kampanella, toreiz strīds nebija par bērnu, bet par mani un manu uzmanības deficītu, kas ja atskatos tagad ar vēsu prātu bija mana nobesīšanās un fatāls sabiedrības trūkums, jo pateicoties lielai daļai sabiedrības, sieviete ar mazu bērnu tiek uztverta gandrīz par spitālīgo, pie kuras nevar nākt bez uzaicinājuma ciemos ( jā, man patīk negaidīti ciemiņi ), nevar spontāni piezvanīt un teikt , ka pēc 20 min braucam pie Martas uz dāču u.t.t nu lielai daļai jauno māmiņu varbūt pas nav pieņemami, bet es neesmu liela daļa ... Speciāli Tev un pārējām , tēvs dievina meitu , nēsā sev uz kakla , spēlē piramīdas, skatās multes, ķer kaķi , mazgā un baro, vienīgais , ko viņš nedara viņam bail no kakaina pampera un meitas kājstarpes kā tādas ... Es atšķirībā no Tevis neesmu uz laiku bijusi pašķīrusies ar vīru , lai tur kaut ko saprastu .... mani mans attiecību modelis pilnībā apmierina, ko tad man vajdzētu darīt , katru rītu beztēmā rakstīt cik bezgala mīlu savu vīru !? Protams mums dažreiz ir domstarpības vai kāds kašķis , bet kam tā nav !? To nav tiem kuru starpā sen valda vienaldzība ... Kamēr ir kašķi un strīdi ( saprāta robežās ) tikmēr attiecības ir dzīvas un Tu zini , ka otram nav vienalga kas notiek !
Es esmu dzīvs cilvēks ar saviem plusiem un mīnusiem, ar savām emocijām un atšķirībā no daudzām man nav bail pateikt, ka mani kas abižoja arī šeit , tas kādu jūs mani vai kādu citu lietotāju iedomājaties ir tikai Jūsu prizma un fantāzijas lidojums , kuru ietekmē un kurš ir atkarīgs no mana vai kādas citas rakstītā, un subjektīvo uzskatu par sitāciju, es parasti dalos ar sausiem faktiem , Jūsu fantāzija piešķir šiem faktiem krāsu un emocijas ....
Prieks , ka Lollipop uztvēra manis teikto pareizi , man arī šķiet, ka autore līdz galam neapjauš kā būs , tāpat kā visas pārējās grūtnieces , nu tiešām reti kurai ir tāds bēbis kā man ... ļoti daudzi pāri šķiras , jo bērns nebūt nav lellīte un cilvēka baterijas nav mūžīgas , jebkuram var uzsist reālu dusmu, ja neesi normāli gulējis un ēdis mēnesi un pat zīlēdams nezini , kad to varēsi izdarīt .... !