Vespera, Tu esi vienreizēja!
Vairāk šādu cilvēku, kuri dāvā apkārtējiem nesavtīgu mīlestību darba darīšanas veidā
Favel, paldies, taču man kaut kā tas liekas pašaprotami, ka ir jāpalīdz citiem, galvenais, jo vecāka palieku, jo vairāk saprotu, ka tā ir jārīkojas.
P.S. Tu esi ļoti skaista sieviete ;)
Man piedāvāja 3./5. Nodaļa , viena bija bērnu ķirurģija un otra neiroloģijā / neiroķirurģija. Vēl domāju , dēļ tā , ka tas man morāli varētu paņemt ļoti. Jo jau uzrakstiju zinātniski pētniecisko darbu par bērnu un mazuļu patoloģijam un iedzimtām slimībām , balstoties ar reāliem gadījumiem. Teikšu godīgi, biju asarās, ka tāda mazam ir , kas tāds jāpārcieš.
Marbell', Tev nav tā, jo vairāk Tu izproti un studē cilvēku anatomijas procesus, jo profesionālāka Tu paliec, respektīvi, neļauj emocijām pār sevi valdīt? Manuprāt, būt ārstam tā ir liela māksla, tā būtu liela traģēdija, ja ārsts katra pacienta "stāstu" izlaistu caur sevi.
Parfait, paldies, Tev. Kas to būtu domājis, ka es kādreiz dzīvē būšu brīvprātīgā, īpaši, kopš esam pazīstamas :)
P.S. Kā ar maģistru iet? Katrā ziņā, Tev tikai astei ir pāri jāpārkāpj, tad būs viss beidzies.
Rūū, sasmējos :D Pateicos!