Man ir jums jautājums tām lielajām dzīvnieku aizstāvēm- vai tiešām jūs neko nelietojat no dzīvniekiem uzturā? Nevalkājat ādas izstrādājumus? Nelietojiet kosmētiku?
Un vispār tā ir viņiem tradīcija un to nevar citas valstis tā aizliegt. Katra valsts ir savādāka ar savām tradīcijām, uzskatiem un nevienai no citām valstīm nav nekādu tiesību aizliegt kādas valsts tradīcijas.
Man ir jums jautājums tām lielajām dzīvnieku aizstāvēm- vai tiešām jūs neko nelietojat no dzīvniekiem uzturā? Nevalkājat ādas izstrādājumus? Nelietojiet kosmētiku?
Otrs svarīgais punkts ir: Vai šādā veidā tiek apdraudēta konkrētās sugas populācija? Cik es saprotu, tad atbilde ir Nē.
Šis ir fenomenāli. Ar šo punktu būtībā var attaisnot arī jebkura cilvēka slepkavības, jo visas cilvēces populācija jau netiek apdraudēta, ja sētnieks Koļa dzērumā nodur pensionāri Zanīti.
Redzu, ka Jūsu argumentācijas spējas ir ļoti zemā līmenī. Pirms tēlojiet no sevis baigi gudro dāmu, vispirms iepazīstieties ar ko atšķiras nepieciešamība no pietiekamības, jo ir diezgan acīmredzams, ka Jums šīs lietas nav skaidras.
Tieši kā šo slaktiņu ir iespējams nosaukt par "nepieciešamību" - varbūt vari noargumentēt tā, lai Tev kāds arī notic?
zivis vispar līdzīgi visa pasaule nogalina.