Sveikas,varbūt kāda varētu padalīties ar recepti, pankūkas ar gaļas pildījumu!?
Skatījos visādas receptes, bet pārsvarā visas bija plāno pankūku receptes, tādas neder :@
Paldies jau iepriekš :*
Jocīgas esat? :D
Loģiski,ka var sapildīt.. Ne vienu vien reizi tādas esmu ēdusi, tagad vēlos pati tādas uztaisīt..
Ļoti vienkārši, uzliet uz pannas mazu pankuciņu :D, tad nedaudz malto gaļu virsū, un atkal pa virsu pankūkas mīklu..
Zinu, ka kartupeļu pankūkas cep ar malto gaļu - uz pannas uzliek kartupeļu masu, tad gaļas kārtiņu un atkal kartupeļu masu.
Biezās pankūkas ar gaļu - nav gadījies ēst.
Plānās pankūkas ar šķiņķa-siera pildījumu ir debešķīgas! (l) + viegli pagatavojamas.
Sataisi biezāku plāno pankūku mīklu :D
Cepelīnus var tā taisīt, ne jau pankūkas.. Normāli, it kā, kad gaļu ietin pankūkā.. nevis saķepina malas ciet :D
Paga.. Mīklu lej uz pannas, tad uz jēlas puses liek gaļu un lej virsū vēl mīklu? Un griež otrādāk? Iekša paliek jēla?
Nā nu es arī tādu pirmo reizi dzirdu!
Pankūku recepte - kādas 4 olas sakuļ, pielej pienu apmēram pusglāzi vai glāzi , liek miltus klāt, kamēr ir īstais biezums. Es visu uz aci taisu, pēc izjūtām. Vēl cukurs un sāls.
Es cepu plānās pankūkas, pēc tam sapildu iekšā pildījumu (sacepta maltā gaļa+ rīvēti burkāni+ saspaidīta vārīta ola) un aizloku. Tad cepu eļļā smuki brūnas.
Nevaru iedomāties kā vispār var izcept pēc tevis teiktā- mīkla+gaļa+mīkla. Kā tas turās? Viņš taču notek :D vienīgi ja tu sataisi tik cietu,ka karoti var saliekt.
Marii, nē, iepriekš maltā gaļa tiek sacepta.. Paldies par recepti, izmēģināšu :)
Piparene, vispār, ja mīkla ir bieza,tad maltā gaļa turās virsū... Mīklai nav jābūt šķidrai, tur jau loģiski nekas nesanāks
:D
Droši parādīšu,kad ķeršos klāt cepšanai ;)
Lai uzceptu tādas pankūkas, mīklai jābūt kā ar nazi griežamai. Izklausās pēc galīgas ķēpas. Tiešām vieglāk nav sacept normālas plānās pankūkas un gaļu sapildīt?