebūt nav lellīte un cilvēka baterijas nav mūžīgas , jebkuram var uzsist reālu dusmu, ja neesi normāli gulējis un ēdis mēnesi un pat zīlēdams nezini , kad to varēsi izdarīt .... !
19.11.2014 17:17 |

Reitings 9917
o vairāk te kāds raksta par savu dzīvi, jo vairāk citām ir ko ķengāt un bāzt sejā!

Precīzi, un mans novērjomus rāda, ka šo piekopj tās, kas par sevi maz ko stāsta ... kapēc nestāsta? pašās jau labāk zin ....
19.11.2014 17:18 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
weee,nepūlies, jo kampanellai noteikti ir "ļoti žēl" ( lasās kā "vai dieniņ',kā man paveicies ar manu super vīrieti,bet citām gatavie šausmoņi"), ka jūs neskataties viens otram acīs 24h diennaktī. Par maz!!! Par maz tu te stāsti,ko tētis dara ar bērnu :D ja nestāsti,tātad ir slikti!Ja nav minēts kaut kas forumā,tas tā nav. Saproti? Kā ar fb. Ja tevis tur nav, tevis nav vispār. Kampanellai nav attiecību problēmu vispār, ak pašķīrās, bet tas nekas,jo pēc tam bija kāzas un tas viss vairs neskaitās,tāpēc nākas norādīt uz citu attiecībām.
19.11.2014 17:24 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Es uzskatu, ka vīrietim pret sievieti jāizturas kā pret princesi ikdienā, bet, kad viņa ir stāvoklī, dubultā. Gan pati uz savas ādas jūtu, gan citiem ģim.locekļiem redzu šādu ģimenes modeli, tāpēc man nav saprotams, kā var attaisnot tusiņus, ja vīrietis grib, bet sieviete nē u.c. nepieklājību.
Taču nedomāju, ka Lapsenites vīrietis uzreiz ir slikts, varbūt vnk lēni, tā teikt, pielēc jaunā loma, tāpēc piekrītu par izrunāšanos un gan jau viss nokārtosies! :)

Novirzoties no galvenās tēmas, piekrītu kampanellai par the one (kas vienā laidā čīkst, nedomāju, ka no laimīgām attiecībām), weee (kas ir visu slikto lietu apkopojums - alko, narko, jebkādu normu neievērošana, citu cilv. necienīšana utt., kāds tur vēl paraugs bērnam.. par attiecībām gan neko nezinu).

Es tā īpaši daudz forumā šādu tēmu nelasu, bet man iekrita acīs Annie attiecības kā pozitīvs paraugs, tādi saulsstariņi abi liekas. Un pēc šīs diskusijas labi patika kampanellas viedoklis par attiecībām.

Un man vienalga, vai kāda fantazē vai nē, mēs forumā atklājam to, ko gribam atklāt, līdz ar ko katra veido savu stāstu, pēc kura citiem foruma dalībniekiem ir pilnas tiesības spriest un saskatīt savas simpātijas, antipātijas, pareizos/nepareizos paraugus utt.
19.11.2014 17:54 |

Reitings 3652
vai, ninasskapi, no tevis neko citu negaidīju. Es tev pēc definīcijas riebjos. Tu neaizmirsti savas morālās kaites apārstēt, un galvenais- ēd.
19.11.2014 17:57 |

Reitings 3652
Karoč atbrīvoju vietu,lai ir kur noparkoties kampanellas ponijiem.
19.11.2014 18:06 |

Reitings 620
Reģ: 22.10.2010
wee un the one attiecības ir galīgi neriktīgas, tāpēc arī skauž, ka citas padalās ar ko labu.
Kampanella te viena no retajām vismaz māk izteikt savu viedokli, kamēr jūs te izklausaties prastas un negudras. Wee, aizej iedzert un uzpīpēt vēl, varbūt vēl "gudrāka" paliksi. Tas jau sen skaidrs, ka tur caur savu "po" uz visu tikai slēp savus kompleksus ;)
19.11.2014 18:41 |

Reitings 5075
Cik interesanti, kas slepjas aiz tadam mikelam un co, ka nak no saviem fake profiliem tik riebeklibas splaut ?? Kas,no ista slabo?
Fuij tadam.
19.11.2014 20:01 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
nesaprotu ko autore var puksteet, tgd saka ka grutniecibas laiku grib pavadiit visu laiku ar savu puisi, bus pieradusi un kad piedzims mazais, tad atkal gribes lai vecis seezh majas un skatas ka mazo ar kruti baro, un kur tu liksies pirmos menesus ar mazo? tuset ar vinju nevaresi un tapec vecim arii jacies no taa bus? ar siko tuset neiesi, uz tevi ad toch blenziis un ne tikai klusuma aprunas bet skalji ar, ai ta grutniecei nav ko dariit cep bezsakaru diskusiju, tpt tu neko nedarisi to ko tev ieteiks, ko gribesi to pati darisi, ja tev pateiks lai skiries tpt neskirsies jo ar mazo viena negribesi palikt,paliksi kaut material apsveruma deelj, da sviests kkads
19.11.2014 20:01 |

Reitings 5075
Precīzi, un mans novērjomus rāda, ka šo piekopj tās, kas par sevi maz ko stāsta ... kapēc nestāsta? pašās jau labāk zin ....

Atbilde vienkarsa,jo tas ir cosmo. Te nevar stastit visu ko doma, ka ir, jo tad tu busi rupja riebiga dzeraja,narkomane un kas tik vel ne. Ne visiem to vajag,ne visas grib so basanu acis pie katra viedokla nesakritibaa . Ne visiem wee ir tadi nervi,lai to klausitos .
19.11.2014 20:04 |

Reitings 2267

Ir uz āru un ir uz iekšu vērsti cilvēki. Man nevajag 100 mīļbildes vai pretēji - rakstīt raudulīgus statusus draugos.lv, gluži tāpat kā cosmo, kuru izmantoju citam mērķim, ne kā savu dienasgrāmatu. Taču, ja citi savas attiecības pasniedz (jebkur) kā uz paplātes, kādēļ lai es nevarētu par viņiem spriest? Tas pats taču arī ar Holivudas un mūsu pašmāju zvaigznēm, viens jau trešo reizi šodien precas un visi mediji par to raksta, kamēr otrs par savu laulības dzīvi nerunā medijos.
19.11.2014 20:22 |

Reitings 2267
Vispār es pēdējo laiku cosmo lasu kā daiļliteratūru - viss ir tik īsts, cik mēs paši to padaram par īstu.
Karoč atbrīvoju vietu,lai ir kur noparkoties kampanellas ponijiem.
19.11.2014 20:24 |

Reitings 9917
Ne visiem wee ir tadi nervi,lai to klausitos .

nu internets nav cilvēkiem ar vājiem nerviem tas tiesa ... :D
19.11.2014 20:34 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Vīrietim par sievietes labsajūtu jārūpējas ir vienmēr, arī ārpus grūtniecības, un otrādi..
, Cormeum, ar tādu domāšanu nav jābrīnās, ka vecis laiž pa kreisi. Tām rūpēm jābūt abpusējām. Attiecībās jābūt līdzsvaram. Arī vīrietis ir cilvēks ar jūtām, ne tikai sievietei kalpones vietā.
19.11.2014 21:59 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Autore, vai ar vīru izrunājāties? Drīkst zināt viņa viedokli?
19.11.2014 23:53 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Cormeum, ar tādu domāšanu nav jābrīnās, ka vecis laiž pa kreisi. Tām rūpēm jābūt abpusējām. Attiecībās jābūt līdzsvaram. Arī vīrietis ir cilvēks ar jūtām, ne tikai sievietei kalpones vietā.

Wendy1, manā citātā ir iekļauti vārdi "un otrādi", kas apzīmē to, ka arī sievietei jārūpējas par vīrieti..
Rūpes un cieņa, manuprāt, ir jauks veids kā izpaust savas siltās jūtas pret otru cilvēku, tā nav gluži kalpošana, vergturība.. :D
Ja vecis laiž pa kreisi, tas nozīmē, ka viņam tāda zema morāle. Normāls vīrietis sakārtos (atrisinās kopīgi problēmas vai izšķirsies) esošās attiecības pirms jaunā gultā rāpsies.. Var šādā situācijā jau meklēt arī ntās vainas sievietē, bet cūķis lielais un krāpējs būs tas, kurš nokrāpis.. :)

Konkrētā situācijā vispār ir bērnudārzs, sievietei liels puncis, drīz dzemdēs, bet vīrietis, lūk, par neizdevušos "ballīti" uzmetis lūpu.. :(
20.11.2014 09:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits