Man liekas,ka ja tu vari to nostaadiit taa,ka maaja ir tavs darbs arii,un projekts un taa alaak,tad ir forshi,ja tu vislaik pilveidojies,apguusti visu jauno- katru gadu veido daarzu nedaudz citaadaak,lasi par daarzkopiibu, atjauno bojaa gaajushos ogu kruumus, apmeeslo, ziemaa apkraaso stumbrus,lai zakji un stirnas nenograuzh, vasaraa iekop piknika vietu ar daarza kamiinu vai labaakajaa variantaa picas kraasni,lasi,meklee meistarus, varbuut pat pati buuvee,un audzini beernus,bet tieshaam speeleejies ar vinjiem un paliidzi veidot maajinju daarzaa,shuut lelleem apgjeerbus,tad taa viss ir taa veerts un dienas beigaas ir baigais gandariijums,bet ja tu vnk katru dienu suu griidu un cep pelmenjus,tad tas paliek garlaiciigi ljooti aatri. Esmu maajsaimniece,kas ik pa laikam aiziet uz darbu( ir periodi,kad 1-2 x nedeeljaa, ir periodi,kad kaadus 6 meeneshsus neeju uz darbu) un man patiik,jo vienmeer esmu recelshu mekleejumos un taisam rotaljlietas,ejam katru dienu svaigaa gaisaa,iepaiistinu beernus ar pasaules kultuuraam un virtuveem. Es ar lepnumu saku,ka varu buut maajsaimniece. Bet tev to ir jaaveelas un jaapatiik,citaadi taas ir mociibas, kaa man,piemeeram,taas buutu mociibas ofisaa seedeet