Sveikas, meitenes! :)
Vakar biju Vecrīgā, vakars bija brīnišķīgs!! Un, kādā momentā, kad sēdēju kopā ar labu paziņu, ieraudzīju Viņu... Parasts, vīrišķīgs puisis. .Acis sastapās un babahh... Tajā momentā apjuku, bet viņš piepeši bija pazudis.. Uzreiz gāju meklēt- neatradu.. Pēc tam, nu jau pēc 2 stundām ieraudzīju viņu atkal - vienu.. Ātri vien ar draugiem atvadījos.. Viņš visu laiku skatījās virsū... Es uz viņu, likās tik sen zināms, tik ļoti neticami.. Un tad vienā momentā viņš devās prom, es arī. Un tā līdz pat Tējas Namiņam, ik pa laikam samainoties -tad viņš priekšā, tad es,, mēs gājām, bet tur mūsu ceļi ižšķīrās.. Es visu ceļu gaidīju, kad viņš kaut ko teiks, ka kaut kas notiks.. Bet nenotika nekas,, un tā arī viens aizgāja pa vienu ceļu, otrs - pa otru.. Bet sajūtas un atmiņas ir palikušas.
Tad nu vēlējos uzzināt, vai Jūsu dzīvē ir gadījies vīrietis, ko netīšām sastopat kādā tusiņā, pasākumā( nav svarīgi), ir abpusējas simpātijas, bet ne viens, ne otrs neiedrošinās uz sarunu un pēc tam satiekaties vēlreiz????