BEZteemis 15.novembrii

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Labriit. Shoriit taa esmu es,kas uzsaak bezteemu. Miegs nanaak,njemos pa netu.

Vakar aizgaaju ap 22:20 jau guleet, viirs bija speeleet basiiti un es teicu,ka uztaisiishu vakarinjas,bet taa arii neko neuztaisiju,tagad juutos vainiiga,ka vinjhs ar tukshu veederu dabuujis iet guleet,a moshk kaut ko pats uzeda,nezinu. Neesam runaajushi veel. Vinjhs tik saldi gulj,ka man negribas modinaat. Gaidu,kad deels modiisies,lai varam saakt dienu...
15.11.2014 07:11 |

Reitings 684
Reģ: 19.02.2014
Labrīt!
Gaidu, kad vīrieša kungs iztantarēsies un aizvedīs mani līdz skolai, pēc lekcijām ieplānots šopings, jāsapucē vīrs, vakarpusē staro Rīga apskate. Cerēsim, ka bērnam būs labs garastāvoklis, tad arī viss notiksies (l)
Jauku dienu!
15.11.2014 10:13 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Labrīt. :)
Draugs šodien strādā, tā kā man sestdiena jāpavada vienai pašai. No rīta pamodos ar plānu - braukšu tur, braukšu tur un darīšu to un to.
Un tad piecēlos un sajutos tā jocīgi, un tad tikai atcerējos - vakardien taču jēgerīti pa daudz laikam izdzēru.
Tā nu laikam sēsties pie stūres nav prāta darbs vēl. Viss brauciens jāatliek uz otro dienas pusi. Bet nu līdz pastam ar riteni gan varu aizmīties. Ahhh.. es šorīt brokastīs ēdīšu Latvijas rupjmaizi. Man jau siekalas tek, bet uz pastu varu braukt tikai no 10:00. :(
15.11.2014 10:23 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
čau!
Vīram nenormāla poha guļ gultā un šķiet knapi dzīvību dveš :D Es dzeru kafiju ... Vakarā uz staro rīga , tikai silti jasaģērbjas. Un nekādi nevaru izdomāt ,kur vecrīgā padzert tēju vai ko stiprāku, bet man gribētos lai nav piebāzts ar cilvēkiem . cosmo meitenes, ir idejas ? Vecrīgā galīgi nav mana stiprā puse. :(
15.11.2014 10:23 |

Reitings 1147
Reģ: 29.01.2009
Labritinj!
Es vel valajos pa gultu, slinkums celties.. Delinjs ar draugu jau pie TV skatas Spider man. :D
Ahhh..man sodien tika pienesta kafija gulta ..tik jauki. :)

Passajuta pec vakardienas viskija vakara ir OK, Jo izdzeru loti maz.

Planos sodien vakara iet uz centru skatities ziemassvetku egles iedegsanu, cerams bus smuka un saluts ar. Vispar jau redzes kads laiks te izvertisies,jo pagaidam apmacies. Ja lis lietus, eglite "atkrit"..

Ta, palidziet man kads izlist no gultas :D:D
15.11.2014 10:29 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Skatos visas uz Staro Riga taisās. Mēs arii :)

Brokastis paēstas. Bērns spēlējas ar omleti :D dod Dievs savākties un aiziet paskriet.
Vakar līdz diviem skatījāmies Fizruku, bet nu neko, jūtos bodreņko :D
15.11.2014 10:33 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Labrīt,

vakar tā nostaigājāmies ar draudzeni pa veikaliem, ka atnākot mājās vienīgā doma bija nokrist un necelties....
Tagad šujās sarkans kokvilnas velveta sarfāniņš :) Tas uz Ziemassvētkiem :) Un jau noskatīju ļoti skaistu sarkanu vilnu, kuru drīzumā pirkšu Valentīndienai jeb priekš dzimšanas dienas kleitas un vēl jau bāc ieraudzīju ļoti smuku chanel audumu, baltā krāsā (jau redzēju sevi iekš vienkārša piegriezuma chanel mētelīša)... nu vāks tā ir apsēstība.
Šodien turpinu ar balkonu... sapirku podus, jāturpina stādīšanas darbi. Galu galā man top botāniskais dārzs :D Plus vāru kārtīgu gaļas minestroni, jammmmm :)
Ir kādi romantiskās filmas ieteikumi (ne tīņu tēmas)?
15.11.2014 10:34 |

Reitings 160
Reģ: 21.10.2014
Labrīt! Jau otro dienu jūtos pusslima- visu laiku nāk miegs un sprands sāp. Savādāk nekas. Jāaizbrauc līdz veikalam, jāsapērk salatu sastāvdaļas, jāuzcep kūka. Rīt laižam ciemos- sagatavošu sev ēst. Radiem grūti saprast mani glutēna un laktozes nepanesību. Neiešu apgrūtināt, kaut gan uzskatu, ka nav pieklājīgi uzaicinot mani ciemos piebilst, lai es vedu savu pārtiku....
15.11.2014 10:38 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Chau! Peedeejaa diena Lisbonaa, riit jau uz LV (l). Isteniba loti sailgojos.

Jau driiz jaalien no gultas un jaapabrokasto. Mums te tikai 9.00. Araa laiks super, saule un loti silts.

Jauku dienu!
15.11.2014 10:53 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
labrītiņ,
3 dienas jau esmu normāli gulējusi, tā vien šķiet, ka varētu dejot pa māju aiz priekiem. jāpastrādā un tad jādomā, kā sevi izklaidēt. šodien dikti prasās pēc kādas kūkas ^^
15.11.2014 11:01 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
mans guļ vēl gultā ar sapīkušu skatienu un ir NekoNegribuLiecietManiMierā noskaņojums. uznākušas kaut kādas stulbas domas par dzīvi.. domāju par nākotni, par tagadējām attiecībām un viss pēkšņi liekas galīgi un absolūti greizs. draugs pēdējās nedēļas laikā liekas nevis ideāls, bet kaitinošs, viss man slikti, nekas nav tā, kā gribētos.. laikam kaut kāda rudens depresija. :(

plānā ir sākt kaut ko darīt. nākošnedēļ skola nav, tad uz aiznākošo nedēļu ir 3 prezentācijas, eseja, biznesa plāns ar visu finanšu analīzi, biznesa modelis un vēl visādi darbi.. pat nesaprotu, ar ko lai sāku, lai ātrāk tiktu uz priekšu.
15.11.2014 11:02 |

Reitings 126
Reģ: 27.07.2014
Labrīt, pamodos ar ideālu garastāvokli , ceru , ka neviens pa dienu nesabojās, mīļums sataisīja man brokastis, bet šodienai vēl nekas nav saplānots, bet tik un tā liekas, ka būs ideāla diena!! :)
15.11.2014 11:07 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Labrīt, šonakt atkal bija slikts sapnis, vispār pēdējā laikā bija tikai forši un ideāli sapņi, tagad jau kādu nedēļu vai vairāk ir murgi, pat bail iet gulēt.
Vakardienas iesniņas pārgājušas uz lielām iesnām+klepus, tad atkal dzeru tējiņu un ņammāju mandarīnus.
Plānā domāju doties uz Rīgu, uz Staro Rīga, bet nu redzēs kā sanāks, es te tāda slima, nekur negribas braukt. Varbūt citu dienu.
Vispār dzīve sāk nokārtoties, pamazām, bet sāk.
Foršu dienu!
15.11.2014 11:13 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Labrīt! Šodien jābrauc draudzenes darbu ievērtēt. :D Atkal jātuntulējas biezās kārtās, savādāk ārā paliek arvien aukstāks un aukstāks un ilgi pa āru dzīvojoties negribas saslimt.
Un vēl joprojām esmu nesaprašanā par šo to.

Jauku jums dienu! :)
15.11.2014 11:28 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Sveikas, dāmas!

Es neesmu īsti omā, jo draugs ir izbojājis visus manus šīsdienas plānus. Nu neko, sataisīšos un braukšu uz centru viena.
Tāda sajūta, ka aukstums tuvojas lieliem soļiem. Nezinu, tāds patīkams satraukums, gribās sniedziņu, Ziemassvētku noskaņu un visu, kas saistīts ar to (l)
15.11.2014 11:29 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Tille, skvošu mēdz pa retam mans cīruļvīrietis uzspēlēt. Pa ceļam manai mašīnai vēl ziemas riepas servisā nomainīs. Man kā izteiktai pūcei agrie rīti liek asarām acīs sariesties.
Tu mani ar kruasāniem te kārdini. :D tos lūgšu, lai vīrs ved svaigus rītdienas brokastīm. Es gatavoju tagad banānu- magoņu kēksu (l)
15.11.2014 11:30 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tāda sajūta, ka aukstums tuvojas lieliem soļiem. Nezinu, tāds patīkams satraukums, gribās sniedziņu, Ziemassvētku noskaņu un visu, kas saistīts ar to

+ Es arī ļoti gaidu sniegu, kupenas. To labo aukstumu, nevis to, kas tagad, diskomfortu radošais. :D
15.11.2014 11:35 |

Reitings 10816
Goody Tev draugs paaraak biezhi nebojaa omu un plaanus?:D un Es ar neeeevaru sagadit sniedzinju..tas pelecigums jau seezh aknaas :D
15.11.2014 11:38 |

10 gadi
Reitings 5929
weee, parasti Tequila Boom ir patukši. Tēja ir, kaut kas stiprāks arī. Un gardi kviešu čipši :D
15.11.2014 11:43 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Sveikas!
Šodien jūtos kā maza meitene. :D Pēc pāris mēnešu vientulības un sirds sāpēm man uzrodas pielūdzējs, kas liekas patiesi burvīgs, pirmo reizi es spēju aizmirst bijušo un pārsvarā domāt tikai par viņu, taču šajā visā ir tik liels bet. Es viņu ne reizi neesmu dzīvē satikusi, taču caur sarunām viņš ir lielisks, pēc bildēm pievilcīgs. Pazīstu tikai viņa māsu, kas palīdzēja mums tā kā satikties. :D Katrs dzīvojam savā pilsētā, viņš šobrīd iekrauts savos darbos, man arī nav īsti laika doties ciemos, bet pavisam drīz plānojam satikties. Un tagad lielākā problēma un bailes- ja nu man viņš dzīvē nepatiks? Es gribētu, lai man paliek tik fantastisks sarunu biedrs, bet ja dzīvē man nāksies vilties. Un puisis pats jau vakar pateica, ka ir pieķēries man. Tik ļoti negribu viņu sāpināt, ja nu kas.

Uzreiz vieglāk palika, kad varu Jums to izstāstīt. Gluži kā savu sirsniņu izkratīt kādai labākajai draudzenei. :D
15.11.2014 11:57 |

Reitings 325
Reģ: 27.10.2014
K. Paldies ka noinformēji, tik tiešām tas būtu jauki uz 18 :D Turies!!
15.11.2014 12:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits