Cik bērni būtu jūsu ideālās ģimenes modelī? Vai jūsu domas atšķīrās pirms/pēc pirmā bērna piedzimšanas? Piemēram, sapratāt, ka vēlaties vēl vienu vai tieši otrādāk.
Agrāk gribēju 2, tagad ir viens, vairāk īsti negribu, vismaz ne tuvākos 10 gadus.
Dzemdēt varētu, audzināt negribu, tas grūti izaudzināt kārtīgu cilvēku. :)
Adoptēt - es varētu, bet draugs būtu pret, taču adoptēt kādu 3-6 gadiem ir riskanti, jo tas bērns jau daudz cietis, būtu grūti audzināt, bet neesmu diži mātišķais tips un es ticu iedzimtībai, līdz ar to būtu nedaudz bail, ka cenšoties audzināt adoptēto būtu grūti un kādā mirklī neuztvertu vēl kā savējo.
jaa, saprotu, reizi pa reizem jau var pieskatit vai kko palidzet, bet neviss to parversts par ikdienu
Neesmu to teikusi. Es domāju vairāk par tādu lielu vecuma starpību, kad vecākajam jau pilngadība. parūpēties tādā veidā, kad kādreiz ekstrēmā situācijā, ja auklīte saslimusi, var pieskatīt. Jo 7gadīgam, jau neuzticēsi 2gadīgu. Tādā līmenī es domāju. Maziem bērniem nebūtu jāuzņemas pieaugušo lietas - protams.
booom , nu jmanai meitai būs mans raksturs , viņa būs aizņemta un labāk bubulēsies 18 gados uzdīvāna nekā nāks skatīt bērnu ... :D :D nu vismaz es 18 gados tā arī būtu rīkojusies :d
Es domāju vairāk par tādu lielu vecuma starpību, kad vecākajam jau pilngadība.
Nu tad gan, manuprāt, ir forši. Pati, kad man bija kādi 16 vai 18, būtu gribējusi vēl vienu mazu brālīti, māsiņu, bet mamma teica - ai, nu ko nu manā vecumā.. :D
Jā, tad tiešām 1. bērns ir jādzemdē agrā jaunībā, lai uz viņa pilngadību paspētu otru..
es esmu tāds cilvēks, kas ļoti rūpējas par līdzcilvēku labsajūtu. Man ir fiziska nepieciešamība - rūpēties. Ja es varu atļauties kādu darīt laimīgāku, tad kāpēc nē. Turklāt es domāju adoptēt bērnus, kas nav zīdaiņi. Darītu to jau tuvāko pāris gadu laikā, bet man ir attiecības, kuras taisos tomēr dzīves gaitā saglabām un dzemdēt vēl vīrietim arī viņa bioloģisko dēlu (par manu dēlu viņš rūpējas tik ļoti, ka nevaru nedzemdēt bērnus viņam - perfekts tēvs :) )
Draugs pilnīgi piekrīt idejai par adopciju. Tas ir mūsu abu lēmums. Gribas šo pasauli darīt jaukāku, ja ne visiem, tad vismaz pāris cilvēciņiem :)
Man ir viens, ja tuvākajā laikā pieteiktos vēl viens, būtu jāiet dzīvot uz jumta. Zinu, ka būs arī otrais, bet pēc vairākiem gadiem, kad dzīves apstākļi mainīsies.
Gribētu 2 vai 3 bērnus.
Adoptēt nevarētu, jo, manuprāt, man tas sagādātu grūtības pieņemt svešas sievietes bērnu - zinu, ka tās ir problēmas manā galvā. Bet tā nu tas ir.
Savukārt, no dzīvnieku patversmes gan esmu gatava kaut visus viņus paņemt, ja vien būtu iespēja :D
Nemainīgi turpinu gribēt divus bērnus. Atšķiras vien tas, ka pēc dzemdībām vairs ne klasisko variantu 'puika un meitene', bet gribētu otru meiteni, ar pēc iespējas mazāku gadu starpību.
Pašlaik nav neviens, bet plānojam 3 vai pat 4 bērnus. Pirmajiem diviem bērniem vēlētos mazu gadu starpību un pēc tam vēl vienu vai pārīti, kad būs virs 30.
Cerams, ka jaunākie būs dvīnīši (l)
Gribētu vienu, maksimums divus, bērnus (tādā gadījuma ar lielu gadu starpību, jo nespēju iedomāties, kā ikdienā tiktu galā ar diviem maziem bērniem). Nekad neesmu gribējusi vairāk, tieši otrādi, ar gadiem saprotu, vērojot citas mammas, kas tā ir par atbildību.
Izbrīna, ka tik daudzas vēlas dvīnīšus :).
Dvīņi ir super laime, beeet rūpes ir milzīgas (vismaz sākumā).
Par adopciju - laikam nevarētu... man ļoooti patīk bērni, bet laikam tomēr nespētu...diemžēl .. :-/
Agraak plaanoju 3 beernus. Peec pirmaa sapratu, ka ar diviem buus pietiekoshi. Nepatiik man taa gruutnieciiba un peecgruutnieciibas periods (ja runaajam egoistiski par manu kjermeni), tad veel tupeet tik ilgi maajaas arii ir paaraak garlaiciigi (nav neviena, kas vareetu paliidzeet no vecvecaakiem), tad veel nejuutos kaa gana laba un atbildiiga maate, kura vareetu veselus 3 beernus izaudzinaat un izskolot par labiem un gudriem cilveekiem, un arii uz 3 beerniem ir gruuti sadaliit uzmaniibu, lai visiem pietiktu, jo parasti tas videejais ir visvairaak apdaliits... Kaut kaa taa... Mana ideaalaa beernu recepte - gimene ar 2 beerniem (veelams dazhaada dzimuma).